Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
da nesto sam slicno citao..sto ti ej bolest..kofein wrote:tre wrote:je ali za debu i kaju nismo smjeli reagirati mjesecima kasnije, trebali smo pokorno jesti govna koje nam srbi seru direktno u tanjurkofein wrote:HRT cp
"Prvog dana travnja 1991., samo dan nakon krvavog okršaja na Plitvicama, Izvršno vijeće takozvane SAO Krajine, s Milanom Babićem na čelu, donijelo je odluku o sjedinjenju svoje pobunjeničke tvorevine s Republikom Srbijom, a takvu odluku dan prije donijeli su i vođe pobunjenih Srba Slavonije, Baranje i Srijema. Prema njoj u fantomskoj Krajini vrijedio bi samo Ustav i zakoni Republike Srbije."
Relativizacija i laž sa srpske strane ide do horora. tamo se "objašnjava" narodu kako su šipci i Hrvati skupili milijarde dolara i platili zapadu da bombardira Srbe po najnovijem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi, samo zato jer su neki drugi srbi radili sranja, pa amo mi opravdati uništavanje života drugih srba koji nemaju veze sa ovim zločinima(ako i imaju veze, onda takve stvari rješavaju sudovi a ne rulja sa kvocjentom inteligencije od 80peona koja se želi dočepati šteke duvana)
Guest- Guest
što god da dođe sa te strane više me ne čudi, još me čude samo likovi koji povjeruju u govnarije sa istokakofein wrote:tre wrote:je ali za debu i kaju nismo smjeli reagirati mjesecima kasnije, trebali smo pokorno jesti govna koje nam srbi seru direktno u tanjurkofein wrote:HRT cp
"Prvog dana travnja 1991., samo dan nakon krvavog okršaja na Plitvicama, Izvršno vijeće takozvane SAO Krajine, s Milanom Babićem na čelu, donijelo je odluku o sjedinjenju svoje pobunjeničke tvorevine s Republikom Srbijom, a takvu odluku dan prije donijeli su i vođe pobunjenih Srba Slavonije, Baranje i Srijema. Prema njoj u fantomskoj Krajini vrijedio bi samo Ustav i zakoni Republike Srbije."
Relativizacija i laž sa srpske strane ide do horora. tamo se "objašnjava" narodu kako su šipci i Hrvati skupili milijarde dolara i platili zapadu da bombardira Srbe po najnovijem.
Kod mnogih je pamet kratka i ne razumiju da bi ih ovi podavili u čaši vode čim im se ukaže prilika
vuksadinare wrote:interesantno kako tipovi poput mandica,dezulovica,stazica,matule i slicnih poput njih u dosta slucajeva naglasavaju kako su se u beogradu prije i kasnije uvijek dobro gostili i zabavljali neshvacajuci valjda da sami sebe otkrivaju kako su se jeftino prodali...i prodavalitre wrote:je ali za debu i kaju nismo smjeli reagirati mjesecima kasnije, trebali smo pokorno jesti govna koje nam srbi seru direktno u tanjurkofein wrote:HRT cp
Udbaška posla, da vidiš Vedranu Rudan kako se grli sa starim "novinarskim" udbašem Milomirom Marićem. To je sve uvezano s velikosrpskim idejama, a ove naše budale svjesno ili nesvjesno tavrfljaju o nekom jugoslavenstvu kao idealu.
p.s.
ne mogu reći, Srbi su izuzetno gostoljubivi, to sam doživio ne jednom. No, treba birati društvo tamo. :D
Guest- Guest
ok, kad krene sranje sa muslimanima ti budi u komisiji koja će odlučivati ko je u pravu a ko ne pa se javi ako preživiš nož u leđimaIamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi, samo zato jer su neki drugi srbi radili sranja, pa amo mi opravdati uništavanje života drugih srba koji nemaju veze sa ovim zločinima(ako i imaju veze, onda takve stvari rješavaju sudovi a ne rulja sa kvocjentom inteligencije od 80peona koja se želi dočepati šteke duvana)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
..oprosti ali onomad srbi do 1990 i nisu bili s enesto osjecali krscanima..u biti fuckalo im se do vjere..pa to je opcepoznata stvar..drugo...ne znam koliko se sjecan onih događaja sa kraja osamdesetih i pocetka devdesetih tesko ces naci relativno puno srba koji su dozivljavali hravtsku kao svoj dom..kao prvo to dokazuje i rezultat referenduma za neovisnost hrvatske..oni sto su drzali mahom su otisli u zng,mup..ili su na neki nacin doprinosili obrani hrvatske..postojao je i dio onih koji su cekali...sto ce uraditi njihovi...i naravno debela vecina koji su se svrstali uz milosevicevu politiku..kad govoris o sudovima?..koji sudovi bog te tvoj u ono vrijeme kad si mahom gledao kako da ostanes ziv..da se obranis..a u ono vrijeme izvesti na sud srbina ako ti je naravno bio dostupan isao mi na mlin srpskoj propagandi da prikazu svijetu kako se srbima sudi i kako su ugrozeni...pogotovo tad kad nam vecina međun.zajednice nije sklona bila..eto imao sam za susjeda srbina gojka koji ej otvoreno pucao u izlog slasticarne jednog albanca vlasnika jer je imao na izlogu zaljepljen poster sa tuđmanovim likom..nitko ga nije priveo..jer jednostavno takvo vrijeme bilo....vise strah..jer je lik zivio u zgradi gdje su pretezno zivjeli oficiri jna..koji su prijetili da ako ga netko želio privesti d ace ga braniti i dovesti vojnike jna pred zgraduIamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi, samo zato jer su neki drugi srbi radili sranja, pa amo mi opravdati uništavanje života drugih srba koji nemaju veze sa ovim zločinima(ako i imaju veze, onda takve stvari rješavaju sudovi a ne rulja sa kvocjentom inteligencije od 80peona koja se želi dočepati šteke duvana)
2015-09-08
Moj zaključak je da su nam veći neprijatelji iz hrvatskog udbaškog miljea, nego cijela Srbija.
Dugoročno, treba naći savezničke osnove u kršćanskom biću oba naroda (što je teško, ali ne i neizvedivo), a komunjare i udbaše poput nešeg Debe ili Markovine pozicionirati na margine gdje i pripadaju
Dugoročno, treba naći savezničke osnove u kršćanskom biću oba naroda (što je teško, ali ne i neizvedivo), a komunjare i udbaše poput nešeg Debe ili Markovine pozicionirati na margine gdje i pripadaju
Guest- Guest
bojim se d aje to prije kos-ov milje...koji su bili jos vise nadrilaniji od onih udbasa..u biti kos je skoro potpuno zamjenio udbu u drugoj polovici osamdesetih...i prakticno daleko vise vrbovali suradnika nego tada udba ili kako se tad zvala jer su promjenili naziv u osamdesetimakofein wrote:Moj zaključak je da su nam veći neprijatelji iz hrvatskog udbaškog miljea, nego cijela Srbija.
2015-09-08
Sam Miroslav lazanski koji ej i sam bio suradnik kos-a...je prije desetak godina kad ej opisivao djelovanje kos-a rekao..da je kos operativno preozeo potpuno od udbe u drugoj polovici osamdesetih sve poslove...i sto s etice emigracije i sto se tice unutarnjih struktura..i da nista nije moglo proci bez blagoslova kos-a..da je najveci dio ljudi koji su radili za udbu preuzeo kos plus sto je regrutirao nove ljude koji su jos bili vise bezkompromisniji jer su ideoloski bili jaci od udbinih suradnika koji su vrbovani iz razlicitih miljea..i time suradnici kos-a su bili odaniji i vjerniji idejama zbog kojih su i postali kosovci..
2015-09-08
prvo je nešto što se slažemkofein wrote:Moj zaključak je da su nam veći neprijatelji iz hrvatskog udbaškog miljea, nego cijela Srbija.
Drugo je nemoguće postići jer je u srbiji svetosavska crkva koja nema puno veze sa Kristovim naukom, nijedna druga pravoslavna crkva nije probemlatična no SPC je kamen spoticanja za pomirbu ljudi i ujedinjavanje kršćanskih interesa
Treba reci istinuclaire wrote:Sad se treba sprdat s ratom i zrtvama te stalno otvarat topice u svezi iste teme.
To ce sigurno pridonijeti ljubavi i boljem zivotu.
Nije vise moguce ju skrivati
Previse se zna, previse
I također se vide politike iz tog vremena
Npr. Da ni HRBATIMA ni Srbima nije mir odgovarao
Tj. Miloševiću i Tudmanu
To je sustina
IamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi
SPC samo formalno ima veze sa kršćanstvom.
Realno, riječ je o parapolitičkoj sotonističkoj sekti.
Guest- Guest
kofein wrote:Moj zaključak je da su nam veći neprijatelji iz hrvatskog udbaškog miljea, nego cijela Srbija.
UDBA I KRALJEVIC MARKO I MUSA KESDZIJA
to su Glsvni neprijatelji Hrvata
tre wrote:
Drugo je nemoguće postići jer je u srbiji svetosavska crkva koja nema puno veze sa Kristovim naukom, nijedna druga pravoslavna crkva nije probemlatična no SPC je kamen spoticanja za pomirbu ljudi i ujedinjavanje kršćanskih interesa
E, upravo to.
Guest- Guest
I to me zaboli supakslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi
Crkve su zlo sve i jedna
Budaletine uvijek krive drugu crkvu
Ha ha
...nevjerojatna mi je jos jedna stvar..da neki optuzuju da zasto su se drzale pod nadzorom objekti u kojem su zivjeli srbi,oficiri jna..to sam procitao u kolumni jednog debila ljevicara jugica...ti ima sprijetnju ratom,agresijom...a prigovaras sto se drze pod nadzorom objekti gdje su vecinom zivjeli srbi,oficiri jna koji su pripadali tim istima koji su ti prijetili napadom,terorizirali..to samo s emoze pitati glup ljevicarski navodno cro mozak..sto smo trebali pustiti da pucaju na nas..da spijuniraju i rade obavjestajne djelatnosti..debil je jos napsiao valjda iz nekog osbnog iskustva..'nismo smo se ugodno osjecali kad smo isli nasim prijateljima i milim osobama u te zgrade da nas netko gleda,nadzire'.. ...tek sad vidim po ovom komentaru da je trebao jos jaci nadzor
2015-09-08
IamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi, samo zato jer su neki drugi srbi radili sranja, pa amo mi opravdati uništavanje života drugih srba koji nemaju veze sa ovim zločinima(ako i imaju veze, onda takve stvari rješavaju sudovi a ne rulja sa kvocjentom inteligencije od 80peona koja se želi dočepati šteke duvana)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jedino je vama balijama mir odgovarao, eno joda će te podržati kad bude priče o tome koga treba ostaviti a ko vam neće u leđa nož zavući s tim da si ti ta koja bi prva zavukla nož u leđa yodi a vjeruj mi imala bi i pravo. Naivnost je glupost koja se skupo plaćaSora wrote:Treba reci istinuclaire wrote:Sad se treba sprdat s ratom i zrtvama te stalno otvarat topice u svezi iste teme.
To ce sigurno pridonijeti ljubavi i boljem zivotu.
Nije vise moguce ju skrivati
Previse se zna, previse
I također se vide politike iz tog vremena
Npr. Da ni HRBATIMA ni Srbima nije mir odgovarao
Tj. Miloševiću i Tudmanu
To je sustina
ne lažitre wrote:je ali za debu i kaju nismo smjeli reagirati mjesecima kasnije, trebali smo pokorno jesti govna koje nam srbi seru direktno u tanjurkofein wrote:HRT cp
evo lijepo ti je ovaj gore objasnio tko je u moralnom rasulu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi
jedino je džamija ok jel tako sorkačoSora wrote:I to me zaboli supakslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:da moralno rasulo i bolest jest opravdanje pljačkanje i uništavanje života drugih ljudskih bića, koji su isto kršćani kao i vi
Crkve su zlo sve i jedna
Budaletine uvijek krive drugu crkvu
Ha ha
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» Kina je prije 500 godina uništila svoju golemu flotu jer se bojala slobodne trgovine. Zvuči poznato?
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» Kina je prije 500 godina uništila svoju golemu flotu jer se bojala slobodne trgovine. Zvuči poznato?
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 5 of 12