ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše - Page 2 Empty Re: Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše

Post by RayMabus 26/4/2018, 12:54

vuksadinare wrote:dok ne cujem komentar kolege ringa na ovu temu necu nista da komentarisem.. :)
Ringo neće odlučivati o ničemu 

Dobro je da ovo sve izlazi na vidjelo pošto ljudi općenito nisu inteligentni toliko da skuže šta se krije iza veličanja Tepića i uvođenja istog u obrazovni program škola u zapadnoj RS 

Sad oču svoje teritorije s onu stranu Dunava i pošto znam da mi ih neće vratiti kupujem sto Leopard 2 

Ako misle to šta su zamislili trebat će osvojiti Županju a za napad treba tri puta više vojske

Prijedor i okolica su već dobrim dijelom naseljeni muslimanima a koridor Brčko je diplomatska prepreka 

Poklat ću vam sve Srbe s ovu stranu Dunava i Drine i istodobno navući vaše tenkovske brigade u napad u Srijemu

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše - Page 2 Empty Re: Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše

Post by Noor 26/4/2018, 12:55

Kavran wrote:
Noor wrote:zamisli da naš zapovjednik KoV-a, brigadni general Siniša Jurković krene pjevat 'Ustaška se vojska diže' ...pa Vulina i Vučića bi trefio šlOg :D

lol .... ''samoubistvo kolektivno'' bi napravili.

:D
pa treba onda jurkoviću šapnut nek zapjeva...isplatilo bi se king
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 13:07

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:dok ne cujem komentar kolege ringa na ovu temu necu nista da komentarisem.. :)

Dobro je da ovo sve izlazi na vidjelo pošto ljudi općenito nisu inteligentni toliko da skuže šta se krije iza veličanja Tepića i uvođenja istog u obrazovni program škola u zapadnoj RS 

Sad oču svoje teritorije s onu stranu Dunava i pošto znam da mi ih neće vratiti kupujem sto Leopard 2 

Ako misle to šta su zamislili trebat će osvojiti Županju a za napad treba tri puta više vojske

Prijedor i okolica su već dobrim dijelom naseljeni muslimanima a koridor Brčko je diplomatska prepreka 

Poklat ću vam sve Srbe s ovu stranu Dunava i Drine i istodobno navući vaše tenkovske brigade u napad u Srijemu
A onda ćeš pičko četnička shvatit šta sam ti upravo napravio 

Polomio tenkove 

A onda ima te gaze svi okolo redom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kavran 26/4/2018, 13:08

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:

A onda ćeš pičko četnička shvatit šta sam ti upravo napravio 

Polomio tenkove 

A onda ima te gaze svi okolo redom

s kim se ti svadiš jebatekuracludi?

Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 13:16

Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava 

Uništit ću ih totalno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kavran 26/4/2018, 13:18

RayMabus wrote:Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava 

Uništit ću ih totalno

is'sa ti .... :D
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 13:22

Kavran wrote:
RayMabus wrote:Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava 

Uništit ću ih totalno

To ti je moj vojni plan 

Ja stalno govorim da ja nikad neću napadati Srbiju 

I to imaš u ovom vojnom planu 

Oni su ti koji će morat napadati Županju da se spoje sa Banja Lukom kako su zamislili 

Jedini problem je šta treba tri puta više tenkova u napadu nego obrana

A drugi problem će otkriti kad izgube masu tenkova tu 

Imaju oni puno susjeda koji smatraju da im je Srbija uzela dijelove zemlje a upravo su masovno ostali bez tenkova
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kavran 26/4/2018, 13:26

RayMabus wrote:
Kavran wrote:

Uništit ću ih totalno

To ti je moj vojni plan 

Ja stalno govorim da ja nikad neću napadati Srbiju 

I to imaš u ovom vojnom planu 

Oni su ti koji će morat napadati Županju da se spoje sa Banja Lukom kako su zamislili 

Jedini problem je šta treba tri puta više tenkova u napadu nego obrana

A drugi problem će otkriti kad izgube masu tenkova tu 

Imaju oni puno susjeda koji smatraju da im je Srbija uzela dijelove zemlje a upravo su masovno ostali bez tenkova

jebalo sve ... ti si bio na vestpointu .... priznaj!!

Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 13:43

Nisam bio na West pointu nego general GF sa pet činova 

Ovaj vojni plan je otvoren tako da ga znaju jer će skužiti da je to točno 

I šta ćemo sad?

Bjeljina Doboj trasa

Jedna od sposobnosti dobrih generala je da neprijateljevu energiju usmjeri tamo gdje on hoće 

Kalesija

Goradže
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kavran 26/4/2018, 13:46

RayMabus wrote:Nisam bio na West pointu nego general GF sa pet činova 

Ovaj vojni plan je otvoren tako da ga znaju jer će skužiti da je to točno 

I šta ćemo sad?

Bjeljina Doboj trasa

Jedna od sposobnosti dobrih generala je da neprijateljevu energiju usmjeri tamo gdje on hoće 

Kalesija

Goradže

uh .... jes' zajeban.

:)
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Stanojko 26/4/2018, 13:47

Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe? :cleanteeth

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Kavran 26/4/2018, 13:50

Stanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe? :cleanteeth

pomalo ... evo ga gledamo. dolazi. enterprajz. vorp pet k'o iz pičke.

B-)

Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše - Page 2 Latest?cb=20151120191452&path-prefix=en
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 13:53

Stanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe? :cleanteeth
Pa šta će mi? 

Ionako je ovo inkarnacija u kojoj samo izviđam teren 

Nakon ove inkarnacije stižem sa flotom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 14:00

Šta će mi svemirski brod ?

Ako je netko u misiji izviđanja jel dolaziš na tenku ili se infiltriraš u neprijateljske redove?

Zato sam se inkarnira ovdje i zato mi netreba tenk 

Kad dođem na tenku to znači da sam se inkarnirao na planeti GF
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 14:11

Ja već imam nekoliko vojnih baza ovdje 

Za koje desetljeće doći će vam flota od par rasa 

Sirijus koji su vam blizu i duhovna rasa jako 

Alpha Centaurus koja vam je najbliža zvijezda i na njoj žive humanoidni reptili porijeklom s planeta Zemlje tj Lemurija koja je bila gdje je sad Indonezija 

I još neki plus ja 

Imate male greyse otmičare ovdje 

Matična planeta tih malih greysa otmičara je u istom zvjezdanom sustavu gdje i moja 

Planeta do planete 

Zato sam ja ovdje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 14:14

Može vam biti čudno kako to u istom zvjezdanom sustavu ovi i oni no to vam je ono jedni su na Zemlji a drugi na Marsu i jedni su pozitivni a drugi negativni i u ratu su no ne mogu direktno nešto ko Rusija i Amerika sa atomskim 

Tako da je meni sad planet Zemlja proxy rat sa njima 

To je razlog mog dolaska ovdje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/4/2018, 14:17

kofein wrote:Jugo oficir....o četničkom barjaku....hehehe
ta oduvijek je tako, kad zagrebeš jugoslava uvijek iskoči četnik
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/4/2018, 14:20

tre wrote:
kako jednom rece jedan srbin..kad okusis jednom srpsku karu postajes veci cetnik i od samog srbina.. :) ...tako d avecina ovih jugosa narocito postarijih je mahnito na dozu karolinja islo za vrijeme juge u beges...pa eto iz jugoslava uvijek onda cetnik(kara) iskoci :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 26/4/2018, 14:22

vuksadinare wrote:
tre wrote:
kako jednom rece jedan srbin..kad okusis jednom srpsku karu postajes veci cetnik i od samog srbina.. :) ...tako d avecina ovih jugosa narocito postarijih je mahnito na dozu karolinja islo za vrijeme juge u beges...pa eto iz jugoslava uvijek onda cetnik(kara) iskoci :)
E dosta , idem sad na prijedloge ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/4/2018, 14:24

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
tre wrote:
E dosta , idem sad na prijedloge ..
koje? :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/4/2018, 14:26

RayMabus wrote:Može vam biti čudno kako to u istom zvjezdanom sustavu ovi i oni no to vam je ono jedni su na Zemlji a drugi na Marsu i jedni su pozitivni a drugi negativni i u ratu su no ne mogu direktno nešto ko Rusija i Amerika sa atomskim 

Tako da je meni sad planet Zemlja proxy rat sa njima 

To je razlog mog dolaska ovdje
Pa tako da u suštini em je ovo misija izviđanja kao što sam objasnio em vojni dio poput tih brodova nije ovdje da bi vas fascinirano nego radi drugog razloga 

Tako da meni netrebaju u ovoj inkarnaciji svemirski brodovi niti ih ja zovem niti ću ih zvat 

Mogu se i prošetati do svojih baza ako hoću no ne vidim razlog
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics