Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Poslodavaci nežele trudnice i mame sa malom djecom
Jel ona dobije tri godine plačenog godišnjeg
Oću i ja
Neću bolovanje
OĆU DA TI JEBEN MATER
To je šest godina koje ćeš plačat po djetetu iz državne kase
DALI TI JE JASNO?
Oću i ja
Neću bolovanje
OĆU DA TI JEBEN MATER
To je šest godina koje ćeš plačat po djetetu iz državne kase
DALI TI JE JASNO?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
longisland bi malo socijalizam, malo ne bi
2014-04-16
Nebaziram se ja na tomeaben wrote:longisland bi malo socijalizam, malo ne bi
Kao Asthar komanda specijalist sam za um
Podsvijest radi
Vrlo dobro znam šta će se dešavat u poslovnom ambijentu gdje imaš dva radnika koja jednako dobro rade posao a jednom daješ godinu i pol dana plačenog godišnjeg a drugi kontinuirano radi
Taj drugi će ti otići jer puca iznutra
2014-04-11
To ti se zove diskriminacija na radnom mjestuRayMabus wrote:Nebaziram se ja na tomeaben wrote:longisland bi malo socijalizam, malo ne bi
Podsvijest radi
Vrlo dobro znam šta će se dešavat u poslovnom ambijentu gdje imaš dva radnika koja jednako dobro rade posao a jednom daješ godinu i pol dana plačenog godišnjeg a drugi kontinuirano radi
2014-04-11
ali pozitivna dikriminacija, za to ste se boriliRayMabus wrote:To ti se zove diskriminacija na radnom mjestuRayMabus wrote:Nebaziram se ja na tomeaben wrote:longisland bi malo socijalizam, malo ne bi
Podsvijest radi
2014-04-16
U praksi to kod mene u firmi funkcionira tako da sve te curice imaju ugovore na 3 ili 6 miseca pa kad zatrudni istekne ugovor i aj bog mala.
catabbath-
2015-08-22
Imaš ti pravo, pametnije su one koje uopće ne rade a primaju porodiljni.RayMabus wrote:To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Ti jedina budala tu koja radi konstantno bez prekida i još ove financira
Uostalom, i to je bila jedna od tvojih galaktičkih ideja.
Trinity-
2014-04-17
Demografska slika i stanje nacije moraju biti iznad profita.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pojedinačno da, ali na nivou nacije-države....mora..Triny wrote:Kako kome.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
poslodavci su najveća gamad, ali tržište je najbolji regulator-tržište čisti i loše poslodavce. sada kada ima poslova a fali "radne snage" poslodavci nemogu tek tako priuštiti da otpuste dobru recimo stručnu radnicu samo jer je trudna. u americi je normalno da takve radnike čeka posao i pozicija čim se vrate sa porodiljnog, jer u pravoj nevidljivoj ruci tržište rada djeluje u oba smjera - za posao se bore radnici ali i poslodavci se bore za dobre radnike. jer recimo ti otpustiš jednu dobru djelatnicu koja odlično radi posao, ovoj kada završi porodiljni , ona će naći drugdje posao - a ti ćeš morati plaćati somalijca koji će ti prijetiti rezanjem glave
ako država bude uvozila afganistance i arape, još će nam više pasti natalitet - jer žene neće smjeti roditi djecu u strahu da će izgubiti posao da će na njihovo mjesto doći somalijski inžinjer. u ovoj situaciji gdje fali radne snage, gdje su počele skakati cijene rada, žena nakon trudnoće će uvijek lako naći posao.
tržište najbolje regulira, nevidljiva ruka rula
ako država bude uvozila afganistance i arape, još će nam više pasti natalitet - jer žene neće smjeti roditi djecu u strahu da će izgubiti posao da će na njihovo mjesto doći somalijski inžinjer. u ovoj situaciji gdje fali radne snage, gdje su počele skakati cijene rada, žena nakon trudnoće će uvijek lako naći posao.
tržište najbolje regulira, nevidljiva ruka rula
Guest- Guest
kic wrote:
ionako država plaća porodiljni, poslodavac tu nije na gubitku, osim u ljudskom smislu, ali napiši natječaj za novo mjesto no..
problem su malo i trudnice - hrvatski je specifikum da zgibaju na "čuvanje trudnoće" čim im test pokaže da su trudne
dok vani normalno rade do pred porod i onda nastave radit par mjeseci nakon poroda, u americi par tjedana ako kane imat karijeru
Treba se vratiti prirodnim zakonima.
Dok je majka u lovu, laviće sakrije u žbunje. Oni instinktivno znaju da se ne smiju micati.
Kad se vrati i nađe da su joj hijene pojele djecu, jebi ga ...
Dok je majka u lovu, laviće sakrije u žbunje. Oni instinktivno znaju da se ne smiju micati.
crvenkasti-
2014-04-17
Jok GF ima drukčije viđenje stvari koje je bazirano na zdravom razumuTriny wrote:Imaš ti pravo, pametnije su one koje uopće ne rade a primaju porodiljni.RayMabus wrote:To ti je čista diskriminacija , ti radiš sa deset žena i sve odu na godinu i pol plačenog godišnjeg pa se vrate
Ti jedina budala tu koja radi konstantno bez prekida i još ove financira
Uostalom, i to je bila jedna od tvojih galaktičkih ideja.
A to šta vi očete zajebat muške kao da su budale to će vam se u narednom periodu odbiti od glavu
2014-04-11
crvenkasti wrote:Treba se vratiti prirodnim zakonima.
ne živimo više među lavovima i hijenama, bar ne te vrste, a ako žene očekuju jednake plaće za isto radno mjesto onda jasno da ne mogu svake dvije godine izbivat dvije godine s radnog mjesta...
GF ima tri osnovna cilja na ovoj planeti
Zaštita biljnog i životinjskog svijeta te života općenito
Denuklearizacija planete
Protjerivsnje negativnih vanzemaljaca
Niti u jednoj stavci nebave se ženama
Osim jednoj a ta je da u vladavini žena čovječanstvo će na pladnju dati planetu i ljude negativnim vanzemaljcima
Drugim riječima ja nerješavam muško ženske i odnose
JA SVRGAVAM VLADAVINU ŽENA KAKO PLANETA I ČOVJEČANSTVO NEBI NA PLADNJU BILI DANI NEGATIVNIM VANZEMALJASKIM RASAMA
DRUGIM RIJEČIMA POBIT ĆU ŽENE AKO SE SAME NESKINU SA VLASTI
Denuklearizacija planete
Osim jednoj a ta je da u vladavini žena čovječanstvo će na pladnju dati planetu i ljude negativnim vanzemaljcima
JA SVRGAVAM VLADAVINU ŽENA KAKO PLANETA I ČOVJEČANSTVO NEBI NA PLADNJU BILI DANI NEGATIVNIM VANZEMALJASKIM RASAMA
2014-04-11
ali žene spadaju pod životinjski svit
2014-04-16
tako je džangodzango wrote:RayMabus wrote:Tako meni na poslu prije, prvi pet godina samo muški bili i sad će oni ženske, ode jedna na porodiljni dođe nakon godinu i pol dana ode druga a ti radi za njih aj fino puka mi film i samo porazbija sve okolo u deset godina rada nit dana bolovanja a ove dođu ovdje rađat i primat plaču a ti i ostali orite za njihŠteta što ne možeš da budeš trudan. Posle jednog porođaja i silne kuknjave bi tražio orden za zasluge a one sa pola tvoje konstitucije rode po troje četvoro i nikom ništa.kaja wrote:Naravno, zaposle se i prijave i odu na bolovanje ...
Drugo ako vec negdje rade pa ostanu trudne , ali i tada idu na bolovanje nakon mjesec dana..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja sam đeneral GFRayMabus wrote:GF ima tri osnovna cilja na ovoj planeti
Denuklearizacija planete
Nisam socijalna služba
POBIT ĆU VAS AKO SE SAMI NEMAKNETE
Razlog Ženski um sklon je dati planetu resurse i ljudstvo neprijatelju na pladnju bez borbe
2014-04-11
Optimalno rješenjeaben wrote:ali žene spadaju pod životinjski svit
Mogu pobiti 99% trenutni žena na planeti i onaj 1%će obnoviti rasu
Ili ih mogu ostaviti da vladaju i onda će njihov um predati djecu, druge žene i muškarce negativnoj vanzemaljaskoj rasi na pladnju
Manje je zlo pobiti 99% žena i tako napraviti pad imperije koja se predaje neprijatelju bez borbe
Niti malo ne dvoumim
Nitko od nas u GF
2014-04-11
RayMabus wrote:Optimalno rješenjeaben wrote:ali žene spadaju pod životinjski svit
Mogu pobiti 99% trenutni žena na planeti i onaj 1%će obnoviti rasu
Ili ih mogu ostaviti da vladaju i onda će njihov um predati djecu, druge žene i muškarce negativnoj vanzemaljaskoj rasi na pladnju
Manje je zlo pobiti 99% žena i tako napraviti pad imperije koja se predaje neprijatelju bez borbe
Niti malo ne dvoumim
Nitko od nas u GF
Znaci ti zapravo planiras pobiti 98 % svjetske populacije? Jer ako pobijes 99 % zena, to ti je u iducoj generaciji 98% srezane populacije na planeti. Ides, veca ljestvica od onih masona iluminata ili sto vec, oni planirati pobit samo 7 miljardi...
Ali za to ces se prvo morati konzultirati sa Bogom, ako neda masonima neznam bas dal ce dat i tebi...
Zapravo, ak je to cilj, mozda treba galakticku federaciju srezati za 99% populacije, i malo natamburat, to bi mozda bilo prihvatljivije, ipak su to uljezi ovdje...
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Korona trudnice rađaju retardiranu djecu
» Holding otpusta trudnice i rodilje.To je sramota i skandal
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
» Korona trudnice rađaju retardiranu djecu
» Holding otpusta trudnice i rodilje.To je sramota i skandal
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
Page 2 of 5