Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pernar: Ako si za NATO i EU, nemaš što raditi u Živom zidu
prckov wrote:ne glasam, samo na australskim jer moram, kaznjavajuKermit wrote:Ti ionako glasaš u Canberi za Hadezeprckov wrote:hehe, ovi iz zivog zida ako misle ista svojom tikvom izbacice ovu budalu
ali ako ti formiras stranku "narikace"
imas moj glas
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
a pa velim ti
formirajte stranku
imate moj glas
maksuz cu doc glasat
formirajte stranku
imate moj glas
maksuz cu doc glasat
2014-04-19
Kermit wrote:prckov wrote:ne glasam, samo na australskim jer moram, kaznjavajuKermit wrote:Ti ionako glasaš u Canberi za Hadezeprckov wrote:hehe, ovi iz zivog zida ako misle ista svojom tikvom izbacice ovu budalu
ali ako ti formiras stranku "narikace"
imas moj glas
to je dokaz da smo mi socijalno osjetljiva država
u meritokraciji pobjeđuju samo oni najbolji, kao i u sportu 99.9% ostalih se ni ne može natjecati, van su konkurentnosti
tako da rođački nepotizam redistribuira moć, bogatstvo, pozicije i stvara jednakije društvo
pa u Hrvatskoj nisu toliko velike razlike između bogatih i siromašnih
kad bi imali meritokraciju onda bi jaz među staležima i klasama bio velik
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Raskol u Živom Zidu
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Nije prošlo ni 24 sata od izbora a u Živom Zidu i koaliciji teški raskoli
» ''OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu''
» I u Zivom Zidu kraljuje nepotizam.Supruga Viliboru Sincicu zabranila da prepusti mandat svom tajniku stranke zbog odlicne place
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
Page 3 of 3