ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veliki udar HDZa na mali turizam

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Veliki udar HDZa na mali turizam - Page 2 Empty Re: Veliki udar HDZa na mali turizam

Post by Guest 9/5/2018, 03:26

aben wrote:kuvar ni opro ruke posli pišanja

grozno što država radi ljudima, tjera ih da peru ruke
fašizam

Guest
Guest

Back to top Go down

Veliki udar HDZa na mali turizam - Page 2 Empty Re: Veliki udar HDZa na mali turizam

Post by darth_vader 9/5/2018, 06:23

Deda, promasija si balun totalno...a ki ce sve to iskontrolirati...trpaj još 15 000 uhljeba u ministarstva...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/5/2018, 06:24

A s obzirom na produktivnost hrvatskih uredskih stakora, fali ih jedno 50 000 barem...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2018, 10:21

marcellus wrote:
Triny wrote:
marcellus wrote:to je ok nigdje u svijetu BB-i ne nude ručak i večeru

I?
Ako gostima odgovara, zašto ne?

zato jer hoteli i restorani plaćaju jeben novac da bi dobili sve certifikate i papire i pizde materine od sanitarne i svih drugih a ovo je onda nelojalna konkurencija

nek onda liberaliziraju sve pa nek svako služi hranu bez kontrole a ne da hotel ili restoran zatvore radi pizdarije a baba mara kuha za turiste u kužini sa žoharima
Marica sa punjenom paprikom nije konkurencija hotelu, nemaju niti iste goste.
Ovo je samo jos jedno u nizu cijeđenja građana jer sto bi Marica prodala papriku a uhljebima ništa, oni se ugrade i u času vode.

Last edited by kaja on 9/5/2018, 10:21; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/5/2018, 10:23

I drzava koja ima 21 ministarstvo i 505 agencija mora ugraditi u svaku transakciju jer mora održavati aparat. 
Daj boze da propadne ili da ju netko osvoji , al na žalost mislim da neće. 
Vjerojatnije je da svi zbrisati iz nje.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Hektorović 9/5/2018, 10:27

IamOneofYou wrote:
marcellus wrote:
Triny wrote:
marcellus wrote:to je ok nigdje u svijetu BB-i ne nude ručak i večeru

I?
Ako gostima odgovara, zašto ne?

zato jer hoteli i restorani plaćaju jeben novac da bi dobili sve certifikate i papire i pizde materine od sanitarne i svih drugih a ovo je onda nelojalna konkurencija

nek onda liberaliziraju sve pa nek svako služi hranu bez kontrole a ne da hotel ili restoran zatvore radi pizdarije a baba mara kuha za turiste u kužini sa žoharima
moj asu, nebi ti ja jeo u tim "visoko reguliranim hotelima" hranu nema tih para.. radio sam u dva hotela 4zvjezdice, od čega jedan razvikani po splitu kao "extra", ali nebi ti ja tu jeo.. 100puta  iman veće povjerenje u "državno liberalni" doručak kod neke familije , nego u tim "reguliranim hotelima"

daj reci koja dva :D
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2018, 10:30

kaja wrote:
Marica sa punjenom paprikom nije konkurencija hotelu, nemaju niti iste goste.
Ovo je samo jos jedno u nizu cijeđenja građana jer sto bi Marica prodala papriku a uhljebima ništa, oni se ugrade i u času vode.
Kome je HACCP obvezan?

Od 01.01.2009. prema Zakonu o hrani (NN 46/07)Subjekti u poslovanju s hranom moraju uspostaviti i provoditi redovite kontrole higijenskih uvjeta u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije hrane, osim na razini primarne proizvodnje i pripadajućih djelatnosti, u svakom objektu pod njihovom kontrolom , provedbom preventivnog postupka samokontrole, razvijenog u skladu s načelima HACCP-a“. To u prijevodu znači da je uvođenje HACCP sustava obveza svih koji rade s hranom, kao što su:

Ugostiteljski objekti ( hoteli, restorani, catering objekti, konobe, pizzerije, bistroi…)
Slastičarnice i pekarnice
Mesnice
Trgovine prehrane
Objekti društvene prehrane (menze, domovi, dječji vrtići, škole…)

Naravno, obveza je i drugih sudionika u proizvodnji i trgovini hrane – „od polja do stola“ - da se drže ovih načela.

jadni maloumni debili

ne mogu punit sendvić fekalnim bakterijama, tjera ih država da peru ruke

:stop fašizmu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/5/2018, 11:09

neću ih imenovati radi tužbe :D općenito iman i frendove koji rade po hotelima, restoranima, većina govori da se nikada nebi okusila hrane gdje oni rade.. ja sam odbijao jestu njihovu hranu, i nosio sam svoju marendu.

bio sam u jednom 4* hotelu, ono uđeš u kuhinju, recimo nekada po noći kada je zatvorena, doslovno deseci žohara trče po podu.

toliko o tome "koliko vam regulacije" štite vašu hranu itd :D štite vam kurac u usta eto

radije bi da mi Epijeva žena u njihovim apartmanima spremi " liberalno-tržišno ne-regulirani" doručak, nego jesti po visoko reguliranim hotelima i restoranima. (čast izuzecima)

hoću reći, tko je pametan od vlasnika apartmana, malih hotela, sigurno mu nije u interesu otrovati goste, nego dapače da su gosti zadovoljni i da daju dobru ocjenu na bookingu, trip advisoru..

sa druge strane , "visoke regulacije" te kurca neštite.. ovi naivci što misle "država će regulirati" oće kurac, dođu inspektori, dobiju kuvertu i idu ča.. a onaj tko im neda kuvertu, njemu pišu kazne radi gluposti, bilo je situacija zatvarali radi par kuna viška/manjka u kasi

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics