Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat!
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jedva dočekao!Dačić:Ako hoće diplomatski rat,imat će diplomatski rat!
I on gastos? Nije ni čudo što je toliko domoljuban. Lako je biti domoljuban sa nemačkom platom.kaja wrote:Na tečaj onda, onaj iz njemačke...dzango wrote:Omanuo. Danas mu se ne diže.kaja wrote:Jesi mi neku pjesmu stavio? Ne vidim ništa..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hoće. Neće im stajati kordon bez plavih pilula. Ima odmah da padne.kaja wrote:Pošalji mu prije kordona, dobro mozda ce tablete puštati ovako i onako..dzango wrote:Stigle ga godine. Da mu kupimo plave tabletice?kaja wrote::) neku borbenu sto postodzango wrote:Đeneral opet hteo neku našu, pa omanuo. I ovi današnji generali kurac na biciklu.Hektorović wrote:
Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
vuksadinare wrote:jos smo dobro i zdurali od 1996...mislio sam da ce puci jos davno prije..a onda uletili josipovic i tadic pa bio privremeni lazni brejk..
Ponovo kreću.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Odmah vidiš razliku u intelektu. General se mudro povukao i pustio ovu budalu da sisa vesla. Isto kao i 1991. Lepo ja kažem da u rat ide sirotinja, budale i kriminalci. General je i tada sedeo kući i pustio budale a sada ih hrani govnima u vidu domoljublja. Ovi papaju sledovanje i opet ispadaju budale.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
a kad nisu..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jos smo dobro i zdurali od 1996...mislio sam da ce puci jos davno prije..a onda uletili josipovic i tadic pa bio privremeni lazni brejk..
Ponovo kreću.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma hajde, nije vrijedno spomena, ovo je ponašanje poput dječurlije iz osnovne škole.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja sam sve vise uvjereniji d aovo nije kaja..da je druga osoba posluzila se nickom kaja..a malo sam surfao po mstarim kajinim postovima i sve sam uvjerenije d aje iza ovog danas nicka neka druga 'kaja'.. ...da se stara kaja povukla sa foruma...i sad netko to koristi....i imitira onu staru kaju ali ne ide bas sto odsto po crti..tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
2015-09-08
..jbg ringo...ali realno da bi svi politicari ili gotovo svi na ovoj i onoj starni odahnuli kad bi bio diplomatski rat ili diplomatsko zamrzavanje odnosa...da su ti odnosi svima na neki nacin teret kao sto sam opisao..himna,grbovi,prisilna snubljenja,glumatanja...koje je istina sve gluma od 1996..ponajvise zbog međun.zajednice i da to vec svima ide na zivce..pa se sad bacaju parole..'bolje i lazno snubljenje nego rat'...a ja tvrdim suprotno..svaka figa u đepu ce prije dovest do rata nego otvoreni i bez figa razgovori,suradnjiRingo10 wrote:Ma hajde, nije vrijedno spomena, ovo je ponašanje poput dječurlije iz osnovne škole.
2015-09-08
BiH. Tamo su marke.dzango wrote:I on gastos? Nije ni čudo što je toliko domoljuban. Lako je biti domoljuban sa nemačkom platom.kaja wrote:Na tečaj onda, onaj iz njemačke...dzango wrote:Omanuo. Danas mu se ne diže.kaja wrote:Jesi mi neku pjesmu stavio? Ne vidim ništa..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dacicu zabranit 10 metara od granice da ne smije pric
2014-04-19
Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
Kako je Njemačkoj, sto nema posla tu a?
2015-08-15
Ja sam, ne brini..vuksadinare wrote:ja sam sve vise uvjereniji d aovo nije kaja..da je druga osoba posluzila se nickom kaja..a malo sam surfao po mstarim kajinim postovima i sve sam uvjerenije d aje iza ovog danas nicka neka druga 'kaja'.. ...da se stara kaja povukla sa foruma...i sad netko to koristi....i imitira onu staru kaju ali ne ide bas sto odsto po crti..tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
2015-08-15
i kaju bacit s one strane granice i sve zatvorit
2014-04-19
...neka munja te onda sigurno pogodila ako si to ti..kaja wrote:Ja sam, ne brini..vuksadinare wrote:ja sam sve vise uvjereniji d aovo nije kaja..da je druga osoba posluzila se nickom kaja..a malo sam surfao po mstarim kajinim postovima i sve sam uvjerenije d aje iza ovog danas nicka neka druga 'kaja'.. ...da se stara kaja povukla sa foruma...i sad netko to koristi....i imitira onu staru kaju ali ne ide bas sto odsto po crti..tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
2015-09-08
australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskorokaja wrote:Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
Sroljavaca ima i uvijek će ih biti kao i uvijek i u svakom ratu samo nećemo valjda pobiti cijelu ulicu zato što je u njoj pedofil. Istu stvar je mesić prodavao za bleiburg a sada ti udaraš po svima ko drug mesić ili drugarica sora jer ti se neki pojedinac ne sviđa.
ako su koreanci cekali 60 godina da se pomaknu sa mrtve tocke..a židi i palestici ostprilike isto tako i dalje cekaju..sto nismo mogli pricekati mi i srbija..kome se zurilo to..?...cajkerima,todoricu,frljcicima i slicnima...ima vremena za sve ..pomalo
2015-09-08
di si zemljaktre wrote:australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskorokaja wrote:Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
Sroljavaca ima i uvijek će ih biti kao i uvijek i u svakom ratu samo nećemo valjda pobiti cijelu ulicu zato što je u njoj pedofil. Istu stvar je mesić prodavao za bleiburg a sada ti udaraš po svima ko drug mesić ili drugarica sora jer ti se neki pojedinac ne sviđa.
kad cemo bjezat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a?tre wrote:australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskorokaja wrote:Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
pazi na prcka i dinga onda
ja ne udaram na sve nego sroljavce a što ja mogu kad ima previše...
2015-08-15
zipa na dinga i trea, i pazi da se ne muvaju s onim tvojim udovicama..prckov wrote:i kaju bacit s one strane granice i sve zatvorit
2015-08-15
tebe za ruke i za noge i .. 1 - 2 - 3 hopkaja wrote:a?tre wrote:australiji srećo, posla ja imam i u hrvatskoj i za to se ne sekiram no u aus. sam iz drugih razloga i vraćam se uskorokaja wrote:Sta ti kazes nama na ovaj veliki rat sroljavaca , ja mislim da ce biti upamćeniji nego hladni rat.tre wrote:Četnik bivši i sadašnji orgija sa nekada ustašicom a sada feministicom podsmjera bratstvo i jedinstvo, uglavnom ništa ne rekoše ali zato sve upljuvaše
pazi na prcka i dinga onda
ja ne udaram na sve nego sroljavce a što ja mogu kad ima previše...
bacit preko grane
nek te dzango fata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» UPLAKANI MONSTRUM ,,, JEDVA DOČEKAO
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» Dačić na saboru SNSD-a: BiH nije i nikada neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci
» Bih pokreće diplomatski rat na Hrvatsku
» Diplomatski rat SAD-a i Rusije na vrhuncu
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» Dačić na saboru SNSD-a: BiH nije i nikada neće biti muslimanska, kako to hoće Bošnjaci
» Bih pokreće diplomatski rat na Hrvatsku
» Diplomatski rat SAD-a i Rusije na vrhuncu
Page 2 of 7