cajke su ZLO
Page 26 of 49
Page 26 of 49 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 37 ... 49
Re: cajke su ZLO
nistaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:kajoooooMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:ih ti bi ferMaximusDecimusMiridije wrote:
Ali isto nije fer zato jer su tebi te kvalitete osobno bitne i živiš ih, iste predstaviti kao nekakvu univerzalnu istinu i tko god nije unutar tih gabarita ono....ništarija.
Nije fer.
pa nije zivot balet
zivot je ragbi
Koji sam ja igrao
Jedini sport u kojem su mi tjelesne predispozicije dosle kao prednost
Ma šta sad?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nistaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:kajoooooMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
ih ti bi fer
pa nije zivot balet
zivot je ragbi
Koji sam ja igrao
Ma šta sad?
A reci sad jebote
Guest- Guest
I ja bi ponekad zbilja volio imati takvu disciplinu i urednost. Iako sam picajzla u nekim stvarima.epikur37 wrote:Zadnjih 10 godina svaku nedjelju ujutro u rokovniku napravim plan za naredni tjedan, točno po stavkama: posao, kuća, ovo- ono i reviziju naredne nedjelje i novi plan.
već imam arhivu rokovnika, dođ
u kao dnevnici:)
Opet, postavlja se pitanje, gdje je tu sloboda?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
u softveruHektorović wrote:Pa nije problem nikakav niti solidan izgled i mladostMaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:aben wrote:a ok, ti si se malo opeko, ali
puni filipini kandidatkinja...
Ženu nije problem pronaći ni u nas. E drugo je pitanje što točno možeš dobiti...
Šta ono...lijepa,bogata,uspješna,mlada i to?
Problem je u osobnosti, karakteru,... magiji što bi se reklo.
2014-04-19
aben wrote:jer, čoviku tribo kontrast, ako se ne umoriš, piva jednostavno nemo dobar okus.epikur37 wrote:Neću stati, dovoljno mi je da budem haumajstor za ovo što imam i taman.aben wrote:mogo bi se ti iznenoditi,epikur37 wrote:aben wrote:
za epikura je jasno,
bosanski korjeni-> cajke
Prije radio u pozadini, prvi red uz more vikša, šah, barka i tenda :)
ni lako nakon 20 godin posla samo stati.
eno tamo izumeđu petrčana i kožina je pojas od 500-800 metara prvi red, netaknut, za vikšu.
imaš na geoportalu, provjerio sam i vlasnike u americi su, kontaktirao...,tu ću se smjestiti za 50 +
gruba obala, grubo more, vlasi...bolje bi ti bilo na rivnju ili sestrunju
Mislio sam kod vas u bodule, pače želja mi je bila i još jeste ali mi je problem pristup....
More zna biti nemirno posebice izvan sezone, jugo-bura, a ja bih to koristio i za poljoprivredu, znači mora mi biti dostupno na dnevnoj bazi.
A za to ne mogu svakjo malo palit brod...
ovo mi je blizu a kad se zaželim bodula i vale imam damor 800 pa di oću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:I ja bi ponekad zbilja volio imati takvu disciplinu i urednost. Iako sam picajzla u nekim stvarima.epikur37 wrote:Zadnjih 10 godina svaku nedjelju ujutro u rokovniku napravim plan za naredni tjedan, točno po stavkama: posao, kuća, ovo- ono i reviziju naredne nedjelje i novi plan.
Meni je sloboda u mogućnosti da ostvarim svoje ciljeve.
Planiranjem ju povećavam i ostvarivanjem istih ćutim satisfakciju i odmor i ponovo pokrećem krug.
2015-08-06
Jedno je osoba s kojom se želiš malo za*ebavati, "ašikovati", putovat, slikavat za instagram i sve to...prckov wrote:u softveru
A drugo je osoba s kojom želiš imati dijecu i s kojom trebaš provesti vječnost :D
2018-04-10
vidis da sam sad zauzet nagovaranjem geneta da se deemancipiraMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:nistaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:kajoooooMaximusDecimusMiridije wrote:
Koji sam ja igrao
Ma šta sad?
A reci sad jebote
naznacio sam ti tockice, povezuj
2014-04-19
prckov wrote:vidis da sam sad zauzet nagovaranjem geneta da se deemancipiraMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:nistaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:
kajooooo
Ma šta sad?
A reci sad jebote
Pih
Guest- Guest
u Tuzli?Hektorović wrote:I ja bi ponekad zbilja volio imati takvu disciplinu i urednost. Iako sam picajzla u nekim stvarima.epikur37 wrote:Zadnjih 10 godina svaku nedjelju ujutro u rokovniku napravim plan za naredni tjedan, točno po stavkama: posao, kuća, ovo- ono i reviziju naredne nedjelje i novi plan.
2014-04-19
epikur37 wrote:
Iskušenja postoje, svatko ih ima, osobno sam u situaciji da mi mlađe atraktivne žene znaju podilaziti i nije jednostavno držati uzde.
Ali postoji viša vrijednost koja je neupitna.
Pa kad smo kod ovog konkretno, to kod mene ide na hladan tuš... Ipak muškarac treba biti lovac a žena lovina...
Ove što agresivno navaljuju dalje od mene...
2018-04-10
[size=48]Stihovi Svetlane Ražnatović u udžbeniku za peti razred[/size]
2015-08-06
sve okHektorović wrote:Jedno je osoba s kojom se želiš malo za*ebavati, "ašikovati", putovat, slikavat za instagram i sve to...prckov wrote:u softveru
A drugo je osoba s kojom želiš imati dijecu i s kojom trebaš provesti vječnost :D
al nije vjecnost
2014-04-19
ta nismo djecaMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:vidis da sam sad zauzet nagovaranjem geneta da se deemancipiraMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:nistaMaximusDecimusMiridije wrote:
Ma šta sad?
A reci sad jebote
Pih
jelde
2014-04-19
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Iskušenja postoje, svatko ih ima, osobno sam u situaciji da mi mlađe atraktivne žene znaju podilaziti i nije jednostavno držati uzde.
Pa kad smo kod ovog konkretno, to kod mene ide na hladan tuš... Ipak muškarac treba biti lovac a žena lovina...
Ma da, ali svejedno ja volim šarmirati i biti na rubu flerta....
Iskren i autentičan kompliment, usputna duhovitost i pažnja meni kao davatelju gode a kad vidim da druga strana zbog toga ljepše diše ...sve skupa lijepo ;)
2015-08-06
prckov wrote:sve okHektorović wrote:Jedno je osoba s kojom se želiš malo za*ebavati, "ašikovati", putovat, slikavat za instagram i sve to...prckov wrote:u softveru
al nije vjecnost
Nije ako si moćan i bogat :D
2018-04-10
ma bolan uvjek na kraju mi ispadnemo plijenHektorović wrote:epikur37 wrote:
pusti
2014-04-19
epikur37 wrote:
Iskren i autentičan kompliment, usputna duhovitost i pažnja meni kao davatelju gode a kad vidim da druga strana zbog toga ljepše diše ...sve skupa lijepo ;)
A dobro, to su igrice afirmacije za jednu i drugu stranu... mali ego boost...
Iako osobno volim u takvim situacijama spustiti drugu osobu za stepenicu... prije verbalno, sad stariji i mudriji hladnoćom :)
2018-04-10
Hektorović wrote:prckov wrote:sve okHektorović wrote:Jedno je osoba s kojom se želiš malo za*ebavati, "ašikovati", putovat, slikavat za instagram i sve to...prckov wrote:u softveru
al nije vjecnost
Nije ako si moćan i bogat :D
ja ovo ne razumijem u toj dobi ja ne želim imati takve žene.
Kad budem imao 70 godina želim ići sa svojom ženom na nordijsko hodanje Žumberkom ili sam okolo kositi travu.
2015-08-06
dok ti zena ne sazna za toepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
onda se lijepo pretvara u ruzno
2014-04-19
Page 26 of 49 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 37 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima