ŠTO STOJI IZA NAPORA OKO ZABRANE BIG BROTHERA?
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ŠTO STOJI IZA NAPORA OKO ZABRANE BIG BROTHERA?
Evo, dok vas čitam, osjetila sam kao da gledam BB. Vrijeme je za maknuti se i opeglati rublje.
Guest- Guest
Nemoj istinu u lice, sad će svi pobjeći..mativka wrote:Evo, dok vas čitam, osjetila sam kao da gledam BB. Vrijeme je za maknuti se i opeglati rublje.
2014-04-12
mativka wrote:zgdosada wrote:A daj vi meni recite kako može biti zanimljivo gledati na tv ljude koji ne rade ništa ? Zar nije bolje otići vani i prošetati ako već nema ništa bolje na tv-u ?
Kako ne?! Eno , jučer se u emisiji otkrila tajna savršenog pinđura. 3-2-1...omjer...
Ja volim pinđur. Ali da ga poželim raditi pogledao bi na netu kako se radi nema razloga opet da gledam. Iskreno ne mislim da ti ljudi mogu meni ponuditi ništa zanimljivo, niti da od njim mogu bilo što korisno naučiti. A ima puno zabavnih stvari za raditi nego gledati nekoga kako ne radi ništa po cijele dane. Možda sam i krivu nikada nisam gledao niti 10 minuta toga. Ali iskreno ne vidim niti jedan razlog da probam.
Guest- Guest
Nisi samo ti vrijedan, ima nas jošdzango wrote:Ma ne stižem ni serije da gledam. Dok sve pozavršavam, samo mi se krevet mili.zgdosada wrote:E moj Django i ja radim isto nisu ni naši baš zanimljivi. Eto preporučam ti seriju Narcos. Isplati se gledati.
2014-04-12
dzango wrote:Ma ne stižem ni serije da gledam. Dok sve pozavršavam, samo mi se krevet mili.zgdosada wrote:E moj Django i ja radim isto nisu ni naši baš zanimljivi. Eto preporučam ti seriju Narcos. Isplati se gledati.
Ovo je stvarno super. Brazilska o panduru koji je lovio Pabla Escobara. AKo nađeš vremena pogledaj.
Guest- Guest
Ništa ti ne brini. Sve ćemo da ti pokažemo. Uostalom, sami si rekla da voliš sve da probaš kako bi donela vlastiti sud.maggie13 wrote:Nisam licencirani sudac..dzango wrote:Uleti između. Šta čekaš?maggie13 wrote:Ne, to tebi i Misircu nedostaje trećidzango wrote:Nije bila trojka. Samo Misirac. Trojka bi bila da smo ti, još neka i ja na avataru.maggie13 wrote:Upravo sam nagovorila stanojka da se riješi trojke s avatara. Na žalost, stavio još i gori. Slijedi zamrznuće odnosa.dzango wrote:A trojku jesi probala?maggie13 wrote:Ja sam samo radoznala i volim imati vlastito mišljenje.Stanojko wrote:Crna sele... Smatrah te curom od ukusa, "bit of a culture vulture" sto bi rekao Delboj...maggie13 wrote:Ne možeš ocijenit i procijenit, ako ne gledaš.Stanojko wrote:Polusvet gleda polusvet...
Mišljenje zasnovano na predrasudama i sterotipnim osnovama, nije mjerodavno.
Zato ja volim sve pogledat.
Do neke grancie, naravno.
Kako ćeš se ti, ili netko tko se navodno zgraža nad 'strahotama', kritički-refleksivno i utemeljeno izjasnit.
Ja mogu
Ja sam mislio da ćeš uzeti čašu šampanjca i leći u svilenu posteljnu u svojoj vili sa 12 slugu.mativka wrote:Evo, dok vas čitam, osjetila sam kao da gledam BB. Vrijeme je za maknuti se i opeglati rublje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
maggie13 wrote:Nemoj istinu u lice, sad će svi pobjeći..mativka wrote:Evo, dok vas čitam, osjetila sam kao da gledam BB. Vrijeme je za maknuti se i opeglati rublje.
A ja to ono, znaš ono, zdravo seljački. Štaš, kad ne znam umotati, zamotati, pa k tome i lijepo servirati
Ma neće, ionako većina voli tvoje teme.
Guest- Guest
Koja si ti bukva. Sve što me zanima. Recimo, sraz vas dvojice me previše ne zanimadzango wrote:Ništa ti ne brini. Sve ćemo da ti pokažemo. Uostalom, sami si rekla da voliš sve da probaš kako bi donela vlastiti sud.maggie13 wrote:Nisam licencirani sudac..dzango wrote:Uleti između. Šta čekaš?maggie13 wrote:Ne, to tebi i Misircu nedostaje trećidzango wrote:Nije bila trojka. Samo Misirac. Trojka bi bila da smo ti, još neka i ja na avataru.maggie13 wrote:Upravo sam nagovorila stanojka da se riješi trojke s avatara. Na žalost, stavio još i gori. Slijedi zamrznuće odnosa.dzango wrote:A trojku jesi probala?maggie13 wrote:Ja sam samo radoznala i volim imati vlastito mišljenje.Stanojko wrote:Crna sele... Smatrah te curom od ukusa, "bit of a culture vulture" sto bi rekao Delboj...maggie13 wrote:Ne možeš ocijenit i procijenit, ako ne gledaš.Stanojko wrote:Polusvet gleda polusvet...
Kako ćeš se ti, ili netko tko se navodno zgraža nad 'strahotama', kritički-refleksivno i utemeljeno izjasnit.
Ja mogu
2014-04-12
Što će, jadni, i nemaju nekog izbora, ha hamativka wrote:maggie13 wrote:Nemoj istinu u lice, sad će svi pobjeći..mativka wrote:Evo, dok vas čitam, osjetila sam kao da gledam BB. Vrijeme je za maknuti se i opeglati rublje.
A ja to ono, znaš ono, zdravo seljački. Štaš, kad ne znam umotati, zamotati, pa k tome i lijepo servirati
Ma neće, ionako većina voli tvoje teme.
2014-04-12
Sejo Bukva, poznati košarkaš. Ima da te zanima, ništa ti ne brini. I ima da naučiš nešto novo, Doduše, ne znam koliko je ta tebe novo.maggie13 wrote:Koja si ti bukva. Sve što me zanima. Recimo, sraz vas dvojice me previše ne zanimadzango wrote:Ništa ti ne brini. Sve ćemo da ti pokažemo. Uostalom, sami si rekla da voliš sve da probaš kako bi donela vlastiti sud.maggie13 wrote:Nisam licencirani sudac..dzango wrote:Uleti između. Šta čekaš?maggie13 wrote:Ne, to tebi i Misircu nedostaje trećidzango wrote:Nije bila trojka. Samo Misirac. Trojka bi bila da smo ti, još neka i ja na avataru.maggie13 wrote:Upravo sam nagovorila stanojka da se riješi trojke s avatara. Na žalost, stavio još i gori. Slijedi zamrznuće odnosa.dzango wrote:A trojku jesi probala?maggie13 wrote:Ja sam samo radoznala i volim imati vlastito mišljenje.Stanojko wrote:Crna sele... Smatrah te curom od ukusa, "bit of a culture vulture" sto bi rekao Delboj...maggie13 wrote:Ne možeš ocijenit i procijenit, ako ne gledaš.Stanojko wrote:Polusvet gleda polusvet...
Ja mogu
2014-04-19
Dobro ti kažeš, i nije nešto novo..sve sam to naučila od vas na forumu, Misirca naročito..Crna ruka, trojke, Japanac..kakos am dobra učenica, nikako zaboravit:raspa:dzango wrote:Sejo Bukva, poznati košarkaš. Ima da te zanima, ništa ti ne brini. I ima da naučiš nešto novo, Doduše, ne znam koliko je ta tebe novo.maggie13 wrote:Koja si ti bukva. Sve što me zanima. Recimo, sraz vas dvojice me previše ne zanimadzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:Stanojko wrote:maggie13 wrote:Stanojko wrote:Polusvet gleda polusvet...
2014-04-12
Nije to ta trojka. Ova je lepša. Doduše bolje da izbacimo Misirca i ubacimo Kaju.maggie13 wrote:Dobro ti kažeš, i nije nešto novo..sve sam to naučila od vas na forumu, Misirca naročito..Crna ruka, trojke, Japanac..kakos am dobra učenica, nikako zaboravit:raspa:dzango wrote:Sejo Bukva, poznati košarkaš. Ima da te zanima, ništa ti ne brini. I ima da naučiš nešto novo, Doduše, ne znam koliko je ta tebe novo.maggie13 wrote:Koja si ti bukva. Sve što me zanima. Recimo, sraz vas dvojice me previše ne zanimadzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:Stanojko wrote:maggie13 wrote:Stanojko wrote:Polusvet gleda polusvet...
2014-04-19
I tako bi se koelge riješio, tstststs
Nekako mi se čini da je i ona već upoznata s vašom doktrinom preko foruma, pa neće trebati dodatna obuka
Nekako mi se čini da je i ona već upoznata s vašom doktrinom preko foruma, pa neće trebati dodatna obuka
2014-04-12
Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
2014-04-19
Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
2014-04-12
Maggie, tko ti je ovo na slici? Mama? Tetka? Starija seka?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Tetka...sad ti stavi sliku djeda
2014-04-12
Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
2014-04-12
Držim se ja za nešto drugo. Ali zlu ne trebalo.maggie13 wrote:Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
2014-04-19
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tko će biti pobjednik Big Brothera ?
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Europski sud protiv zabrane petokrake
» Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
» SAD pokreću akciju protiv zabrane američke govedine u EU
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Europski sud protiv zabrane petokrake
» Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
» SAD pokreću akciju protiv zabrane američke govedine u EU
Page 5 of 8