Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.Leviathan2 wrote:ja ne zelim biti zreo, zrele jabuke padaju sa stabla :)Eroo wrote:Odnosi se na zrelost...može biti zreo ili nezreo. Emocionalno, mislim.
Veli moja gospođa da mi je to od raštike.
liberterijanisticist wrote:claire wrote:Emocionalno inteligentni muskarci, sto je to?!
to je muškarac kojeg žena može vući za nos
a ako može žena, mogu i svi ostali
darth_vader-
2014-04-17
Da si je jeo znao bi.Leviathan2 wrote:oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.Leviathan2 wrote:ja ne zelim biti zreo, zrele jabuke padaju sa stabla :)Eroo wrote:Odnosi se na zrelost...može biti zreo ili nezreo. Emocionalno, mislim.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nasao na guglu i znam, :)Eroo wrote:Da si je jeo znao bi.Leviathan2 wrote:oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.Leviathan2 wrote:ja ne zelim biti zreo, zrele jabuke padaju sa stabla :)Eroo wrote:Odnosi se na zrelost...može biti zreo ili nezreo. Emocionalno, mislim.
izbjegavam to :)
Svašta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidiš, nama koji smo odrasli na raštiki ne treba gugl.Leviathan2 wrote:nasao na guglu i znam, :)Eroo wrote:Da si je jeo znao bi.Leviathan2 wrote:oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.Leviathan2 wrote:
ja ne zelim biti zreo, zrele jabuke padaju sa stabla :)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa kako vidim da nije potpuno jasno nikome sta je to nesto, predlazem da napravimo glasanje za najemocionalno inteligentijeg muskarca foruma, pa ko dobije najvise glasova znamo sto taj pojam onda znaci. Evo ja kandidiram Reya Mabusa...
Guest- Guest
Emocionala inteligencija precijenjena kategorija.
Guest- Guest
pa normalno kad to niko u mom selu nije gajio, da jest nebi ni meni trebao :)Eroo wrote:Vidiš, nama koji smo odrasli na raštiki ne treba gugl.Leviathan2 wrote:nasao na guglu i znam, :)Eroo wrote:Da si je jeo znao bi.Leviathan2 wrote:oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:
Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.
U mene su ta dva pojma obrnuto proporcionalnaLeteca Pegla wrote:pa kako vidim da nije potpuno jasno nikome sta je to nesto, predlazem da napravimo glasanje za najemocionalno inteligentijeg muskarca foruma, pa ko dobije najvise glasova znamo sto taj pojam onda znaci. Evo ja kandidiram Reya Mabusa...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:Vidiš, nama koji smo odrasli na raštiki ne treba gugl.Leviathan2 wrote:nasao na guglu i znam, :)Eroo wrote:Da si je jeo znao bi.Leviathan2 wrote:oprosti, a sto je rastika :)Eroo wrote:
Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.
Guest- Guest
drugi glas :)Leteca Pegla wrote:pa kako vidim da nije potpuno jasno nikome sta je to nesto, predlazem da napravimo glasanje za najemocionalno inteligentijeg muskarca foruma, pa ko dobije najvise glasova znamo sto taj pojam onda znaci. Evo ja kandidiram Reya Mabusa...
Leteca Pegla wrote:pa kako vidim da nije potpuno jasno nikome sta je to nesto, predlazem da napravimo glasanje za najemocionalno inteligentijeg muskarca foruma, pa ko dobije najvise glasova znamo sto taj pojam onda znaci. Evo ja kandidiram Reya Mabusa...
gasi peglu, motaj kablove
Tebi je govno pametnije od mozgaEroo wrote:Maloprije sam nakon ručka pitao ove moje od čega sam ja ovako pametan.Leviathan2 wrote:ja ne zelim biti zreo, zrele jabuke padaju sa stabla :)Eroo wrote:Odnosi se na zrelost...može biti zreo ili nezreo. Emocionalno, mislim.
Emocionalna inteligencija? Oksimoron...
To su oni koji imaju razvijenu empatiju, razumiju potrebe drugih i imaju visoku razinu suosjećanja, odnosno znaju prepoznati vlastita i tuđa emocionalna stanja i njima dobro upravljati. Ovdje se brka empatija i simpatija. Ne postoji pametan muškarac koji ne oglupavi kad se zaljubi, odnosno muški kad se zaljubi u stanju je raditi gluposti i donositi krive procjene čak i ako ima inače visoko razvijenu empatiju. Ne, za razliku od žena, muškarci ne uživaju u leptirićima u trbuhu. Muškarci počnu uživat kad joj ga utjeraju zguza, ono sve prije toga je tlaka. Ipak smo previše različiti kao spolovi da bi smo jednako tretirali i doživljavali ljubav. Muškarac se zaljubljuje u konkretnu ženu, žena se zaljubljuje, pa čak i ne toliko u muškarca koliko u samu ideju ljubavi i sliku odnosno predodžbu kakva bi ljubav trebala biti, te prema toj slici i predodžbi onda procjenjuje i ocjenjuje muškarce s kojima je u vezi. I zato savjet za muškarce koji se zaljube u ženu:
raspalite ju šakom u glavu, možda vas zbog toga neće više voljeti, ali ćete se barem zbog toga bolje osjećati. Skinut ćete tu ljubav s kurca i krenuti dalje - slobodni i neopterećeni njenim, a i vlastitim emocionalnim stanjem.
raspalite ju šakom u glavu, možda vas zbog toga neće više voljeti, ali ćete se barem zbog toga bolje osjećati. Skinut ćete tu ljubav s kurca i krenuti dalje - slobodni i neopterećeni njenim, a i vlastitim emocionalnim stanjem.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Kad vidiš ljubav da ti trepće, polomi joj kosti.
2015-08-09
Ljubav suhog kurca je čisto prcanje u mozak i obično duševno uznemiravanje.
2015-08-09
catabbath-
2015-08-22
Muškarac koji donese ženi muda na pladnju svakako ne želi rastavu jer, koja bi ga druga takvog obezmuđenog i htjela ;P Ako isti dobro privređuje, njegova supruga također možda neće htjeti iz tog braka, ali ako dobiju djecu, bilo bi mu preporučljivo da usporedi svoj DNK s djetetovim. Chances are... they don't matchkic wrote:Dr. John Gottman discovered that men who allow their wives to influence them have happier marriages and are less likely to divorce.
Prava muška emotivna inteligencija je tipa mađioničarskog trika - žena vidi da je dobila zeca... iz šešira, pa u to i vjeruje
(\_/)
(o.o)
(___)0
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
a ti se zato nisi ni zenio
a micek?
inace emocionalno inteligentni muskarci su oni kojima je zena prvotna a on sam sebi drugotni
a micek?
inace emocionalno inteligentni muskarci su oni kojima je zena prvotna a on sam sebi drugotni
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nijemce je inflacija emocionalno pogodila
» Užas: američki inteligentni dron ubio vlastitog operatora jer ge je ometao
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Muškarci u kurcu
» Današnji muškarci su p**ke
» Užas: američki inteligentni dron ubio vlastitog operatora jer ge je ometao
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Muškarci u kurcu
» Današnji muškarci su p**ke
Page 2 of 5