Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
kinship u nepismenosti.. alas!
hajde, nemoj se uzrujavati, bacio si ješku ja sam uzvratila na način kako reagira ljevica kad se radi o komunističkim zločinima..
naravno da je inkvizicija postojala i da su zbog njenih sudova ljudi spaljivani ili mučeni, ako se i papa ivan pavao II ispričao zbog počinjenih zločina ne bih je ja valjda podržavala.. isprika što sam se malo poigrala s tobom. :)
ali kao što sam ja možda tebe zgrozila mene tako zgrozi kako pismen čovjek može braniti tita i njegove zločine..
Guest- Guest
to se piše s dvo oPhoebeBuffay wrote:Boze
2014-04-16
napisao sam možda 70.000 postova u povijesti oba foruma, jesam li ikad iole spomenuo i tračak opravdavanja nekih zločina? pogotovo od Tite?
spomenuo sam svoje ezoterično iskustvo kroz vizualizaciju I.O. sam se uspio smiriti i ohrabriti, nekom ne treba ni to, netko misli na drveni sat pa se smiri, šta to sve znači ne znam, ali znam da ne želim o tome s tobom pričati, ta priča o sucima, sekundama, inkviziciji mi je toliko sekundarna u svemu tome, kao kad mativka spomene šta je s konjima na kraju filma Misfitsi? mada je njeno zapitkivanje bar simpatično, ali i dalje nebitno, kao i ovo tvoje širenje priče..
kic wrote:
napisao sam možda 70.000 postova u povijesti oba foruma, jesam li ikad iole spomenuo i tračak opravdavanja nekih zločina? pogotovo od Tite?
spomenuo sam svoje ezoterično iskustvo kroz vizualizaciju I.O. sam se uspio smiriti i ohrabriti, nekom ne treba ni to, netko misli na drveni sat pa se smiri, šta to sve znači ne znam, ali znam da ne želim o tome s tobom pričati, ta priča o sucima, sekundama, inkviziciji mi je toliko sekundarna u svemu tome, kao kad mativka spomene šta je s konjima na kraju filma Misfitsi? mada je njeno zapitkivanje bar simpatično, ali i dalje nebitno, kao i ovo tvoje širenje priče..
pa eto, bacio si ješku kao da ja opravdavam zločine.. a napisala sam 100.000 postova na sva tri foruma o KC.. naravno da ti ne opravdavaš titove zločine i to znam, ali povukla me ješka da dođem do onog posta.. jednostavno si zaboravio da sam pismena..
a ono o ezoteriji nije upućeno tebi jer ja i ne znam za to tvoje iskustvo, ipak ne stignem pročitati ni 10% tema aaa i to je puno za reć
Guest- Guest
u žrvnju si, kicinjo :)
2014-04-16
'ta je bilo, Kic? :-D 'ko tukao? : ))) A kad velim da je ruzan i toksican covjek, onda.. ma "voli izmisljat' svadje iz dosade".. Sve ti je to kod nje proracunato i tempirano. Jer.. Praznik rada! :-D
Evo vam malo karanfila.. :-)
Guest- Guest
a tko je ono kicu u namještenoj svađi napisao da je analni tip?
zaboli kad se dobije po guzi, zar ne...
zaboli kad se dobije po guzi, zar ne...
Guest- Guest
Tko se zeli napiti negative, lazi i slicnih stvari slobodno neka pojesti ex iskon pleme dot com te otvori temu denkverbot
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Tko se zeli napiti negative, lazi i slicnih stvari slobodno neka pojesti ex iskon pleme dot com te otvori temu denkverbot
promakla ti ona kicova i violina "svađa"?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Tko se zeli napiti negative, lazi i slicnih stvari slobodno neka pojesti ex iskon pleme dot com te otvori temu denkverbot
A ne, ne, ne smjestati Denkverbotu i starosjediocima (Mate-Kic-Aben). Topic je zivopisan i mnogostruk, u vjecnoj mijeni i to je dio njegovog sarma. Priznajem da i sama znam biti izuzetno temperamentna i emotivno doprinjeti njegovoj tecnosti.
Guest- Guest
night sky wrote:bolestan um......uvijek iznova zapanji.
Night, nikako da ti posaljem jedan videozapis. 'cu kasnije na tvom topicu.
E da, tebi i drugu Gnjecu zelim sretan Beltane!
Guest- Guest
violator wrote:. Jer.. Praznik rada! :-D
dojti će dun ka ćemo se osloboditi socijalizma i uništiti ovaj antičovječni praznik. možda ča budemo imali praznik u znak sjećanja na neciviliziranost i ugnjetavanje vridnih ljudi.
2014-04-16
toliko neprijateljov slobode kolo nos, a naši urbani zemljani ne moru smisliti crikvu...
2014-04-16
Pa da!metilda wrote:mativka wrote:Oni su bili na čelu skupine. Sami ne bi mogli ništa.metilda wrote:mativka wrote:Pojedinac ne može nametati društvu, društvo može pojedincu. Pojedinac u tom društvu može zadržati sebe, društvo može napadati.
Ona sličica na početku foruma u lijevom gornjem uglu.z
mislim da si zanemarila neke očigledne povijesne istine.. pojedinac itekako može nametati društvu, primjer lenjina i staljina
ljudi su u interakciji i uvijek se pojedinac istakne sa svojim idejama i formira grupu.. dogodilo se kod staljina da bi pojedinac koji ima različito mišljenje od njegovog progutala noć ili gulag
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50