Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše
Pa tako da u suštini em je ovo misija izviđanja kao što sam objasnio em vojni dio poput tih brodova nije ovdje da bi vas fascinirano nego radi drugog razlogaRayMabus wrote:Može vam biti čudno kako to u istom zvjezdanom sustavu ovi i oni no to vam je ono jedni su na Zemlji a drugi na Marsu i jedni su pozitivni a drugi negativni i u ratu su no ne mogu direktno nešto ko Rusija i Amerika sa atomskim
Tako da je meni sad planet Zemlja proxy rat sa njima
To je razlog mog dolaska ovdje
Tako da meni netrebaju u ovoj inkarnaciji svemirski brodovi niti ih ja zovem niti ću ih zvat
Mogu se i prošetati do svojih baza ako hoću no ne vidim razlog
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Netriba, objasnio samStanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe?
A ti poruči tom svom ciganu da ja znam zbrojit dva i dva i da je veličanje Milana Tepića otkrilo njihov plan revanša sa Hrvatskom i da ih čekam sa sto tenkova Leopard 2
2014-04-11
Isto tako m poruči da svaki put kad izgubi jedan tenk da mu Putin neće poslati bolji đabe nego može samo T 72 ako uopće nađe načina da takvu grdosija transportira do Srbije u takvim okolnostimaRayMabus wrote:Netriba, objasnio samStanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe?
A ti poruči tom svom ciganu da ja znam zbrojit dva i dva i da je veličanje Milana Tepića otkrilo njihov plan revanša sa Hrvatskom i da ih čekam sa sto tenkova Leopard 2
2014-04-11
Jebem mu misa, jesi li se bar prikljucio na elektro sokove?
Načuli ušiStanojko wrote:Jebem mu misa, jesi li se bar prikljucio na elektro sokove?
Pročitao sam vojni plan vrha Srbije a sastoji se u revanšu nad Hrvatskom gdje je srpska manjina u zapadnoj Slavoniji peta kolona tenkovi bi udarili preko Županje i Brčkog
2014-04-11
kakav god bio longi je za vas nedostižna prepreka, vi ste zarobljeni u idiotskoj kolotečini priča o nebeskom narodu bez imalo sumnje u to čime su vas nafilovali ko punjenu papriku i to od vašeg rođenja pa kroz cijeli životStanojko wrote:Jebem mu misa, jesi li se bar prikljucio na elektro sokove?
A onotre wrote:kakav god bio longi je za vas nedostižna prepreka, vi ste zarobljeni u idiotskoj kolotečini priča o nebeskom narodu bez imalo sumnje u to čime su vas nafilovali ko punjenu papriku i to od vašeg rođenja pa kroz cijeli životStanojko wrote:Jebem mu misa, jesi li se bar prikljucio na elektro sokove?
Još samo da im poruči da one nove tankere za naftu po Srbiji ja jako lako mogu gađat
Prvo ti ode sve u tri pm a onda nema dizela za tenkove , kamione i drugo
Igrajte se prijevoza željeznicom
2014-04-11
To su tamo debili , misle ako su oni glupi da su svi.
Granica je duga oko 110 km
Na kraju ću vas pustit samo kroz onaj močvarni dio do Brčkog i onda optužiti za napad pa vam prekinut to pa sve šta je tu ostalo oko Gunje će morat mostom u Brčko
Tako baš ono izjebat
Pošto ni Bošnjaci neznaju za ovaj plan ako mi se bude dalo jer vas ne očekuju iz tog pravca
Granica je duga oko 110 km
Na kraju ću vas pustit samo kroz onaj močvarni dio do Brčkog i onda optužiti za napad pa vam prekinut to pa sve šta je tu ostalo oko Gunje će morat mostom u Brčko
Tako baš ono izjebat
Pošto ni Bošnjaci neznaju za ovaj plan ako mi se bude dalo jer vas ne očekuju iz tog pravca
2014-04-11
Ja bi krenuo od Imotskog i Kaknja, pa bi forsirao ka Han Pijesku!
2014-04-19
Ako je ovo iznenadjenje onda,..jebga
Cemu cudjenje.
Samo
Cemu cudjenje.
Samo
dijagram-
2015-08-09
Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Objasni ti to nepismenim idiotima. Pismenima je to jasno od uvodnog posta ali je glupo ne pustiti ih da se lože.jastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
Tekst komitske je promijenio i prilagodio današnjim dušmanima. Pismeni su to shvatili uz malo truda.dzango wrote:Objasni ti to nepismenim idiotima. Pismenima je to jasno od uvodnog posta ali je glupo ne pustiti ih da se lože.jastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
A koga boli qratz što Vulina uveseljava....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
bas tako...jel voli komitske ili setnju hrvatskom.Eroo wrote:Tekst komitske je promijenio i prilagodio današnjim dušmanima. Pismeni su to shvatili uz malo truda.dzango wrote:Objasni ti to nepismenim idiotima. Pismenima je to jasno od uvodnog posta ali je glupo ne pustiti ih da se lože.jastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
A koga boli qratz što Vulina uveseljava....
e, ovo zadnje vala vise nece.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Daklem, ustaske pjesme prije 10 04 1941 su dobre, pozitivne, pozeljne cak???????? Kila mozga?????????
2014-04-14
Alaj ga izrelativizira kad se radi o njegovim jest šetnička, al od onih staaarih četnikahjastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
2014-04-15
Od onih prije, bolje su samo ustaške kune kasnijeg datuma...a pjesma kako komeabraham wrote:Daklem, ustaske pjesme prije 10 04 1941 su dobre, pozitivne, pozeljne cak???????? Kila mozga?????????
2014-04-15
Tu sam te(vas)čekao.n_razbojnik wrote:Alaj ga izrelativizira kad se radi o njegovim jest šetnička, al od onih staaarih četnikahjastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
Isto je i kod vas kad za pozdrav ZDS govorite kao o starom hrvatskom pozdravu,ili o ariji iz opere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jest posve isto...i ono ustaše, i ovo ustaše i Zajc najveći ustašajastreb wrote:Tu sam te(vas)čekao.n_razbojnik wrote:Alaj ga izrelativizira kad se radi o njegovim jest šetnička, al od onih staaarih četnikahjastreb wrote:Pjesma je četnička,ali ne dražinovska,već komitska. Znači iz doba oslobađanja Srbije i Makedonije od Turaka. Izvorno je makedonska i tu nema nikakve sablazni.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/skandalozni-video-zapovjednik-kopnene-vojske-srbije-pjeva-cetnicku-pjesmu-a-vulin-mu-pljesce-120651/
Isto je i kod vas kad za pozdrav ZDS govorite kao o starom hrvatskom pozdravu,ili o ariji iz opere.
2014-04-15
Daklem i pozderav Pomoz bog, treba zabraniti. muhahaha
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Danas 5 kompanija drži 90% medija u SAD-u
» "Toksična" Muževnost sad na udaru farmaceutskih kompanija..
» Austrijska kompanija Palfinger gradi pogon u Nišu
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
» Posrnula kompanija? Za samo dva meseca zaradili neverovatnih 419 miliona €
» "Toksična" Muževnost sad na udaru farmaceutskih kompanija..
» Austrijska kompanija Palfinger gradi pogon u Nišu
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
» Posrnula kompanija? Za samo dva meseca zaradili neverovatnih 419 miliona €
Page 3 of 4