Na današnji dan raketirani Banski dvori
Page 1 of 1
Na današnji dan raketirani Banski dvori
https://hr.wikipedia.org/wiki/Raketiranje_Banskih_dvora
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Na današnji dan raketirani Banski dvori
Ej,znao sam....
Jutros kad sam gledao TV kalendar bio sam 100% siguran da ćeš otvoriti tu temu.
Mislim da te stvari spadaju u teme povijesti,ili pdf "dogodilo se na današnji dan".
Mislim da te stvari spadaju u teme povijesti,ili pdf "dogodilo se na današnji dan".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zanimljivo ej jos nesto za taj dan..da je zrakoplostvo jna 6. i 7. 10.1991 bila najaktivnija u tom ratnom periodu 1991...zracni udari su bili istovremeno uz banske dvore na pakrac,daruvar,vukovar,viroviticu,novsku,slunj,saborsko,gospic,skradin,dubrovacko primorje
2015-09-08
..nema veze..treba se podsjetiti...tko zaboravlja proslost buducnost mu niej blistavajastreb wrote:Ej,znao sam....
2015-09-08
....da i na sisak...je bio jedan od zescih zrakoplovnih udara tog 7.10...tj na caprag sisacko predgarđe i takorec prvu liniju obrane grada...na daruvarsko podrucje taj dan su bacene tri aviobombe krmace
2015-09-08
Namjerno se stavljaju ovakve teme samo da jos jednom srbaljskim agresorima jebemo mater.
dijagram-
2015-08-09
..tako je..zasto podsjecati sada 'ispravno' vodstvo srbije na tamo njihovu nekakvu malu zivotnu pogresku i mladenacku 'zabludu'..sada su oni na istinskom putu 'pomirenja i zajednistva'dijagram wrote:Namjerno se stavljaju ovakve teme samo da jos jednom srbaljskim agresorima jebemo mater.
2015-09-08
Jel to ono kad je ekipa hateveja stajala iza ćoška i stigla s kamerama 3 minute poslije eksplozije?
crvenkasti-
2014-04-17
Eo, crvenko je isti tren ugrozen:)crvenkasti wrote:Jel to ono kad je ekipa hateveja stajala iza ćoška i stigla s kamerama 3 minute poslije eksplozije?
dijagram-
2015-08-09
da..to je onaj drugi zrakoplov koji ej dosao odmah iza onog koji je raketirao toranj htv-a na sljemenucrvenkasti wrote:Jel to ono kad je ekipa hateveja stajala iza ćoška i stigla s kamerama 3 minute poslije eksplozije?
2015-09-08
Similar topics
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Na danasnji dan
» Na današnji dan
» Dogodilo se na današnji dan
» Na današnji dan
» Na danasnji dan
» Na današnji dan
» Dogodilo se na današnji dan
» Na današnji dan