Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj
Page 1 of 1
Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/iza-kulisa-uspona-hrvatskih-populista-koliko-bi-hrvata-doista-podrzalo-izlazak-iz-eu-evo-koliko-u-rh-ima-euroskeptika-sve-vise-gradana-je-razocarano/7324782/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Strava za Plenkija i briselce:Brzi rast EU skeptika u Hrvatskoj
Kako?...kako?..zasto?...prokletnici ugrozavate plenkiju i ostalima briselske fotelje i racune stoko sitnog zuba nezahvalna..treba vas u tor balkanci jedni proklrtnici jalni..briselsku udobnost nam oduzimate fuj...
2015-09-08
da nismo u EU bili bi srbija a ubijalo po ulici za 20€ rutinski
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
doslovno bi tako bilo.. zamisli da ovih 300 000 - 400 000 stanovnika nije uteklo u EU.. sjećam se 2011 kada sam počinja raditi.. doslovno su se ljudi tukli za posao od 3000kn , ono za najgadnije takve poslove su se ljudi tukli, radio si prekovremen, trpio vrijeđanja, a sve jedno je ljude mjenjalo kod na traci.. ono možda ekipa ovih uhljeba neshvaća, ali tih godina je bilo "usijanje" poprilično veliko, ljudi su bili frustrirani i bjesni.. da se par stotina tisuća mladih nije iselilo, bio bi doslovno građanski rat u državidebotoijusto wrote:da nismo u EU bili bi srbija a ubijalo po ulici za 20€ rutinski
Guest- Guest
EU je sranje , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti
Imam skroz drugi stav za NATO tj to smatram ok
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:EU je sranje , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti
zivis u mjehuricu od pjene , upalo bi ti doma ili presrelo na putu po pivo a sve na dojavu lokalnog policjota za 10% plijena
ili izbacilo iz vozila na semaforu... ljudi su spremni na sve kad nema reda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti nisi do sada skužio da ja nisam baš svoj?debotoijusto wrote:RayMabus wrote:EU je sranje , meni to osobno izgleda ko nešto od čega se bolje udaljiti
zivis u mjehuricu od pjene , upalo bi ti doma ili presrelo na putu po pivo a sve na dojavu lokalnog policjota za 10% plijena
ili izbacilo iz vozila na semaforu... ljudi su spremni na sve kad nema reda
Pričaš o svijetu koji je meni normalan tj divlji zapad mi je ko riba u vodi
2014-04-11
Ne vjerujem...bili bi jeftiniji sigurno..a morali bi se otvoriti za ulaganja jer bi bilo previse ljudi na burzi i teret za proracun dakle manja lova za zub uhljeba
2015-09-08
Meni se ta EU nesviđa ali eto da ideš izlaziti okrpit će te po đepu pa ondo neisplati se ali ne sviđa mi se to i to mi je stav
NATO skroz druga priča, odlična stvar
NATO skroz druga priča, odlična stvar
2014-04-11
Similar topics
» ZEMLJE REGIJE U SVE VEĆIM PROBLEMIMA!U Srbiji sve brži rast broja zaraženih,Sloveniji nestaje medicinske opreme
» Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» Strava na Poljudu
» Strava u Vinkovcima
» Skoro bocnuo Kolindu ali i Plenkija:'Kako god ovo zavrsilo ja ostajem u Hrvatskoj,mene ne ceka fotelja'
» Mediji i političari trude se uvjeriti nas da Hrvatskoj prijeti alarmantan rast uvoza hrane. Istina je, ali doslovno, suprotna
» Strava na Poljudu
» Strava u Vinkovcima
Page 1 of 1