BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Pročitan odavno...
Dobro je šta će nastavit uništavat mali klub iz Manchestera...
:D
Dobro je šta će nastavit uništavat mali klub iz Manchestera...
:D
Guest- Guest
Pepač je šarlatan. Uništio je Bayern, uništio je već sad i City, a iduće sezone uništit će ga u potpunosti, ako ne dobije opet milijardu eura za kupovinu igrača. Jebote, veli forumska luda broj 3 da ima 20 najboljih igrača na svijetu, a nije se sposoban ni u polufinale LP plasirati. Sa 20 najboljih igrača na svijetu Pepač je 8. u Europi. Stvarno fantastičan uspjeh tog kvazitrenera.
Zeko-
2015-08-26
Polako,ako pool uzme LP pep ov city osvaja 5.mjesto
da
Hajduk je 95.-e bija peti najbolji klub Europe...muckodjubre wrote:Polako,ako pool uzme LP pep ov city osvaja 5.mjesto
B-)
Guest- Guest
Protiv koga su razigravali za poredak 5.-8.?
Ajax ih je dobija, a Ajax je bija prvak...muckodjubre wrote:Protiv koga su razigravali za poredak 5.-8.?
Automatski je Hajduk onda najbolji četvrtfinalist...
<3
Guest- Guest
Cestitam...
Prema pisanju britanskog The Timesa Jose Mourinho na ljeto želi dovesti 17-godišnjeg Ryana Sessegnona, engleskog U-21 reprezentativca koji igra lijevog beka za drugoligaša Fulham i osvojio je nagradu za najboljeg igrača Championshipa iako ima svega 17 godina!muckodjubre wrote:lijevih bekova nikada dosta...pokupuješ sve lijeve bekove na tržištu pa imaš monopol
Guest- Guest
operw wrote:Prema pisanju britanskog The Timesa Jose Mourinho na ljeto želi dovesti 17-godišnjeg Ryana Sessegnona, engleskog U-21 reprezentativca koji igra lijevog beka za drugoligaša Fulham i osvojio je nagradu za najboljeg igrača Championshipa iako ima svega 17 godina!muckodjubre wrote:lijevih bekova nikada dosta...pokupuješ sve lijeve bekove na tržištu pa imaš monopol
operw wrote:Prema pisanju britanskog The Timesa Jose Mourinho na ljeto želi dovesti 17-godišnjeg Ryana Sessegnona, engleskog U-21 reprezentativca koji igra lijevog beka za drugoligaša Fulham i osvojio je nagradu za najboljeg igrača Championshipa iako ima svega 17 godina!muckodjubre wrote:lijevih bekova nikada dosta...pokupuješ sve lijeve bekove na tržištu pa imaš monopol
Ne igra levog beka, već levo krilo gluperdo.
Novi ishajpovani engleščić...
Guest- Guest
https://www.whoscored.com/Players/322611/Show/Ryan-Sessegnon.
na krilu odigrao samo 7 utakmica hahaha
na krilu odigrao samo 7 utakmica hahaha
Guest- Guest
Nemoguće. Mali Pepač je 8. sa Cityjem. Jedini su u četvrtfinalu izgubili obje utakmice, dakle najslabiji su četvrtfinalist.muckodjubre wrote:Polako,ako pool uzme LP pep ov city osvaja 5.mjesto
Zeko-
2015-08-26
Pep Guardiola već je ponudio Chelseaju 100 milijuna funti (nešto manje od 115 milijuna eura) i spreman je Hazardu dati nevjerojatnu tjednu plaću od 300 tisuća funti što je više od 340 tisuća eura. Tih 115 milijuna eura bi bio apsolutni rekord kad su u pitanju transferi među klubovima na Otoku.
To care,ne bude tebe žoze jebal da potrosi vise milijardi od tebe...milijarda +/-
To care,ne bude tebe žoze jebal da potrosi vise milijardi od tebe...milijarda +/-
muckodjubre wrote:Pep Guardiola već je ponudio Chelseaju 100 milijuna funti (nešto manje od 115 milijuna eura) i spreman je Hazardu dati nevjerojatnu tjednu plaću od 300 tisuća funti što je više od 340 tisuća eura. Tih 115 milijuna eura bi bio apsolutni rekord kad su u pitanju transferi među klubovima na Otoku.
jose je wenger što se trošenja tiče za ciganina iz cigalonije...
Guest- Guest
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20