ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 3 Empty Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Post by Eroo 9/5/2018, 23:39

jastreb wrote:
I istarskim vrapcima jasno je da su tu na prvom mjestu bili partizani ,a ne popi.

Indetitet su im sačuvali popi i ne partizani.
Da je tamo bilo 80% Talijana pita bi te ja čija bi danas bila Istra. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 3 Empty Re: Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?

Post by RayMabus 10/5/2018, 01:08

Ako je točno da je današnja BiH u granicama Osmanlijskog carstva izglasana na ZAVNOH BIH 

25 Novrmbra 1943 

Onda to znači da su se hrvatski partizani u Bih u osnovi borili za ovo 

Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami? - Page 3 Banovina_Hrvatska_kotari
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 10/5/2018, 06:57

RayMabus wrote:Ako je točno da je današnja BiH u granicama Osmanlijskog carstva izglasana na ZAVNOH BIH 

25 Novrmbra 1943 

To, plus Istra, bi bio solidan dogovor između Srba i Hrvata.
Ali iskren i bez fige u džepu. Srpska politika je uvijek imala
pretjerane aspiracije, zato i je stalno imala probleme s komšijama.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:04

jastreb wrote:Hrvatska ga se ne srami,ali budući je na vlasti tko je na vlasti,onda izgleda kao da ga se ne samo srami,već taj dan prezire iz dna duše.

No kad se vidi da je hrvatska vlast obična marioneta i talac CUH-a i krovopokrivača,onda je sve jasno.

Najveći krivac za ustašizaciju Hrvatske (a to se vidjelo i na inauguraciji)je Kolinda Grabar Kitarović.

Iako iz Hrvatskog primorja nije se pojavila niti na jednom obilježavanju dvaju najvećih pokolja u svom zavičaju;Podhumu i Lipi,niti je nazočila proslavi oslobođenja Rijeke,3.maja,što dovoljno govori o njoj i njenom poslanju.
...amerika ucinila svoje.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:06

jastreb wrote:
n_razbojnik wrote:
jastreb wrote:
n_razbojnik wrote:Uostalom što treba jednoj gospođi kao Kolindi ići na ta okupljanja bilo gdje kad znamo kako su je srbende u Pazinu dočekale. 
Ma kakve Srbende???

Kad god vam netko ne ide u prilog onda ga etiketirate Srbendom.
A nisu Srbende a fućkaju na spomen svećenika Milanovića i hrvatskih partizana? Time gore, onda su samo debili
Nisu zviždukali na spomen hrvatskih partizana,a ni Milanovića,već samo kad je Kolinda spominjujući zaslužne za priključenje Istre Hrvatskoj na prvo mjesto stavila svećenike katoličke crkve.

I istarskim vrapcima jasno je da su tu na prvom mjestu bili partizani ,a ne popi.

Na dva najstrašnija mjesta pokolja u Hrv.primorju nije se još pojavila. Glavno da je uklonila Titovu bistu,koju ni Tuđman nije dirao.
pa nece pop ratovati :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:08

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Muslimani nisu ateisti pa im je komunizam odbojan
Pa i ne baš. U SFRJ su Muslimani(Bošnjaci) bili među najvećim zagovornicima Jugoslavije ,socijalizma,Tita i drugim revolucionarnim tekovinama.

Iako su u doba NDH u visokom postotku bili na strani okupatora,poslije rata taj se broj skoro za 180 stupnjeva okreće na drugu stranu.
pa kad su suncokreti...poslije onog rata hrpa muslimana se pravdala 'ko ja ustasa?tako mi tita nisam' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:12

...dok su u francuskoj i italiji sisali suradnike okupatora kao kazna...u njemackoj cak oni njemacki antifasiti nisu ni dirnuli svoje koji su bili nacisti..kod nas je brat ubio brata,kuma,susjeda,prijatelja...od kojih su mnogi nastradali a da nisu nikog ubili..pa cak nisu ni dosusnici i9li slicno bili vec jednostavno nisu nikom htjeli pripadati ali eto odmah su bili osumnjjiceni kao 'reakcionari'...a bilo ej bogami i onih koji su stardali ne zbog politike vec eto prije rata se neko nekom zamjerio pa je moc koristio i za osobno razracunavanje...najbolje to mozda opisuje film 'lisice'...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:19

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:Srami se zato što je nedorasla i iskompleksirana nacija.

Otprilike... Totalna nesposobnost formuliranja koherentne politike i državne strategije. Sve vode strahovi i fobije.
Cini se 
Jucer sam bila na akademiji u zgb povodom dana pobjede 
Svi su vladajući poslali svoje izasksnike 

Taj moralni neukus, to kompromiserstvo, ta dvoličnost ..hrvatske vlasti je nesto od cega mi se povraća. 

Dođe Bandić za govornicu i sere. 
Dođe iz hdz neki ministar i sere . 
Dođe neki predstavnik premjera i sere 

:blj
Shvaca li itko ovdje , ili bilo,gdje u Hrvatskoj , Kakovu mi imamo bjedni vlast? 
I sto se sve moze OCEKVATI OD UCJRNJENIH OSOBA NA VLASTI. 

Ili ste stvarno na nivou retarda tipa n-razbojnika?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:27

Puno tog bi se moglo reci o tome zasto Hrvatska vlast ne slavi dan pobjede . 
Puno. 
Meni je recimo prvo objasnjenje DA HRVATI I DALJE NEMAJU SVOJU DRZAVU . 
TJ. DA HRVATSKA KAO DRZAVA NE RADI I NE POSTOJI. 

I ZO JE TO. 
ZATO LJUDI BJEZE KAO S BRODA KOJI TONE . 
ZATO NEMAMO KONCENZUSA OKO NIJEDNOG STRATEŠKOG PLANA. 
ZATO NE STVSRAMO I NE GRADIMO OSIM STO NAM DRUGI GURNU U RUKE.
ZATO SMO BIJEDA OD NARODA, PODJELJRNI IDEOLOŠKO-politicki 
Na nebitnim sitnicama 
Itd 
ne samo antifasizam. Kod nas je i drzava UMRLA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:28

Eroo wrote:
RayMabus wrote:Ako je točno da je današnja BiH u granicama Osmanlijskog carstva izglasana na ZAVNOH BIH 

25 Novrmbra 1943 

To, plus Istra, bi bio solidan dogovor između Srba i Hrvata.
Ali iskren i bez fige u džepu. Srpska politika je uvijek imala
pretjerane aspiracije, zato i je stalno imala probleme s komšijama.
Mrs ti u 3 picke materine 
Zlotvore i kurvin sine :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:33

vuksadinare wrote:...dok su u francuskoj i italiji sisali suradnike okupatora kao kazna...u njemackoj cak oni njemacki antifasiti nisu ni dirnuli svoje koji su bili nacisti..kod nas je brat ubio brata,kuma,susjeda,prijatelja...od kojih su mnogi nastradali a da nisu nikog ubili..pa cak nisu ni dosusnici i9li slicno bili vec jednostavno nisu nikom htjeli pripadati ali eto odmah su bili osumnjjiceni kao 'reakcionari'...a bilo ej bogami i onih koji su stardali ne zbog politike vec eto prije rata se neko nekom zamjerio pa je moc koristio i za osobno razracunavanje...najbolje to mozda opisuje film 'lisice'...
Ne shvacas ti bitno 

Nisu Njemci imali antifasiste . Koji ti je . 
Pa nr bi krenuli za hitlerom.. da su imali antifasiste. 
pirat
Nisu Francuzi bili u pokretu otpora masovno. 

Samo je JIGOSKAVIJA IMALA IZRAZITI SUKOB FASISTA I ANTIFASISTA. 
POSEBICE JE TO BILO U HRVATSKOJ 
O
Pa i Bosni 

Pa se malo uživi u to da se iz JEDNE OBITELJI BRACA NALAZE NA SUPROTNIM STRANAMA 
ALO
MUČNI GLAVOM BOGATI

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:42

Sora wrote:
vuksadinare wrote:...dok su u francuskoj i italiji sisali suradnike okupatora kao kazna...u njemackoj cak oni njemacki antifasiti nisu ni dirnuli svoje koji su bili nacisti..kod nas je brat ubio brata,kuma,susjeda,prijatelja...od kojih su mnogi nastradali a da nisu nikog ubili..pa cak nisu ni dosusnici i9li slicno bili vec jednostavno nisu nikom htjeli pripadati ali eto odmah su bili osumnjjiceni kao 'reakcionari'...a bilo ej bogami i onih koji su stardali ne zbog politike vec eto prije rata se neko nekom zamjerio pa je moc koristio i za osobno razracunavanje...najbolje to mozda opisuje film 'lisice'...
Ne shvacas ti bitno 

Nisu Njemci imali antifasiste . Koji ti je . 
Pa nr bi krenuli za hitlerom.. da su imali antifasiste. 
pirat
Nisu Francuzi bili u pokretu otpora masovno. 

Samo je JIGOSKAVIJA IMALA IZRAZITI SUKOB FASISTA I ANTIFASISTA. 
POSEBICE JE TO BILO U HRVATSKOJ 
O
Pa i Bosni 

Pa se malo uživi u to da se iz JEDNE OBITELJI BRACA NALAZE NA SUPROTNIM STRANAMA 
ALO
MUČNI GLAVOM BOGATI
njemacka za vrijeme hitlera nije imala antifasista?..soro nemoj da ti n-ti put moram stavljati dokaze pa se pretvoris u blam kao jucer kad si rekla da zagreb,zagorje nikad nisu napadnuti pa sam ti morao posatviti tu filmice..imala je ali si bili u najtezoj ilegali...i vrlo okrutno su bili likvidirani..u njemackoj je od 1941 do 1945 ubijeno ili zavrsilo u logorima oko 60 000 njemackih antifasista..interesantno..d aje jedan njemacki major ss-ovac ubio vlastitog brata i sestru-vjesajuci ih pred okupljneima u hanoveru 1942 godine...ali njemacki antifasisti nakon rata nisu se osvecivali...i prepustili su sve sudovima za razliku do ovdje...gdje ej divljina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:45

Radi se o brojkama i odnosima
Ti nemas taj osjecaj ako se u malom narodu podjele ljudi nije isto kao u velikom 
JEFNOSTAVNO ne Kuzis da je to subjektivno drugscije 

Inace ono jucer 
Zadovoljna sam dasmo crveni i ja vam obrisali noseve 
Ha ha 
Cijelo Popdne sam bila raspoložena 
Okinuti smo vas , tebe i šilji

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:49

Sora wrote:Radi se o brojkama i odnosima
Ti nemas taj osjecaj ako se u malom narodu podjele ljudi nije isto kao u velikom 
JEFNOSTAVNO ne Kuzis da je to subjektivno drugscije 

Inace ono jucer 
Zadovoljna sam dasmo crveni i ja vam obrisali noseve 
Ha ha 
Okinuti smo vas , tebe i šilji
ha? :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 10/5/2018, 07:50

Pa citaj Kaj ha 
Nemas valjda disleksiju 

Tebe i šiljiptera smo ubili 
Ha ha

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 07:56

Sora wrote:Pa citaj Kaj ha 
Nemas valjda disleksiju 

Tebe i šiljiptera smo ubili 
Ha ha
:D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2018, 07:58

Sora wrote:Zadovoljna sam dasmo crveni i ja vam obrisali noseve 
Ha ha 

Jeste, ali samo u svojoj retardiranoj glavi.
I naravno da si bila raspoložena, tako to ide kada popiješ litru šljivovice naiskap. Ništa ti drugo nije ni preostalo nakon debakla na forumu, tebe i tvojeg prijatelja četnika koji je brzo pobjegao sa teme i više se nije oglašavao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 08:00

slidingdoorsoperator wrote:
Ha ha 

I naravno da si bila raspoložena, tako to ide kada popiješ litru šljivovice naiskap. Ništa ti drugo nije ni preostalo nakon debakla na forumu, tebe i tvojeg prijatelja četnika koji je brzo pobjegao sa teme i više se nije oglašavao.
pazi ono..sorajka tvrdi d azagreb i varazdni nika dnisu bili napadnuti i onda je pobijedila.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2018, 08:04

vuksadinare wrote:
Ha ha 

pazi ono..sorajka tvrdi d azagreb i varazdni nika dnisu bili napadnuti i onda je pobijedila.. :D

Em gadura, em glupa, em luda, em non stop pijana pa uz to i jezičava. Najgora moguća kombinacija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/5/2018, 08:05

vuksadinare wrote:
Ha ha 

Em gadura, em glupa, em luda, em non stop pijana pa uz to i jezičava. Najgora moguća kombinacija.

Njen prijatelj četnik bar zna kad je izgubio i tada bježi iz rasprave i ne pojavljuje se neko vrijeme na forumu, a ona i dalje vergla svoje bolesne idiotarije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/5/2018, 08:10

imao sma jednu slicnu susjedu za vrijeme yuge..inace isto porijeklom iz bosne ali srpkinja..pijana je tvrdila kako ej iz puske iz lezeceg stava srusila njemacki borbeni zrakoplov sa tim da je pilota direktno u celo pogodila..a kad ju je jedna susjed pitao(podjebavajuci) ma ona nije kuzila podjebavanje..kako je znala da ga ej bas u celo pogodila.,.ona ozbiljno kaze vidjela sma kroz nisan...  :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics