Dogodilo se na današnji dan
Page 1 of 1
Dogodilo se na današnji dan
It˙s not coming home: Prije 365 dana ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog sporta
Na današnji dan, točno prije godinu dana, Hrvatska je nakon produžetaka pobijedila Englesku 2:1 i izborila finale Svjetskog prvenstva u nogometu.
https://poskok.info/it%CB%99s-not-coming-home-prije-365-dana-ostvarena-je-najveca-pobjeda-u-povijesti-hrvatskog-sporta/
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Dogodilo se na današnji dan
Drugo poluvrijeme sam gledao obrnuto u ogledalu i molio Boga Ništavila za kaos da im damo gol.
Nisan cilo drugo poluvrijeme pogledao izravno u tv osim jednom nakon prvog gola ( ponilo me slavlje) al onda je za kaznu Perišić falija odma nakon toga pa od tada nadalje više nisan gleda izravno dok sudac nije odsvira kraj.
Silno sam želio neku medalju kad su se već tako lipo trudili.
Hvala Demy.
Nisan cilo drugo poluvrijeme pogledao izravno u tv osim jednom nakon prvog gola ( ponilo me slavlje) al onda je za kaznu Perišić falija odma nakon toga pa od tada nadalje više nisan gleda izravno dok sudac nije odsvira kraj.
Silno sam želio neku medalju kad su se već tako lipo trudili.
Hvala Demy.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Eroo wrote:It˙s not coming home: Prije 365 dana ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog sportaNa današnji dan, točno prije godinu dana, Hrvatska je nakon produžetaka pobijedila Englesku 2:1 i izborila finale Svjetskog prvenstva u nogometu.
https://poskok.info/it%CB%99s-not-coming-home-prije-365-dana-ostvarena-je-najveca-pobjeda-u-povijesti-hrvatskog-sporta/
gospodo kamenjarski srbi, ajmo sad malo podizanje morala posrnuloj vam herceg-bosni.
Guest- Guest
divno je biti Hrvat i Ustasa..al 11.07 godine gospodnje dvi iljade i osamneste je to bilo ekstra posebno..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Similar topics
» Dogodilo se na današnji dan
» HRT: Dogodilo se na današnji dan, Tuđman poticao sukob s Bošnjacima!
» Eto i to se dogodilo....
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Feber prevario zenu i dogodilo se.....
» HRT: Dogodilo se na današnji dan, Tuđman poticao sukob s Bošnjacima!
» Eto i to se dogodilo....
» Ono za što me se tereti, u stvarnosti se i dogodilo
» Feber prevario zenu i dogodilo se.....
Page 1 of 1