Operacije "Labrador" i "Opera"
Page 1 of 1
https://hr.wikipedia.org/wiki/Operacije_%22Labrador%22_i_%22Opera%22
https://hr.wikipedia.org/wiki/Operacije_%22Labrador%22_i_%22Opera%22
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Operacije "Labrador" i "Opera"
Zuroff očigledno još nije informiran o ovome, ili mu naši premalo nude...
Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
- iz minute u minutu!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
mi ćemo za 30godina otvarati teme, i tema će se zvati.. "danas 30.4 je bio 1 kongres živog zida".. "danas prije 30godina , na 4.5 .2018 hrvat je nožem izbo arapa u austriji" itd.. vijesti naše mladosti
Guest- Guest
Teretana ti i ne pomaže baš puno...nervoznija se vratiš nego škad odeš.kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
2016-07-22
Ovo bi mogli nazvati tv kalendar, jel se tako zvao.. na današnji dan saveznici su se iskrcali na normandiju..IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
mi ćemo za 30godina otvarati teme, i tema će se zvati.. "danas 30.4 je bio 1 kongres živog zida".. "danas prije 30godina , na 4.5 .2018 hrvat je nožem izbo arapa u austriji" itd.. vijesti naše mladosti
2015-08-15
A mi smo se iskrcali u Kninu, a nešto malo kasnije i u Vukovaru. Pusti Dačića, ovo su ti puno svježije vijesti.kaja wrote:Ovo bi mogli nazvati tv kalendar, jel se tako zvao.. na današnji dan saveznici su se iskrcali na normandiju..IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
2016-07-22
kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Admini - KIC - hoćemo li sada redom otvarati teme sa - wickipedije - KLJUČ
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Seronjo, zar nisi imao ništa pametnije zaključit iz uvodnog članka?Yehudim wrote:kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Admini - KIC - hoćemo li sada redom otvarati teme sa - wickipedije - KLJUČ
2016-07-22
hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Mada mi ovo nisu vijesti iz erine mladosti kako yodica pretpostavlja.tre wrote:hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Vijesti iz erine mladosti bile bi slučaj Kavran i upad HOP - a na tlo Jugoslavije
:)
2015-08-15
e tu sam i ja bio još u kurcu dolovce :))))kaja wrote:Mada mi ovo nisu vijesti iz erine mladosti kako yodica pretpostavlja.tre wrote:hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Vijesti iz erine mladosti bile bi slučaj Kavran i upad HOP - a na tlo Jugoslavije
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Tko ne uči iz povjesti čeka ga jebena budućnost.kaja wrote:Mada mi ovo nisu vijesti iz erine mladosti kako yodica pretpostavlja.tre wrote:hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
2016-07-22
Dobro gospon Ero..Eroo wrote:Tko ne uči iz povjesti čeka ga jebena budućnost.kaja wrote:Mada mi ovo nisu vijesti iz erine mladosti kako yodica pretpostavlja.tre wrote:hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:vijesti iz erine mladosti..kaja wrote:Opet svježe vijesti , mogli bi forum nazvati
- iz minute u minutu!
Al naučili smo vec na pamet..
2015-08-15
Treba to još i osvijestiti, a to je viši stupanj znanja.kaja wrote:Dobro gospon Ero..Eroo wrote:Tko ne uči iz povjesti čeka ga jebena budućnost.kaja wrote:Mada mi ovo nisu vijesti iz erine mladosti kako yodica pretpostavlja.tre wrote:hebalo nanu što ste vas dvoje mladi :D ok ti si mlađi od većine ali i ti si blizu 3 banke a kaja te po šibice može poslati :))IamOneofYou wrote:
vijesti iz erine mladosti..
Al naučili smo vec na pamet..
2016-07-22
Similar topics
» garantiran LABRADOR XX
» Dvije operacije Valkira
» 19.8.1991 - 'Operacija Labrador.'.Kako je KOS htio prikazati Hrvatsku kao zemlju mrznje.
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
» Dvije operacije Valkira
» 19.8.1991 - 'Operacija Labrador.'.Kako je KOS htio prikazati Hrvatsku kao zemlju mrznje.
» Ivica Šola: Opera Carmen nije u skladu s Istanbulskom konvencijom
» “Ero s onoga svijeta” HNK-a Zagreb postaje prva hrvatska live stream opera
Page 1 of 1