Uhapšeni Hrtkovci
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uhapšeni Hrtkovci
Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
Toma Nikolić je najveće razočarenje vukasadinare... jedina nada je sad šeki
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
...hm..sa tog stanovista bi bilo ok..ali koliko ej doslo ridikula seselja?..niti stotinjak...a mjestani hrtkovca rekli su d abi s eoni obracunali bez problema s atakvima..mozda su i trebali pustiti pa kad bi izmarisali seseljeve ovima vis ene bi palo na pamet da dođu opet....ovako ispalo da je seselj u biti zrtva represije..drzavnog aparata i najavljuje da ce tuziti vlast sudu..i dobit ce..pokupit ce lovu od drzave i opet pobjednik-seselj..zapravo ovim mu ej ucinjena usluga jer priznali iloi ne seselj je majstor spin situacijedzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
2015-09-08
a s druge strane, vučiću je lakše blokirati 3 sela, nego šešeljadzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pazi malo seselj i nekoliko desetaka njegovih vrlo ozbiljna 'prijetnja'..pa da se skupili lokalni stemeri seselaj i njegove bi rastjerali bez problema..ova akcija me podsjeca...na ono..dovedi nacionalnu gardu u gradic na zapadu gdje dva lokalca teroriziraju nekoliko mjestanaNoor wrote:a s druge strane, vučiću je lakše blokirati 3 sela, nego šešeljadzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
2015-09-08
Ovi su sa druge strane go tantuz. Ministar policije je Neša Slina. Bivši bot koji je napredovao do ministarskog mesta. Nek im uzme pare, ko im jebe mater.vuksadinare wrote:...hm..sa tog stanovista bi bilo ok..ali koliko ej doslo ridikula seselja?..niti stotinjak...a mjestani hrtkovca rekli su d abi s eoni obracunali bez problema s atakvima..mozda su i trebali pustiti pa kad bi izmarisali seseljeve ovima vis ene bi palo na pamet da dođu opet....ovako ispalo da je seselj u biti zrtva represije..drzavnog aparata i najavljuje da ce tuziti vlast sudu..i dobit ce..pokupit ce lovu od drzave i opet pobjednik-seselj..zapravo ovim mu ej ucinjena usluga jer priznali iloi ne seselj je majstor spin situacijedzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
Malo folklora za narodnu stoku. Ni ostali nisu propustili da se ogrebu za malo svetala pozornice. Poput Čanka, LDP-a i ostalih.Noor wrote:a s druge strane, vučiću je lakše blokirati 3 sela, nego šešeljadzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..vuksadinare wrote:Po ustavu seki je imao pravo biti u hrtkovcima..jer mu je sud odobrio...seki sad moze tuziti drzavu na osnovu toga
svima im je to vojo omogućio...ima da su mu zahvalnidzango wrote:Malo folklora za narodnu stoku. Ni ostali nisu propustili da se ogrebu za malo svetala pozornice. Poput Čanka, LDP-a i ostalih.Noor wrote:a s druge strane, vučiću je lakše blokirati 3 sela, nego šešeljadzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..kaja wrote:
Ja znam da ti njegov nastup fali kako bi mogao narednih mjesec dana brijati na “ počelo je” ali njemu ti nisu cilj Hrvati ni krajina :) , to je davna prošlost, nego provocirati tamošnju vlast ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa zahvalni su mu..vecinom žmure na njegove ispade...Noor wrote:svima im je to vojo omogućio...ima da su mu zahvalnidzango wrote:Malo folklora za narodnu stoku. Ni ostali nisu propustili da se ogrebu za malo svetala pozornice. Poput Čanka, LDP-a i ostalih.Noor wrote:a s druge strane, vučiću je lakše blokirati 3 sela, nego šešeljadzango wrote:Ne bi ovaj ništa rekao protiv Vučića. Samo bi provocirao lokalni živalj. Imaju pravo da mu zabrane miting ako ugrožava opštu sigurnost.vuksadinare wrote:
samo sam rtekao da ,je seselj po ustavu imao slobodu kretanja..i odrzati skup uz osiguranje..e sad sto s evlast uplasila stotinjak radikala.. govori o toj vlasti..ako npr u njemackoj,francuskoj,svedskoj vlasti dozvole skupove ili mitinge desnicara,ljevicara u isto vrijeme vrlo blizu jedni drugih i gdje itekako postoji mogucnost sukoba koji na kraju sukobom i zavrse i gdje se jedni i drugi mjere u tisucama..nije mi jasno onda npr.zasto se brani saki seseljevoca ili kelemincevih da odrze miting i skup..negdje..pa poslajes murju i amen..ispalo ej d aje ovdje deset murjaka na jednog prosvjednika...kiao sto seselj kaze i prije je dolazio..pa nije bilo zabrana..i uvijek isto govorio..dakle tu se radi jedino o tome da se vlast i Suljo boje d aseki ne bi nesto rekao sto nije po volji ili suima vucica i ekipe..
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrtkovci 22 godine posle: Sećanje na proterane vojvođanske Hrvate
» Svi uhapseni su Hrvati
» Uhapseni Poljski Spijuni u Cacku
» Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» Svi uhapseni su Hrvati
» Uhapseni Poljski Spijuni u Cacku
» Crnogorci krenuli sa puskama i bombama u HR, uhapseni