Sprovod Gojka Šuška-govor William Perry
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sprovod Gojka Šuška-govor William Perry
I onda se hvalite s govorim Perrya
Jbt
Pa AMERI SU VUKLI GLAVNE POTEZE U RATU
ZASTO SU ZAUSTAVILI HV I 5. Korpus abh pred Banjalukom?
Zasto je Knin pao bas 5. Kolovoza
Zasto je Maslenica bila te dane kad je
Ameri su dobili jos jednu koloniju na kraju price
Jbt
Pa AMERI SU VUKLI GLAVNE POTEZE U RATU
ZASTO SU ZAUSTAVILI HV I 5. Korpus abh pred Banjalukom?
Zasto je Knin pao bas 5. Kolovoza
Zasto je Maslenica bila te dane kad je
Ameri su dobili jos jednu koloniju na kraju price
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Dobili ste kuracslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:Šuškova uloga u ustroju ..
Ha ha
Pizza majstor ustrojio jedinice
Tako dobro ...da svako malo neka pizdarija na frontu
Poginulo nasih decki nepotrebno
A da ne spominjem Bosnu
Ma mrs i vi o pizza majstori
Mi smo dobili rat protiv Srba u Hrvatskoj, a bome i u BiH sa tim pizza majstorom na čelu, za razliku od vas. :) A vi ste k tome još imali i puno više poginulih. Majstor je ipak majstor. :)
Neslobodu
Nesigurni mir
Vjerovničke ropostvo
Itd
Jado
Makni vec to jednom nos iz tog dupeta u kpjeg si ga zabio
Sjećam se lika. Jedan od krupnijih bandita tkz. domoljuba.
Sora wrote:ZASTO SU ZAUSTAVILI HV I 5. Korpus abh pred Banjalukom?
Zato što Hrvati nisu htjeli oslobađati Banja Luku da bi muslimani uživali u njoj bez Srba. :)
Mi smo se dobro iskrvarili za Hrvatsku i hrvatska područja u BiH, a sad je na vama red da se iskrvarite. I to i hoćete, samo slobode nećete ostvariti zato jer ste nesposobni i glupi, a Hrvati vam više nikada neće okrenuti leđa. :)
A ove spike o velikoj američkoj pomoći okači mačku o rep, nema niti jednog jedinog dokaza da su točne.
Guest- Guest
Ajd ti Odi malo se istuširajslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:ZASTO SU ZAUSTAVILI HV I 5. Korpus abh pred Banjalukom?
Zato što Hrvati nisu htjeli oslobađati Banja Luku da bi muslimani uživali u njoj bez Srba. :)
Mi smo se dobro iskrvarili za Hrvatsku i hrvatska područja u BiH, a sad je na vama red da se iskrvarite. I to i hoćete, samo slobode nećete ostvariti zato jer ste nesposobni i glupi, a Hrvati vam više nikada neće okrenuti leđa. :)
A ove spike o velikoj američkoj pomoći okači mačku o rep, nema niti jednog jedinog dokaza da su točne.
Lupetas vec
Bravocatabbath wrote:Sjećam se lika. Jedan od krupnijih bandita tkz. domoljuba.
Ono faca ..gangsterska samo takva
Sora wrote:Ajd ti Odi malo se istuširajslidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:ZASTO SU ZAUSTAVILI HV I 5. Korpus abh pred Banjalukom?
Lupetas vec
Ti bi mogla stalno biti pod ne tušem nego vodopadom koliko lupetaš i opet ne bi bila čista. :)
Guest- Guest
William Perry: Smrt Gojka Šuška veliki je gubitak za Hrvatsku
‘Ovo je doista za mene vrlo tužna prigoda. Došao sam ovdje ne samo kao predstavnik SAD-a, već i kao prijatelj Gojka Šuška. I moja supruga i ja izražavamo najdublju sućut i sućut naših sunarodnjaka Vama, Đurđa, i Vašoj djeci, Gojkovoj majci, bratu i sestri. Naše su misli i molitve danas s Vama.
Smrt Gojka Šuška nije samo velik gubitak za njegovu obitelj i prijatelje, već je to i velik gubitak za Hrvatsku. Ono što je Shakespeare rekao u jednoj svojoj drami o jednom velikom Rimljaninu kažem danas za jednog velikog Hrvata: otišao je čovjek kakva više nećemo vidjeti.
Ministar Šušak počeo je služiti svojoj zemlji u presudno vrijeme. Mislim da se može sa sigurnošću reći da bi dug i težak put Hrvatske do njezine neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti bez njega bio još dulji, još teži i trnovitiji. Kako sam ustanovio prilikom našeg prvog sastanka 1994. godine, Gojko Šušak je bio čovjek doista važnih kvaliteta: bio je tvrdoglav i samouvjeren, ali iznad svega bio je domoljub. Bio je vizionar u oružanim pitanjima i njegova je zasluga što će jednog dana hrvatska oružana sila postati značajan sudionik u zapadnim sigurnosnim organizacijama.
I što je možda najvažnije: iskovao je naš bliski odnos te je bio čovjek od osobnog integriteta i čovjek od riječi. Za Amerikance to su najviše vrijednosti.
Prvog tjedna poslije ostvarenja hrvatske neovisnosti, Gojko je napustio svoj udobni i prosperitetni posao u Kanadi kako bi se vratio u Hrvatsku i borio za slobodu svoje zemlje. Pritom je bio svjedokom ostvarenja svog životnog sna, doživio je slobodu, onako kako ju je izrazio veliki hrvatski pjesnik Ivan Gundulić: “O draga o lijepa o slatka slobodo, taj dar što višnji Bog nam je do, sva srebra, sva zlata, svi ljudski životi – ne mogu biti plata tvoj čistoj ljepoti”. Za Hrvatsku je bio presudan za uspostavu slobode, za Amerikance je bio presudan za uspostavu mira i stabilnosti na ovom prostoru, svojom potporom Daytonskom sporazumu. Često sam mu se obraćao za pomoć na putu otklanjanja prepreka za ostvarenje Daytonskog sporazuma.
Ali, nadasve sam uvijek uživao raditi s Gojkom. Često smo se sastajali. U Zagrebu, Washingtonu, Daytonu, Garmischu u Njemačkoj. Uvijek mi je bilo drago biti u njegovu društvu i zaista će mi nedostajati.
Godine 1996., dok sam bio ministar obrane SAD-a, Gojko me posjetio u Washingtonu. Priredio sam večeru u njegovu čast. Zdravicu sam zaključio citatom jednog od velikih američkih predsjednika Theodora Roosevelta, koja, uvjeren sam, pogađa samu bit ministra Šuška: „Zaslužan je čovjek koji je doista na poprištu, čije je lice obilježeno prašinom i znojem i krvlju, koji srčano ustraje, koji poznaje zanose, koji poznaje odanost, koji sebe troši za vrijedan ideal. Njegovo mjesto nikad neće i ne može biti s onim plašljivim dušama koje ne poznaju ni pobjedu ni poraz“.
Čast mi je biti danas ovdje i odati počast ovom izuzetnom hrvatskom domoljubu i čovjeku. Bog te blagoslovio Gojko i zbogom.’
3. svibnja 1998. umro Gojko Šušak – ime koje Hrvati ne smiju zaboraviti
‘Ovo je doista za mene vrlo tužna prigoda. Došao sam ovdje ne samo kao predstavnik SAD-a, već i kao prijatelj Gojka Šuška. I moja supruga i ja izražavamo najdublju sućut i sućut naših sunarodnjaka Vama, Đurđa, i Vašoj djeci, Gojkovoj majci, bratu i sestri. Naše su misli i molitve danas s Vama.
Smrt Gojka Šuška nije samo velik gubitak za njegovu obitelj i prijatelje, već je to i velik gubitak za Hrvatsku. Ono što je Shakespeare rekao u jednoj svojoj drami o jednom velikom Rimljaninu kažem danas za jednog velikog Hrvata: otišao je čovjek kakva više nećemo vidjeti.
Ministar Šušak počeo je služiti svojoj zemlji u presudno vrijeme. Mislim da se može sa sigurnošću reći da bi dug i težak put Hrvatske do njezine neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti bez njega bio još dulji, još teži i trnovitiji. Kako sam ustanovio prilikom našeg prvog sastanka 1994. godine, Gojko Šušak je bio čovjek doista važnih kvaliteta: bio je tvrdoglav i samouvjeren, ali iznad svega bio je domoljub. Bio je vizionar u oružanim pitanjima i njegova je zasluga što će jednog dana hrvatska oružana sila postati značajan sudionik u zapadnim sigurnosnim organizacijama.
I što je možda najvažnije: iskovao je naš bliski odnos te je bio čovjek od osobnog integriteta i čovjek od riječi. Za Amerikance to su najviše vrijednosti.
Prvog tjedna poslije ostvarenja hrvatske neovisnosti, Gojko je napustio svoj udobni i prosperitetni posao u Kanadi kako bi se vratio u Hrvatsku i borio za slobodu svoje zemlje. Pritom je bio svjedokom ostvarenja svog životnog sna, doživio je slobodu, onako kako ju je izrazio veliki hrvatski pjesnik Ivan Gundulić: “O draga o lijepa o slatka slobodo, taj dar što višnji Bog nam je do, sva srebra, sva zlata, svi ljudski životi – ne mogu biti plata tvoj čistoj ljepoti”. Za Hrvatsku je bio presudan za uspostavu slobode, za Amerikance je bio presudan za uspostavu mira i stabilnosti na ovom prostoru, svojom potporom Daytonskom sporazumu. Često sam mu se obraćao za pomoć na putu otklanjanja prepreka za ostvarenje Daytonskog sporazuma.
Ali, nadasve sam uvijek uživao raditi s Gojkom. Često smo se sastajali. U Zagrebu, Washingtonu, Daytonu, Garmischu u Njemačkoj. Uvijek mi je bilo drago biti u njegovu društvu i zaista će mi nedostajati.
Godine 1996., dok sam bio ministar obrane SAD-a, Gojko me posjetio u Washingtonu. Priredio sam večeru u njegovu čast. Zdravicu sam zaključio citatom jednog od velikih američkih predsjednika Theodora Roosevelta, koja, uvjeren sam, pogađa samu bit ministra Šuška: „Zaslužan je čovjek koji je doista na poprištu, čije je lice obilježeno prašinom i znojem i krvlju, koji srčano ustraje, koji poznaje zanose, koji poznaje odanost, koji sebe troši za vrijedan ideal. Njegovo mjesto nikad neće i ne može biti s onim plašljivim dušama koje ne poznaju ni pobjedu ni poraz“.
Čast mi je biti danas ovdje i odati počast ovom izuzetnom hrvatskom domoljubu i čovjeku. Bog te blagoslovio Gojko i zbogom.’
3. svibnja 1998. umro Gojko Šušak – ime koje Hrvati ne smiju zaboraviti
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:
"I što je možda najvažnije: iskovao je naš bliski odnos te je bio čovjek od osobnog integriteta i čovjek od riječi. Za Amerikance to su najviše vrijednosti." (iz govora W. Perrya)
Da, ni u politici se ne cijene ljudi za koje ne znaš ili bi piškili ili bi kakili.
Dakle, ne cijene se ljudi bez karaktera, lažovi, prilivode i slično...
Kod Šuška se znala crvena linija, koju nije mogao prijeći čak ni Tuđman.
Namjerno nisam napisao "nije smio"...
2016-07-22
2014-04-29
sora i ero... get a room
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kad ero pocne o crvenim linijama postenja, onda se zamisli duboko nad poslovicom
Tko o cemu kurva o postenju
Tko o cemu kurva o postenju
Nu vid mu face
Vučja vise
Vučja vise
Ha ?Hektorović wrote:sora i ero... get a room
Eroo wrote:kaja wrote:evo pričekaj malo molim te.Eroo wrote:kaja wrote:Daj nam sad titov sprovod ...
Ovaj forum zbilja postao bolestan..
Ne radi se o sprovodu, Milojka, već o govoru Williama Perrya,
obrambenog ministra najveće sile na svijetu. Preslušaj ga još jednom...
Samo da odem u teretanu. Kad se vratim obavezno cu poslušati govor sa sprovoda Gojku , govor sa sprovoda drugu Titu
Od nekoga s ovu stranu bande? Nije ga bilo, a posebno ne od nekoga iz US.
Pozdravi Antišu!
Kaja je još u teretani..ili je usput svratila i na masažni tretman?
2016-07-22
Zauvijek zatrti shecanje na ŠUŠKA
TO BI SPASILO I OZDRAVILO HRVATSKU
a da ti odeš tamo gdje si bila prije nego si iz pi**e materine ispala na glavu?Sora wrote:Zauvijek zatrti shecanje na ŠUŠKA
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Doživotni predsjednik SFRJ i Saveza komunista Jugoslavije Josip Broz Tito umro je na današnji dan prije 38 godina, podsjeća televizija N1.
Kako je tada bilo objavljeno, Tito je umro 4. svibnja u 15 sati i pet minuta.
Na čelu Jugoslavije bio je 35 godina, izveo je zemlju iz Sovjetskog bloka i bio jedan od lidera Pokreta nesvrstanih zemalja.
Pogrebu Josipa Broza Tita, 1980. godine, nazočilo je više od 200 istaknutih ljudi iz cijeloga svijeta, među kojima je bila i Indira Gandhi.
Štovatelji lika i djela Josipa Broza Tita tradicionalno na ovaj dan od ranih jutarnjih sati obilaze njegov grob u Kući cvijeća na Dedinju u Beogradu, a u najvećem broju posjetitelji dolaze iz zemalja nastalih nakon raspada Jugoslavije.
Josip Broz Tito rođen je u Kumrovcu, 7. svibnja 1892. godine. Njegov rođendan slavljen je 25. svibnja, kao “Dan mladosti”.
Kako je tada bilo objavljeno, Tito je umro 4. svibnja u 15 sati i pet minuta.
Na čelu Jugoslavije bio je 35 godina, izveo je zemlju iz Sovjetskog bloka i bio jedan od lidera Pokreta nesvrstanih zemalja.
Pogrebu Josipa Broza Tita, 1980. godine, nazočilo je više od 200 istaknutih ljudi iz cijeloga svijeta, među kojima je bila i Indira Gandhi.
Štovatelji lika i djela Josipa Broza Tita tradicionalno na ovaj dan od ranih jutarnjih sati obilaze njegov grob u Kući cvijeća na Dedinju u Beogradu, a u najvećem broju posjetitelji dolaze iz zemalja nastalih nakon raspada Jugoslavije.
Josip Broz Tito rođen je u Kumrovcu, 7. svibnja 1892. godine. Njegov rođendan slavljen je 25. svibnja, kao “Dan mladosti”.
2014-04-29
2014-04-29
4. Svibnja 1980. Zauvijek je otislo vrijeme ponosa i slave , prosperiteta i vjere u mir, narodne drzave, socijalnih prava itd itd
Umro je Tito i s njim jedna epoha poslije kpje citav svijet vise nema lidera s toliko osjecaja za slabe i toliko snage da ih zastiti.
Umro je uzor državnika, vojskovođe, pravednika i covjeka kpji ce zauvijek biti inspiracija novim generacijama.
Umro je Tito i s njim jedna epoha poslije kpje citav svijet vise nema lidera s toliko osjecaja za slabe i toliko snage da ih zastiti.
Umro je uzor državnika, vojskovođe, pravednika i covjeka kpji ce zauvijek biti inspiracija novim generacijama.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Danas se obilježava 22. godišnjica smrti Gojka Šuška
» Umro Luke Perry..Dylan iz serije Beverly Hillsa
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Šuška se...
» Umro Luke Perry..Dylan iz serije Beverly Hillsa
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Šuška se...
Page 2 of 3