cajke su ZLO
Page 28 of 49
Page 28 of 49 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 49
Re: cajke su ZLO
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
msm n e razumem!?
Pa sasvim su sretni likovi... imaju i unučadi,...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajde sve al otkud njih dvojica zajednoHektorović wrote:
jel to stara fotka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Meni je to bezveze, ne elim takav život i atraktivnost u tim godinama. Iza 70-te želim mirnu i lijepu starost, unuke i djecu, vrt i kaić.
Al to je nekakva dosadna malograđanska egzistencija...
Ne to je ispunjen život.
Kad si s mirom u svojoj starosti sa svojim životoim i obitelji.
To što ti propovijedaš je milenijski liberalni destruktivni liberalizam koji u konačnici pokapa i samu individuu.
Pa definicija obitelji se definitivno mijenja, čak i u nas... pogledaj samo koliko je razvoda... Ja samo kažem da je normalno da muškarac bude 20tak godina stariji a žena komad u najboljim fertilnim godinama :)
2018-04-10
ma gene je zelenepikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
on misli da ce isto mislit (i zelit) citav zivot
2014-04-19
iliti tzv. sačekušu...dobro da ima brod, pa ce imat gdi spavat :)))prckov wrote:ona biljezi njegove i pravi sveobuhvatni plan za napadNoor wrote:on jedan, a 'neupitna vrijednost' dvaprckov wrote:vidisepikur37 wrote:U glavnom joj prepričam tako da je sve oke :)prckov wrote:
dok ti zena ne sazna za to
onda se lijepo pretvara u ruzno
a čuj moraš paziti :D
ti mislis jedan potez unaprijed
Nemam pojma moji životni ciljevi, koordinate i smisao su drukčiji od ovog što nudite.
Tako da, ja vam neću smetati u tjeranju hedonizma, mladi žena i općenito kratkih užitaka :)
Tako da, ja vam neću smetati u tjeranju hedonizma, mladi žena i općenito kratkih užitaka :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Je to je najlakše u životu
Guest- Guest
epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Pa zar između ovoga
I ovoga
biraš ovo prvo :D ?
2018-04-10
epikur37 wrote:Nemam pojma moji životni ciljevi, koordinate i smisao su drukčiji od ovog što nudite.
Dobro epi, ti si idealist
Ja sam realist
2018-04-10
:)MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Pa zar između ovoga
I ovoga
biraš ovo prvo :D ?
apsolutno biram prvo
2015-08-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Nemam pojma moji životni ciljevi, koordinate i smisao su drukčiji od ovog što nudite.
Dobro epi, ti si idealist
Ja sam realist
oke silvio ;)
2015-08-06
samo ti sanjajHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Meni je to bezveze, ne elim takav život i atraktivnost u tim godinama. Iza 70-te želim mirnu i lijepu starost, unuke i djecu, vrt i kaić.
Ne to je ispunjen život.
To što ti propovijedaš je milenijski liberalni destruktivni liberalizam koji u konačnici pokapa i samu individuu.
Pa definicija obitelji se definitivno mijenja, čak i u nas... pogledaj samo koliko je razvoda... Ja samo kažem da je normalno da muškarac bude 20tak godina stariji a žena komad u najboljim fertilnim godinama :)
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Pa jeste i s godinama i lakše...
naravno ne ako imaš 100 kila i ne baviš se biznisom
Meni uopće ne bi bio problem, njikakav, dapače...neću.
2015-08-06
prckov wrote:samo ti sanjajHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ne to je ispunjen život.
a mislim gene i otprije ima tu situaciju sa ženama ...nepopravljivo
2015-08-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ja nikada nisam ni mogao skontati te likove koji u tim godinama vole srat okolo da se nikada nisu osjecali zivlji i ine pizdarije...nemam pojma. Valjda nekako povezujem nekakvu potrebu za minimumom dostojanstva kod starijih osoba.
To mi nikada generalno nije islo u glavu. Da su ljudima Silvio,Trump i slični idioti face jer zive kako zive.
S druge strane, ja stvarno jesam dosadan
Guest- Guest
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Ovo potvrđujem.
2018-04-10
epikur37 wrote:a mislim gene i otprije ima tu situaciju sa ženama ...nepopravljivo
Ma dobro, kakvu situaciju :D ?
2018-04-10
hahaMaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
2014-04-19
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:Najlakše u životu je naći mladu pičku ali kakav si ti profil ako ti je to san, postignuće i satisfakcija!?
Ma okej, to je danas trejdmark svih razgovora gdje god naletim. Svi su jebači,mogu ako hoće, puni brojeva,mogučnosti...3.14zdematerine. Više se ni ne pitam jel to istina, u startu to pripišem potrebi ljudi za portretom samih sebe kao nekakvih modernih junaka koji mogu ako žele kad god žele i tako to...
Bez uvrede. Mislim ok ne poznam te pa ne mogu tvrditi ništa. Ja to više po defaultu.
Guest- Guest
Page 28 of 49 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke