Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
jebo bi ti ježa da su se ustaše pojavili...vjeruj micrvenkasti wrote:Noor wrote:ma koji ustaše?crvenkasti wrote:Noor wrote:tako da ništa s naše strane nije bilo unaprijed, ma kako se ti trudio izokrenuti istinu..
Točno, HDZ i ustaše su bile za Jugoslaviju, ali je Srbija ipak napravila agresiju na Hrvatsku.
Mi smo se samo branili.
Pa i samo ima nam govori; "hrvatski branitelji".
"Branitelji" - znači da smo se branili.
čedo, idi mami pametuj, ženi očito ne smiješ, pa misliš da ćeš tu..
Pa Hrvati, ustaše, to je isto.
Čim su došli slobodni izbori, odmah su se pojavili.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jesi ti bi?jasambrend wrote:vuksadinare wrote:ma da...jesu...jedna lokal i ducan..i to nakon događaja u borovom selu kad je masakrirano dvanaest redarstvenika..bi i ja..da sam se tamo nasao..ali ono tipa otjeralo 10 000 srba bacali cikete dinamita,porazbijali sve zivo i to sve uz prisustvo jna i blizina okupiranog podrucja..kaja wrote:Pa porazbijali su im lokale i opljačkali, to svi znaju, sta se pravite maloumni.
Ne, nego nakon pogibije Franka Lisice u Polaci...Bibinjci su vecinom to bili...malo se informirajte prije svi...a balvani i provokacije su poceli mjesecima prije, ovo je bila samo kulminacija nakon svega...
jo sun domoliro simod na vošti, prvo smo iznili regal za jednoga čovika, a onda sve ča je ostalo potukli. kako sun živi u oficirskoj zgradi, i imo samo srbe za prijatelje, i oni su razbijali ismanun:)
2014-04-16
Kad je srbin gojko u mom kvartu srbovao jos otvoreno do polovice 1991 onda znas koliko je sati...on i kosta su sipcu koji je imao slasticarnu u mom kvartu pocetkom 1991 pucali iz gana u izlog jer je imao poster tudjmana....tek su se smirili u ljeto 1991..kad su cesce po ulicama hodali gardisti i policija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Batinani su seljaci zbog hrvatske zastave, ubijani su narodni vođe u skupštini i znanstvenici na ulicah, a poslije se kao čude i prodaju muda pod bubrege.dzango wrote:Znači istina je na pola. Paljeni su lokali i dizani u vazduh i jeste bila Kristalna noć. Isto je rađeno i sa lokalima Srba u Vukovaru. I posle se kao čude i prodaju muda za bubrege.vuksadinare wrote:ma da...jesu...jedna lokal i ducan..i to nakon događaja u borovom selu kad je masakrirano dvanaest redarstvenika..bi i ja..da sam se tamo nasao..ali ono tipa otjeralo 10 000 srba bacali cikete dinamita,porazbijali sve zivo i to sve uz prisustvo jna i blizina okupiranog podrucja..kaja wrote:Pa porazbijali su im lokale i opljačkali, to svi znaju, sta se pravite maloumni.
Opet su ti prečani krivi, šumadijski rasistu!pizzon wrote:srbi van srbije, po meni, jednostavno su bili istureni ko glineni golubovi,
jer srbija nije imala adekvatne politicke korake.
imaju oni svoje politicke iluzije, ali je zato centrala morala pravilno da
reaguje i da ih usmerava, po svaku cenu.
kofein wrote:pizzon wrote:kofein wrote:pizzon wrote:srbi van srbije, po meni, jednostavno su bili istureni ko glineni golubovi,
Mladi Srbijanče, ovo boldano je ključna definicija. Usmjeravanje je prestalo po zakonu sile, a sad kuknjava.
tu tumacis onako kako ti odgovara
da je neko ko pizzon bio na celu srbije
ne bi ti sad tako kenjao
Naravno, stoga uvijek moramo oprezno s Vašim "elitama".
"Da sam ja bio na čelu Srbije" - evo ti ideja za "rijaliti".
kofein wrote:Ustaše su dvomesečnom Srbinu iz Zadra povadili sve zube...
Ni Talijani nisu baš zlato, ali barem ne laju protiv države u kojoj žive.tre wrote:što će reći da su bili marionete u rukama beogradapizzon wrote:srbi van srbije, po meni, jednostavno su bili istureni ko glineni golubovi,
Sljedeći put kad naprave istu grešku biće ih u promilima u RH što sa našeg gledišta nije ni loše jer u RH živi najmanje tridesetak manjina a samo srbi prave probleme i to ne samo hrvatima.
Koji si ti pravaš!epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
Regoč wrote:Koji si ti pravaš!epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
bez uvreda.
i djelomičnih citata
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
2014-04-16
Citirana je bit, a pravaštvom se trebaš ponositi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Koji si ti pravaš!epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
bez uvreda.
i djelomičnih citata
aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
glavna sdpovka u gradu, doduše dotepenka
2015-08-06
Opet glumiš naivu?aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
Dotepenci se uviek snjuše.epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
Pa da im nisu uzeli konstitutivnost možda bi to i bili.Regoč wrote:epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
2014-04-16
Regoč wrote:Citirana je bit, a pravaštvom se trebaš ponositi.epikur37 wrote:Regoč wrote:Koji si ti pravaš!epikur37 wrote:najbolje da su Srbi u Hrvatskoj pravoslavci ali ipak Hrvati
bez uvreda.
i djelomičnih citata
Nikad, narodnjaštvo (hss, pa i hdz) je moja krajnja desna amplituda u hrvatskoj politici.
I to sam u biti, bez obzira na stranke, umjerena konzervativna i socijalna desnica.
Sve priko toga je mrki bezdan pravaštva.
2015-08-06
uglovnomu, ko je da je,
ni jedina. imo ih ko bravincov.
ni jedina. imo ih ko bravincov.
2014-04-16
aben wrote:ča ni to tereza ganza aras?epikur37 wrote:aben wrote:ki je to?Regoč wrote:Valjda ćeš Sabinu Glasovac njekako pretrpjeti.aben wrote:dun danas u zdadru imo srbov kolio oćeš, više nego se to more izdržati.
Kolko znam sabina je istaknuta ispred zadarskog sdp-a za funkcije i stalno se pojavljuje.
2015-08-06
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Savo Štrbac teško tereti Milijana Brkića:'On je zapovjedio masakr na Velebitu'
» Savo Strbac:'Ne volim Hrvate i Hrvatsku,pa sto?Ima dosta u Hrvatskoj koji je isto ne vole
» Savo Štrbac nekad: ‘Nismo protjerani u Oluji… Sami smo se odlučili na egzodus!’ (VIDEO)
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
Page 7 of 12