ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat!

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 Empty Re: Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat!

Post by crvenkasti 30/4/2018, 15:05

Ima neko zlo u ljudima. Gori su od bilo koje zvijeri.

Nije mu uzrok ni bijeda ni studen.

Raste samo od sebe. Kao korov.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 Empty Re: Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat!

Post by dzango 30/4/2018, 15:07

prckov wrote:
dzango wrote:
prckov wrote:
dzango wrote:
prckov wrote:
puno se ti nesto za koze raspitujes
nazovi zoo
ja ti tu ne mogu pomoc :D
Bio već tre. Ali mu ni jedna ne odgovara. Kaže da su previše droljaste i da nisu za ženidbu.
vidim ja da bi ti sad preknado
ko kakva pica
pisi propalo :D
Nemam pojma šta si napisao. Ali ajde da se složimo.
eto super
ajd sad pricaj s kajom
meni mrsko :D
Ništa Kaju preko granice? Kolike ste muškarčine, ne bi me čudilo da Kaja sve vas u kompletu pošalje preko iste. Ali samo da se zna, ja sa tim paketom neću da imam ništa. Nisam ja crveni krst.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by L'âme 30/4/2018, 15:08

prckov wrote:
maggie13 wrote:Koji su problemi, dzani?
Ostavila te ljubavnica, ili sto?
:-D
ma ne, izgleda da je jebac u pms modu  :D
Ili mu se sviđaju neke Australke pa je ljubomoran što ste vi tamo, a on nije..i Kidmanica mu se malo zategnula previše jocolor

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 30/4/2018, 15:10

dzango wrote:
maggie13 wrote:Koji su problemi, dzani?
Ostavila te ljubavnica, ili sto?
:-D
(Moram stavit smiley. Dobih kritiku da sam se "uozbiljila"..a, samo sam lijena.)
Mene ni jedna ne ostavlja. Prvo moram da je imam da bi me ostavila.
samo mi nemoj reći da si počeo igrati za drugu momčad, molim te Basketball

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 15:40

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f602  -- hehehe MALI od PALUBE miloševičevetonućepodmornice -- :

Pod hitno i ovom ČETNIČKOM SMRADOJU -  doživotno ( i obitelji ) zabraniti ulazak u HR - po potrebi pokrenuti kazneni postupak - čovjek već godinama  NEKAŽNJENO  sere protiv HR i Hrvata - dosta je bilo i ovog DEBILA  TREBA dovesti pameti !

PLJUC !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 15:51

kaja wrote:Jesi mi neku pjesmu stavio? Ne vidim ništa..

Jebote -- kako si ti AGILNA postala ( znači  - ono prije za Hrvate je bila čista LIMUNADA ) -- jesu te kontaktirali priznati naučnici da provjere mogućnosti ljudske  MIMIKRIJE - dali  se to pojačava kako STARIŠ -- daj nama običnim  smrtnicima objašnjenja da se lakše snađemo u toj silnoj zavrzlami ??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 15:55

dzango wrote:
tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
Odmah vidiš razliku u intelektu. General se mudro povukao i pustio ovu budalu da sisa vesla. Isto kao i 1991. Lepo ja kažem da u rat ide sirotinja, budale i kriminalci. General je i tada sedeo kući i pustio budale a sada ih hrani govnima u vidu domoljublja. Ovi papaju sledovanje i opet ispadaju budale.

Django;

što si ti bio 91;

budala - sirotinja - kriminalac - idiot ----- slobodno dodaj još neke formulacije ???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 16:04

vuksadinare wrote:
tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
ja sam sve vise uvjereniji d aovo nije kaja..da je druga osoba posluzila se nickom kaja..a malo sam surfao po mstarim kajinim postovima i sve sam uvjerenije d aje iza ovog danas nicka neka druga 'kaja'.. :) ...da se stara kaja povukla sa foruma...i sad netko to koristi....i imitira onu staru kaju ali ne ide bas sto odsto po crti.. :)

Upravo o tome razmišljam -- i zbog toga sam već napisao nekoliko postova gdje sam u nevjerici da to može biti  " stara " KAJA -- svi mi znamo kako je stara KAJA godinama pisala - to ti je VUČE kao da mene i tebe netko pod našim nickovima predstavi kako smo promijenili stranu i odjednom PODRŽAVAMO ČETNIKE ;

Ne  mogu da vjerujem da bi ona " bivša"  KAJA mogla pisati ovakve stvari  - možda joj je netko HAKIRAO profil i sada na zajebava - ovo mi je zaista ČUDNO - previše ČUDNO !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 16:20

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:Ma hajde, nije vrijedno spomena, ovo je ponašanje poput dječurlije iz osnovne škole.
..jbg ringo...ali realno da bi svi politicari ili gotovo svi na ovoj i onoj starni odahnuli kad bi bio diplomatski rat ili diplomatsko zamrzavanje odnosa...da su ti odnosi svima na neki nacin teret kao sto sam opisao..himna,grbovi,prisilna snubljenja,glumatanja...koje je istina sve gluma od 1996..ponajvise zbog međun.zajednice i da to vec svima ide na zivce..pa se sad bacaju parole..'bolje i lazno snubljenje nego rat'...a ja tvrdim suprotno..svaka figa u đepu ce prije dovest do rata nego otvoreni i bez figa razgovori,suradnji

VUČE;

Nabijem sve dosadašnje naše političare -- prvenstveno NESPOSBNE da budu na nivou ZADATKA  - čisti IDIOTI -- nacionalne izdajice HR i hrvatsva  - tu ulazi i TUĐMAN ( Daytonski sporazum -- odricanje od bosanskih Hrvata  - u korist četnika i OBREZANIH , Erdutski sporazum, Privatizacija ..... itd..

Nitko od njih nije ISKORISTIO  našu POBJEDU nad ČETNICIMA da OSIGURA Hrvatima  --- prvenstveno na  HR  teritoriju da budu gospodari i vlasnici - kako politički tako i ekonomski svih budućih poteza u državi Hrvatskoj i stoga smatram da su Hrvati NAŽALOST -- NESPOSOBNI i da im TREBA stalni strani PENDREK koji će ih USMJERAVATI -- " KAKO ĆE  IMATI SVOJE MIŠLJENJE - nekada iz Beograda - danas iz EU !!

Nabijem sve političke strukture u HR svih ovih godina jer je ogromna većina među njima ORIJENTIRANA samo na osobnu KORIST !!

PLJUC !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 30/4/2018, 16:36

Vuka ti nema, pije s nekim Srbima.
Veli da je bio dosta domoljuban za danas, sutra nastavak
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 16:52

kaja wrote:
prckov wrote:
kaja wrote:
tre wrote:
kaja wrote:
Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.
Kako je Njemačkoj, sto nema posla tu a?
australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskoro
Sroljavaca ima i uvijek će ih biti kao i uvijek i u svakom ratu samo nećemo valjda pobiti cijelu ulicu zato što je u njoj pedofil. Istu stvar je mesić prodavao za bleiburg a sada ti udaraš po svima ko drug mesić ili drugarica sora jer ti se neki pojedinac ne sviđa.
a? 
pazi na prcka i dinga onda
ja ne udaram na sve nego sroljavce a što ja mogu kad ima previše...
tebe za ruke i za noge i .. 1 - 2 - 3 hop
bacit preko grane
nek te dzango fata :D
samo da ne prođe netko u minici pa me pusti..tup
:)

TEBE u KASNIM godinama i s CELULITOM na sve strane -- TEBE će sigurno PUSTIT - u neku PROVALIJU -- nemoj se BRE lažno zavaravati !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 30/4/2018, 16:57

redder4 wrote:
kaja wrote:
prckov wrote:
kaja wrote:
tre wrote:
australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskoro
Sroljavaca ima i uvijek će ih biti kao i uvijek i u svakom ratu samo nećemo valjda pobiti cijelu ulicu zato što je u njoj pedofil. Istu stvar je mesić prodavao za bleiburg a sada ti udaraš po svima ko drug mesić ili drugarica sora jer ti se neki pojedinac ne sviđa.
a? 
bacit preko grane

TEBE u KASNIM godinama i s CELULITOM na sve strane -- TEBE će sigurno PUSTIT - u neku PROVALIJU -- nemoj se BRE lažno zavaravati
Ovaj nešto puno ljut ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 30/4/2018, 16:58

I ne pljuckaj toliko, ubalaviti ces se
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/4/2018, 16:59

Mamlaze ustaški, zar nisi čuo da se ubacivanje  riječi pisanih velikim slovima u net komunikaciji smatra nepristojnim i vulgarnim?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 17:03

kaja wrote:Vuka ti nema, pije s nekim Srbima.
Veli da je bio dosta domoljuban za danas, sutra nastavak

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  Hehehee - jado jadovna - sada sam POTPUNO  siguran da ti nisi ona " KAJA " - ti si obični četnički PROVOKATOR - nabijem ti PERICU !!

SMRADE ČETNIČKI  - PROČITAO sam te ovim tvojim zadnjim upisom - jebem ti mamu četničku !

PLJUC !!

Last edited by redder4 on 30/4/2018, 17:06; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 17:05

redder4 wrote:
dzango wrote:
Odmah vidiš razliku u intelektu. General se mudro povukao i pustio ovu budalu da sisa vesla. Isto kao i 1991. Lepo ja kažem da u rat ide sirotinja, budale i kriminalci. General je i tada sedeo kući i pustio budale a sada ih hrani govnima u vidu domoljublja. Ovi papaju sledovanje i opet ispadaju budale.

Django;

što si ti bio 91;

budala - sirotinja - kriminalac - idiot ----- slobodno dodaj još neke formulacije ???

DJANGO --- SVI OVDJE OČEKUJU TVOJ VELEUMNI ODGOVOR - hajde budi BAJA !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 17:13

kaja wrote:
redder4 wrote:
kaja wrote:
prckov wrote:
kaja wrote:
a? 
bacit preko grane

TEBE u KASNIM godinama i s CELULITOM na sve strane -- TEBE će sigurno PUSTIT - u neku PROVALIJU -- nemoj se BRE lažno zavaravati
Ovaj nešto puno ljut ..

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b Hehehe - smrdljivi srpčići ( iz ZEMUNICA - odakle je njihov narod ustvari krenuo ) nisu u stanju da  SKUŽE kako se u samo tri RIJEČI RAZOTKRIJU - prema  nama Hrvatima  -- koja si ti BUDALA - misliš da možeš srpskim niskim forama drugima i dalje podvaljivati - MRŠ  - četnički SMRADE !

PLJUC !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 17:15

crvenkasti wrote:Mamlaze ustaški, zar nisi čuo da se ubacivanje  riječi pisanih velikim slovima u net komunikaciji smatra nepristojnim i vulgarnim?

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  - hajde Crvenkasti - ovo ti neću uzeti  za OZBILJNO - ionako SAM NAMJERNO TAKO PISAO  - jedino -- gdje si ti pronašao da sam ja " USTAŠA "  -- i još si me nazvao MAMLAZOM  - zbog čega  -  to me žalosti - ili si to u žaru borbe  " UBACIO  "Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/4/2018, 17:18

redder4 wrote:
crvenkasti wrote:Mamlaze ustaški, zar nisi čuo da se ubacivanje  riječi pisanih velikim slovima u net komunikaciji smatra nepristojnim i vulgarnim?

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  - hajde Crvenkasti - ovo ti neću uzeti  za OZBILJNO - ionako SAM NAMJERNO TAKO PISAO  Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  !!

Ok, znači nisi prirodno ustaški mamlaz, nego baš to hoćeš namjerno biti?

Jesam li razumio?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 30/4/2018, 17:26

crvenkasti wrote:
redder4 wrote:

Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  - hajde Crvenkasti - ovo ti neću uzeti  za OZBILJNO - ionako SAM NAMJERNO TAKO PISAO  Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat! - Page 5 1f60b  !!

Jesam li razumio?
pise namjerno velikim slovima da ga ti zoves ustaskim mamlazom.
Da pise malim, kako bi ga onda zvao?

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2018, 17:40

crvenkasti wrote:
redder4 wrote:

Jesam li razumio?

Jebiga crvenkasti - predugo pratim ovaj forum  - i dalje pokušavaš  biti " pametan " i druge  " podjebavati " -- hajde PROMISLI koga stvarno trebaš " PODJEBAVATI " - i  s tim SMJEROM dalje nastavi -- inače IDEŠ u krivome smjeru - bar što se mene tiče ;

naravno ; imaš pravo na svoje mišljenje  - ja to čak dozvoljavam i ORTODOKSNIM ČETNICIMA -- AKO SE JAVE S ARGUMENTIMA - možemo čak I RASPRAVLJATI O TOME - opet s ARGUMENTIMA -- no TVOJ  PRISTUP  s dvoznačnim i zamagljenim insuinacijama -- za mnoge ovdje -- u najblažu ruku nisu SHVATLJIVI ( naročito  zasljepljenim budalama koji uopće ne poznaju POVIJEST  odnosa dvaju naroda Hrvata i Srba -- i stoga uostalom Hrvati i Srbi imaju međusobnih velikih problema i tu se još" USPUT "  javiš " TI " da dodatno USKUHAŠ stanje - JESI svjestan TOGA  - ili ( što je još  gore ) " PLAĆEN si za NEMIR i NEPOVJERENJE ????
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics