Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
glavna sdpovka u gradu, doduše dotepenka
Kolko znam sabina je istaknuta ispred zadarskog sdp-a za funkcije i stalno se pojavljuje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, ča reći, u zadru je pametno staviti srba za glovnoga u sdpu, jer tako okupiš sve internacionalne fašiste, jugoslovene i srbe po jedun kišobran, i to je jedina šansa da konkuriraju nacionalnin fašistima.
2014-04-16
Ne bi jer su konstitutivnost tražili da ne bi bili Hrvati.jastreb wrote:Pa da im nisu uzeli konstitutivnost možda bi to i bili.Regoč wrote:epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
Nije li ona HDZ-ovka iz devedesetih?aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
naiva?Regoč wrote:Nije li ona HDZ-ovka iz devedesetih?aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:
Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.
2014-04-16
Bila je bliska Milanovićeva suradnica, kako kotira kod Bere, ne znam.epikur37 wrote:aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:
Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.
Kolko znam sabina je istaknuta ispred zadarskog sdp-a za funkcije i stalno se pojavljuje.
Ne, Tereza. Liberalka, provjeril sam.aben wrote:naiva?Regoč wrote:Nije li ona HDZ-ovka iz devedesetih?aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:
ki je to?
Nuzgred, Ganzica je umrla 2001.
jastreb wrote:Pa da im nisu uzeli konstitutivnost možda bi to i bili.Regoč wrote:epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
Da su oni uzeli Z4, imali bi teritorijalnu, vjersku i nacionalnu konstitutivnost u sastavu Hrvatske, ali "istina je htela drugo".
Guest- Guest
Kad slušam velikosrbe na jubitu, maltene svaki od njih Zadar spominje s dozom nostalgije ....kao da je stari srpski grad za koji imaju valjanu tapiju, zatim Karinsko more, pa neizostavno natuknu na kraju kad već nije srpsko onda po pravu historije to sve pripada žabarima.
Guest- Guest
to je stori srbski grodkofein wrote:Kad slušam velikosrbe na jubitu, maltene svaki od njih Zadar spominje s dozom nostalgije ....kao da je stari srpski grad za koji imaju valjanu tapiju, zatim Karinsko more, pa neizostavno natuknu na kraju kad već nije srpsko onda po pravu historije to sve pripada žabarima.
2014-04-16
Strašno...kaja wrote:Pa porazbijali su im lokale i opljačkali, to svi znaju, sta se pravite maloumni.
Svatko normalan bi nakon ovoga trebao prijeći na pravoslavlje...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Dakle skraceno..uhljeb sam..epikur37 wrote:Regoč wrote:Citirana je bit, a pravaštvom se trebaš ponositi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Koji si ti pravaš!epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
bez uvreda.
i djelomičnih citata
Nikad, narodnjaštvo (hss, pa i hdz) je moja krajnja desna amplituda u hrvatskoj politici.
I to sam u biti, bez obzira na stranke, umjerena konzervativna i socijalna desnica.
Sve priko toga je mrki bezdan pravaštva.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
O kakvoj konstitutivnosti i oduzimanju konstitutivnosti vječito drobite.jastreb wrote:Pa da im nisu uzeli konstitutivnost možda bi to i bili.Regoč wrote:epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
Pričaš o nepostojećim kategorijama. To bi značilo da je jedna etnička zajednica unutar jedne Republike bivše SFRJ imala nekakav status kakav niti jedna druga etnička ili nacionalna zajednica u SFRJ nije imala.
Ta priča je samo šuplje opravdanje za teško krvoproliće koje se dogodilo i koje su izazvali oni kojima je to sad glavna mantra.
Eto u BiH niko nikome nije oduzimao ništa i opet smo prošli najgoru noćnu moru u režiji istih onih koji sad baljezgaju o nekakvom oduzimanju konstitutivnosti u SR Hrvatskoj.
Priča o toj konstitutivnosti i oduzimanju nije ništa drugo nego davanje sebi nekakvog kvazilegitimiteta u pokušajima prkrajanja granica, osvajanja, otimačine teritorija i etničkog čišćenja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Opet mi došla potreba da želim nekome nešto reć. To je neizdrživo, rasprsnust ću se.
Ali kome reć? I što reć?
Ali kome reć? I što reć?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa zapravo bijedno. Ne možes dohvatiti krivca za nečiju smrt pa zapališ stevi kuhinju jer je do tebe. Onda se postavi pitanje je li to uopće osveta ili pakost ..Totenkopf wrote:Strašno...kaja wrote:Pa porazbijali su im lokale i opljačkali, to svi znaju, sta se pravite maloumni.
Al dobro, vi to podržavate , to je valjda vas nivo , al ima i na njihovoj strani takvih , isti ste vi zapravo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
crvenkasti wrote:Opet mi došla potreba da želim nekome nešto reć. To je neizdrživo, rasprsnust ću se.
Ali kome reć? I što reć?
Evo reci meni
Guest- Guest
Imas vremena i spreman si poslušatiMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:Opet mi došla potreba da želim nekome nešto reć. To je neizdrživo, rasprsnust ću se.
Ali kome reć? I što reć?
Evo reci meni
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Pa zapravo bijedno. Ne možes dohvatiti krivca za nečiju smrt pa zapališ stevi kuhinju jer je do tebe. Onda se postavi pitanje je li to uopće osveta ili pakost ..Totenkopf wrote:Strašno...kaja wrote:Pa porazbijali su im lokale i opljačkali, to svi znaju, sta se pravite maloumni.
Al dobro, vi to podržavate , to je valjda vas nivo , al ima i na njihovoj strani takvih , isti ste vi zapravo.
ni to nikakov stevo. to ni stevina butiga, to je socijalistička, državna butiga. privatni restorant "putnik" smo užgali jer je vlosnik bi aktivan terorist.
2014-04-16
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:Imas vremena i spreman si poslušatiMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:Opet mi došla potreba da želim nekome nešto reć. To je neizdrživo, rasprsnust ću se.
Ali kome reć? I što reć?
Evo reci meni
A dosadno mi je
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
Page 8 of 12