ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj

Go down

Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj Empty Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj

Post by vuksadinare 7/5/2018, 18:55

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/iza-kulisa-uspona-hrvatskih-populista-koliko-bi-hrvata-doista-podrzalo-izlazak-iz-eu-evo-koliko-u-rh-ima-euroskeptika-sve-vise-gradana-je-razocarano/7324782/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj Empty Re: Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj

Post by vuksadinare 7/5/2018, 18:59

Kako?...kako?..zasto?...prokletnici ugrozavate plenkiju i ostalima briselske fotelje i racune stoko sitnog zuba nezahvalna..treba vas u tor balkanci jedni proklrtnici jalni..briselsku udobnost nam oduzimate fuj... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj Empty Re: Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj

Post by debotoijusto 7/5/2018, 19:03

da nismo u EU bili bi srbija a ubijalo  po ulici za 20€ rutinski
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 7/5/2018, 19:16

debotoijusto wrote:da nismo u EU bili bi srbija a ubijalo  po ulici za 20€ rutinski
doslovno bi tako bilo.. zamisli da ovih 300 000 - 400 000 stanovnika nije uteklo u EU.. sjećam se 2011 kada sam počinja raditi.. doslovno su se ljudi tukli za posao od 3000kn , ono za najgadnije takve poslove su se ljudi tukli, radio si prekovremen, trpio vrijeđanja, a sve jedno je ljude mjenjalo kod na traci.. ono možda ekipa ovih uhljeba neshvaća, ali tih godina je bilo "usijanje" poprilično veliko, ljudi su bili frustrirani i bjesni.. da se par stotina tisuća mladih nije iselilo, bio bi doslovno građanski rat u državi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/5/2018, 19:19

EU je sranje  , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti 

Imam skroz drugi stav za NATO tj to smatram ok
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/5/2018, 19:29

RayMabus wrote:EU je sranje  , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti 

zivis u mjehuricu od pjene , upalo bi ti doma ili presrelo na putu po pivo a sve na dojavu lokalnog policjota za 10% plijena
ili izbacilo iz vozila na semaforu... ljudi su spremni na sve kad nema reda
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/5/2018, 19:34

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:EU je sranje  , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti 

zivis u mjehuricu od pjene , upalo bi ti doma ili presrelo na putu po pivo a sve na dojavu lokalnog policjota za 10% plijena
ili izbacilo iz vozila na semaforu... ljudi su spremni na sve kad nema reda
Ti nisi do sada skužio da ja nisam baš svoj? 

Pričaš o svijetu koji je meni normalan tj divlji zapad mi je ko riba u vodi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 7/5/2018, 19:35

Ne vjerujem...bili bi jeftiniji sigurno..a morali bi se otvoriti za ulaganja jer bi bilo previse ljudi na burzi i teret za proracun dakle manja lova za zub uhljeba
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/5/2018, 19:38

Meni se ta EU nesviđa ali eto da ideš izlaziti okrpit će te po đepu pa ondo neisplati se ali ne sviđa mi se to i to mi je stav 

NATO skroz druga priča, odlična stvar
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics