Dogovorena je koalicija: Pametno, GLAS i IDS skupa izlaze na izbore
Page 1 of 1
Dogovorena je koalicija: Pametno, GLAS i IDS skupa izlaze na izbore
POLITIČKI savez GLAS-a, IDS-a i stranke Pametno, koji se već odavno kolokvijalno naziva Amsterdamska koalicija, dogovorio je da zajedno izlaze na troje izbore - europske, predsjedničke i parlamentarne, piše HRT. U srijedu će to i službeno objaviti, kazala je Anka Mrak Taritaš.
Nakon pisma u kojem će predstaviti svoj vrijednosni sustav uslijedit će, kaže Mrak Taritaš, koalicijski sporazum vezan za europske izbore. Pismo će potpisati u srijedu 9. svibnja na Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom u zagrebačkom kinu Europa u 13 sati. Za svaki od izbora potpisivat će se posebni koalicijski sporazum.
"Mislim da ćemo od jeseni biti žestoko u kampanji za europske izbore, mislimo da moramo dati najbolju ekipu koja je spremna Hrvatsku predstavljati u Bruxellesu", rekla je šefica GLAS-a.
"Želimo biti pametan i razuman glas za Hrvatsku", rekla je govoreći o dodirnim točkama ovog trojca. "U ovoj kakofoniji velikog populizma odjedanput funkcioniramo tko će imati bolju dosjetku. Tko će više populistički nešto dati. Mi želimo vratiti politiku gdje joj je mjesto, želimo biti odgovorni", rekla je.
Nisu još razmišljali o zajedničkom predsjedničkom kandidatu. "Mi ćemo zajedno stati iza jednog kandidata, tko će to biti je apsolutno prerano reći", kaže Mrak Taritaš. Na pitanje vidi li sebe u predsjedničkoj utrci, odgovara: "Ja sam u nekoliko navrata već dosta jasno rekla ne. No bavljenje politikom nauči te da kad kažete jako, čvrsto ne, onda se morate ispravljati - reći 'mislio sam ili nisam mislio'... Ne mogu reći čvrsto ne, vidjet ćemo što će biti", zaključila je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dogovorena-je-koalicija-pametno-glas-i-ids-skupa-izlaze-na-izbore/1043337.aspx
Nakon pisma u kojem će predstaviti svoj vrijednosni sustav uslijedit će, kaže Mrak Taritaš, koalicijski sporazum vezan za europske izbore. Pismo će potpisati u srijedu 9. svibnja na Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom u zagrebačkom kinu Europa u 13 sati. Za svaki od izbora potpisivat će se posebni koalicijski sporazum.
"Mislim da ćemo od jeseni biti žestoko u kampanji za europske izbore, mislimo da moramo dati najbolju ekipu koja je spremna Hrvatsku predstavljati u Bruxellesu", rekla je šefica GLAS-a.
"Želimo biti pametan i razuman glas za Hrvatsku", rekla je govoreći o dodirnim točkama ovog trojca. "U ovoj kakofoniji velikog populizma odjedanput funkcioniramo tko će imati bolju dosjetku. Tko će više populistički nešto dati. Mi želimo vratiti politiku gdje joj je mjesto, želimo biti odgovorni", rekla je.
Nisu još razmišljali o zajedničkom predsjedničkom kandidatu. "Mi ćemo zajedno stati iza jednog kandidata, tko će to biti je apsolutno prerano reći", kaže Mrak Taritaš. Na pitanje vidi li sebe u predsjedničkoj utrci, odgovara: "Ja sam u nekoliko navrata već dosta jasno rekla ne. No bavljenje politikom nauči te da kad kažete jako, čvrsto ne, onda se morate ispravljati - reći 'mislio sam ili nisam mislio'... Ne mogu reći čvrsto ne, vidjet ćemo što će biti", zaključila je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dogovorena-je-koalicija-pametno-glas-i-ids-skupa-izlaze-na-izbore/1043337.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Dogovorena je koalicija: Pametno, GLAS i IDS skupa izlaze na izbore
za njhih ćeš ti glasovat
Guest- Guest
Beri ostaje jedino HSS
HSS će na kraju od SDP-a dobiti 8-10 mandata...
HSS će na kraju od SDP-a dobiti 8-10 mandata...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
IamOneofYou wrote:za njhih ćeš ti glasovat
da danas - bi
sto ce biti ne znam
2014-04-12
Dobra kombinacija
BOLJA OD MOSTA
BOLJA OD HDZ I SDP
BOLJA OD OSTALIH 100 stranki
Bit ce problem jer ne valja narodu nitko previse pametan
BOLJA OD MOSTA
BOLJA OD HDZ I SDP
BOLJA OD OSTALIH 100 stranki
Bit ce problem jer ne valja narodu nitko previse pametan
svima slatka saborska klupa i pemzijica poslije :)
2015-09-08
Onaj koji sam sebe naziva pametnim je u biti glup.Sora wrote:Bit ce problem jer ne valja narodu nitko previse pametan
Guest- Guest
Istarska veza osigurat će kokain , amsterdamski ili ne...Pameti imaju na lager...što će im ova masivna ne znam
n_razbojnik-
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Istarska veza osigurat će kokain , amsterdamski ili ne...Pameti imaju na lager...što će im ova masivna ne znam
Čisto radi povećanja volumena koalicije.
Guest- Guest
Inače je jasno da su glavni cilj koalicije izbori za EP, jer na domaćim parlamentarnim jedino IDS ima šanse za osvajanje uobičajene kvote mandata iz Istre, a na predsjedničkim nitko od njih nema nikakve šanse.
Plaća europarlamentarca je ipak vrlo privlačna, može im priuštiti kokaina po volji, to im Jakovčić lako potvrdi iz prve ruke
Plaća europarlamentarca je ipak vrlo privlačna, može im priuštiti kokaina po volji, to im Jakovčić lako potvrdi iz prve ruke
Guest- Guest
Odim kad to veli pred glupsnimacassanowa wrote:Onaj koji sam sebe naziva pametnim je u biti glup.Sora wrote:Bit ce problem jer ne valja narodu nitko previse pametan
To su i naglasili: "žestoko u kampanji za europske izbore/foteljice", ostalo je folklor i par mandata IDSaslidingdoorsoperator wrote:Inače je jasno da su glavni cilj koalicije izbori za EP, jer na domaćim parlamentarnim jedino IDS ima šanse za osvajanje uobičajene kvote mandata iz Istre, a na predsjedničkim nitko od njih nema nikakve šanse.
2014-04-15
Marijana i suprug joj to vele pred svima.Sora wrote:Odim kad to veli pred glupsnimacassanowa wrote:Onaj koji sam sebe naziva pametnim je u biti glup.Sora wrote:Bit ce problem jer ne valja narodu nitko previse pametan
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:To su i naglasili: "žestoko u kampanji za europske izbore/foteljice", ostalo je folklor i par mandata IDSaslidingdoorsoperator wrote:Inače je jasno da su glavni cilj koalicije izbori za EP, jer na domaćim parlamentarnim jedino IDS ima šanse za osvajanje uobičajene kvote mandata iz Istre, a na predsjedničkim nitko od njih nema nikakve šanse.
A e.
Guest- Guest
Šteta je što se IDS ograničio na strogo regionalne okvire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da , šteta najskuplja koka je u Istri, da se proširit' uštedjeli bi
2014-04-15
Similar topics
» Susret Dodika i Čovića u Banjaluci - Dogovorena koalicija.
» Makedonci izlaze na predsjedničke izbore
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» SDA i SDP i ostale probosanske snage izlaze zajednički na izbore u RS
» Makedonci izlaze na predsjedničke izbore
» Francuzi u nedjelju izlaze na regionalne izbore
» Pernar i Sinčić zajedno izlaze na izbore
» SDA i SDP i ostale probosanske snage izlaze zajednički na izbore u RS
Page 1 of 1