cajke su ZLO
Page 36 of 49
Page 36 of 49 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42 ... 49
Re: cajke su ZLO
ma samo vi to prebacite na moja čvrsta bajkerska leđa, samo pazite da mi pritom slučajno ne oštetite kožnu jaknuprckov wrote:aha, dobro
gledaj da nas izvuces iz krize
mislim ekonomske
neva- Posts : 4367
2014-04-12
javicu dedi da to obavineva wrote:ma samo vi to prebacite na moja čvrsta bajkerska leđa, samo pazite da mi pritom slučajno ne oštetite kožnu jaknuprckov wrote:aha, dobro
gledaj da nas izvuces iz krize
mislim ekonomske
cim ga vidim
ako nije i on odskakuto ko srna negdje nesto radit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ye, možda sam ga odvela u šumu sa sobomprckov wrote:javicu dedi da to obavi
cim ga vidim
i ne spominji mi ga, jučer sam se naljutila na njega
zato što je javno otkrio da imam instagram, a o tome sam mu pričala u povjerenju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Daj ne seri. Šta drugo da slušaš u kafani sem narodnjaka? Džemovanje džez tria ili kompilacije ozbiljne muzike? Svaka muzika ima svoje mesto. Uz to, nisam rekao turbo folk već stari narodnjaci poput Tome.tre wrote:koji stereotip, jebala te cajka i turbo folk kad se ne znaš opustiti betz njih. Iskreno meni se povraća na prve zvukove tog smeća i nakon darova obavezno odlazim iz svatova dočim bude prava tarapana kad tog smeća nije bilo pa smo htjeli tući i svirače u 5 ili 6 kad oće napraviti razlazdzango wrote:Bio sam na tim pederskim svadbama bez narodnjaka. Ista isfoliirana ekipa kao i na turbo folk žurkama. Samo drugog predznaka. I jednima o drugima viri praziluk iz dupeta.kaja wrote:I kod nas.dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
Jedino ako na fešti nije bas 30 rokera pa im je ok.
mozda ste se na motoru odvezli u zalazak suncaneva wrote:ye, možda sam ga odvela u šumu sa sobomprckov wrote:javicu dedi da to obavi
cim ga vidim
i ne spominji mi ga, jučer sam se naljutila na njega
zato što je javno otkrio da imam instagram, a o tome sam mu pričala u povjerenju
a na ekranu pise
and they lived happily ever after
the end
2014-04-19
Evo jedna istoriska za Dačića o srpsko-turskom prijateljstvu, a nije cajka.
Guest- Guest
Odlična. Naročito ako je svadba u Bosni.kofein wrote:Evo jedna istoriska za Dačića o srpsko-turskom prijateljstvu, a nije cajka.
dzango wrote:Odlična. Naročito ako je svadba u Bosni.kofein wrote:Evo jedna istoriska za Dačića o srpsko-turskom prijateljstvu, a nije cajka.
Inače,Cune je legenda i gospodin bio.
Guest- Guest
ja bi narucila ovako nesto i na razglas rekla da dame biraju...dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
evo ja ću ti reć što se slušalo na mojoj svadbi - uglavnom klasični rock iz pedesetih, i sve na što svi mogu plesat, i niti jedna jedina domaća stvar nije bila. Uzeo didžejku stara frendica iz klupskih dana, jedna zagrebačka lezbijka za koju sam bio siguran da će poslat u kurac svakog ko joj dođe s idejom da pusti nešto cajkasto
a onda bi dosla po tebe :)
kad te uvatim ko na 1:28...proplesao bi ti meni ko tony manero
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ulala hot hot
2014-04-19
Bolje neki stiskavac. Matori smo mi za ovo.Noor wrote:ja bi narucila ovako nesto i na razglas rekla da dame biraju...dzango wrote:Kod nas bi te gosti oterali u kurac. Narodnjaci su za veselja i kafane.marcellus wrote:vuksadinare wrote:gledaj...ne valjaju cajke ne valja miso kovac,senna m,milo hrnic itd itd...sto ces slusati na svadbama josipu lisac ili bareta...neka
slusa svatko sta hoce..da sad ja nekog izoliram jer slusa milu hrnica ili ne znam halida muslimovica...bzv
a onda bi dosla po tebe :)
kad te uvatim ko na 1:28...proplesao bi ti meni ko tony manero
jebote sta si ovo stavio crni hektorovicu
samo se upali
ubi umozak robot man
samo se upali
ubi umozak robot man
2014-04-19
ja nisam...i ne volim stiskavce :)
najbolji plesni ritam je latino...to mogu do jutra :)
Јеbiga, kada ovima pomeneš narodnjake, oni se odmah uhvate za ,Cecu, Vecu i Perecu. Nemaju pojma.kofein wrote:dzango wrote:Odlična. Naročito ako je svadba u Bosni.kofein wrote:Evo jedna istoriska za Dačića o srpsko-turskom prijateljstvu, a nije cajka.
Inače,Cune je legenda i gospodin bio.
Mogu i ja. Nek bude i latino, ako baš mora.Noor wrote:ja nisam...i ne volim stiskavce :)
nije mi jasno kako je to izveo....al ne gasi seprckov wrote:jebote sta si ovo stavio crni hektorovicu
samo se upali
ubi umozak robot man
2017-10-06
Noor wrote:nije mi jasno kako je to izveo....al ne gasi seprckov wrote:jebote sta si ovo stavio crni hektorovicu
samo se upali
ubi umozak robot man
stavo autoplay, magarac jedan
crvenkasti-
2014-04-17
stavio i ošocrvenkasti wrote:Noor wrote:nije mi jasno kako je to izveo....al ne gasi seprckov wrote:jebote sta si ovo stavio crni hektorovicu
samo se upali
ubi umozak robot man
stavo autoplay, magarac jedan
2017-10-06
Page 36 of 49 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke