ŠTO STOJI IZA NAPORA OKO ZABRANE BIG BROTHERA?
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ŠTO STOJI IZA NAPORA OKO ZABRANE BIG BROTHERA?
Držim se ja za nešto drugo. Ali zlu ne trebalo.maggie13 wrote:Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
Nekako mi se čini da je i ona već upoznata s vašom doktrinom preko foruma, pa neće trebati dodatna obuka
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Za glavu? Pa nije valjda takos trašno. Treba uvijek voljet sebe, nitko od nas nije savršen.dzango wrote:Držim se ja za nešto drugo. Ali zlu ne trebalo.maggie13 wrote:Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
Nekako mi se čini da je i ona već upoznata s vašom doktrinom preko foruma, pa neće trebati dodatna obuka
2014-04-12
Sreća da je tetka. Skoro sam se zaljubio.maggie13 wrote:Tetka...sad ti stavi sliku djeda
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
U neku ruku.maggie13 wrote:Za glavu? Pa nije valjda takos trašno. Treba uvijek voljet sebe, nitko od nas nije savršen.dzango wrote:Držim se ja za nešto drugo. Ali zlu ne trebalo.maggie13 wrote:Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Uh, spasio si se..marcus-t wrote:Sreća da je tetka. Skoro sam se zaljubio.maggie13 wrote:Tetka...sad ti stavi sliku djeda
Nego, gdje je djed?
2014-04-12
Što, ne slažeš se?!dzango wrote:U neku ruku.maggie13 wrote:Za glavu? Pa nije valjda takos trašno. Treba uvijek voljet sebe, nitko od nas nije savršen.dzango wrote:Držim se ja za nešto drugo. Ali zlu ne trebalo.maggie13 wrote:Znači, ipak se držiš Misirca..dzango wrote:Ili, što je sigurno, sigurno je.maggie13 wrote:Iskazuješ plemenitost i empatiju..muška solidarnostdzango wrote:Ajde i on. Kud svi Turci, tu i mali Mujo.maggie13 wrote:I tako bi se koelge riješio, tstststs
2014-04-12
Pusti djeda, mota škiju i gleda susjede s balkona. Nego reci tetki da ima lijepe, pametne i prodorne oči.maggie13 wrote:Uh, spasio si se..marcus-t wrote:Sreća da je tetka. Skoro sam se zaljubio.maggie13 wrote:Tetka...sad ti stavi sliku djeda
Nego, gdje je djed?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Zasto bi ga ukinuli, pa zabavniji su hrvatske komedije a bogme i od političara.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
Ja bih da napravimo jedno preživljavanje u divljini.Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
Tre,Vuk sa Dinare,Dijagram, Soprano, Ero,Marcellus ,ja-i ti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brale, ako bih mogao da biram, ja bih ipak u dzakuzi za Kajom i Megi. Nemo` se ljutis...jastreb wrote:Ja bih da napravimo jedno preživljavanje u divljini.Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
može ja sviram benjđojastreb wrote:Ja bih da napravimo jedno preživljavanje u divljini.Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
Tony Soprano-
2015-08-15
Sta je to?Tony Soprano wrote:može ja sviram benjđojastreb wrote:Ja bih da napravimo jedno preživljavanje u divljini.Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
http://www.imdb.com/title/tt0068473/?ref_=nm_flmg_act_132
Tony Soprano-
2015-08-15
izvrsna ideja..Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
2015-08-15
Biraj lokaciju! :)kaja_333 wrote:izvrsna ideja..Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
i zašto bi to netko uopće zabranio, pa kome je zabavno neka gleda
2015-08-15
čekaj da razmislim..Stanojko wrote:Biraj lokaciju! :)kaja_333 wrote:izvrsna ideja..Stanojko wrote:Sta ti Kajo mislis a napravimo jedan BB, ti, Megi, Dzango i ja!? :sleazy:
2015-08-15
Postavimo sele par kamerica - i direktan prenos preko neta samo za registrovane forumase! :sleazy:
haha, da, da, postigli bi gledanost, sigurna sam.Stanojko wrote:Postavimo sele par kamerica - i direktan prenos preko neta samo za registrovane forumase! :sleazy:
2015-08-15
a tko bi bio veliki brat?
2015-08-15
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tko će biti pobjednik Big Brothera ?
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Europski sud protiv zabrane petokrake
» Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
» SAD pokreću akciju protiv zabrane američke govedine u EU
» ŠOK IZ BIG BROTHERA Za njim su ludovale Hrvatice i Srpkinje, a on ih razočarao - odabrao nabildanog Tristana
» Europski sud protiv zabrane petokrake
» Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
» SAD pokreću akciju protiv zabrane američke govedine u EU
Page 6 of 8