Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kad četnici zapevaše a Vulin i kompanija zapljeskaše
Ringo neće odlučivati o ničemuvuksadinare wrote:dok ne cujem komentar kolege ringa na ovu temu necu nista da komentarisem..
Dobro je da ovo sve izlazi na vidjelo pošto ljudi općenito nisu inteligentni toliko da skuže šta se krije iza veličanja Tepića i uvođenja istog u obrazovni program škola u zapadnoj RS
Sad oču svoje teritorije s onu stranu Dunava i pošto znam da mi ih neće vratiti kupujem sto Leopard 2
Ako misle to šta su zamislili trebat će osvojiti Županju a za napad treba tri puta više vojske
Prijedor i okolica su već dobrim dijelom naseljeni muslimanima a koridor Brčko je diplomatska prepreka
Poklat ću vam sve Srbe s ovu stranu Dunava i Drine i istodobno navući vaše tenkovske brigade u napad u Srijemu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa treba onda jurkoviću šapnut nek zapjeva...isplatilo bi seKavran wrote:Noor wrote:zamisli da naš zapovjednik KoV-a, brigadni general Siniša Jurković krene pjevat 'Ustaška se vojska diže' ...pa Vulina i Vučića bi trefio šlOg
lol .... ''samoubistvo kolektivno'' bi napravili.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A onda ćeš pičko četnička shvatit šta sam ti upravo napravioRayMabus wrote:Ringo neće odlučivati o ničemuvuksadinare wrote:dok ne cujem komentar kolege ringa na ovu temu necu nista da komentarisem..
Dobro je da ovo sve izlazi na vidjelo pošto ljudi općenito nisu inteligentni toliko da skuže šta se krije iza veličanja Tepića i uvođenja istog u obrazovni program škola u zapadnoj RS
Sad oču svoje teritorije s onu stranu Dunava i pošto znam da mi ih neće vratiti kupujem sto Leopard 2
Ako misle to šta su zamislili trebat će osvojiti Županju a za napad treba tri puta više vojske
Prijedor i okolica su već dobrim dijelom naseljeni muslimanima a koridor Brčko je diplomatska prepreka
Poklat ću vam sve Srbe s ovu stranu Dunava i Drine i istodobno navući vaše tenkovske brigade u napad u Srijemu
Polomio tenkove
A onda ima te gaze svi okolo redom
2014-04-11
RayMabus wrote:A onda ćeš pičko četnička shvatit šta sam ti upravo napravioRayMabus wrote:Ringo neće odlučivati o ničemuvuksadinare wrote:dok ne cujem komentar kolege ringa na ovu temu necu nista da komentarisem..
Polomio tenkove
A onda ima te gaze svi okolo redom
s kim se ti svadiš jebatekuracludi?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava
Uništit ću ih totalno
Uništit ću ih totalno
2014-04-11
RayMabus wrote:Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava
Uništit ću ih totalno
is'sa ti ....
2017-10-12
To ti je moj vojni planKavran wrote:RayMabus wrote:Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava
Uništit ću ih totalno
is'sa ti ....
Ja stalno govorim da ja nikad neću napadati Srbiju
I to imaš u ovom vojnom planu
Oni su ti koji će morat napadati Županju da se spoje sa Banja Lukom kako su zamislili
Jedini problem je šta treba tri puta više tenkova u napadu nego obrana
A drugi problem će otkriti kad izgube masu tenkova tu
Imaju oni puno susjeda koji smatraju da im je Srbija uzela dijelove zemlje a upravo su masovno ostali bez tenkova
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti je moj vojni planKavran wrote:RayMabus wrote:Nesvađam se ja s nikim to ti je moj vojni plan ako mi nevrate moje s onu stranu Dunava
Uništit ću ih totalno
is'sa ti ....
Ja stalno govorim da ja nikad neću napadati Srbiju
I to imaš u ovom vojnom planu
Oni su ti koji će morat napadati Županju da se spoje sa Banja Lukom kako su zamislili
Jedini problem je šta treba tri puta više tenkova u napadu nego obrana
A drugi problem će otkriti kad izgube masu tenkova tu
Imaju oni puno susjeda koji smatraju da im je Srbija uzela dijelove zemlje a upravo su masovno ostali bez tenkova
jebalo sve ... ti si bio na vestpointu .... priznaj!!
2017-10-12
Nisam bio na West pointu nego general GF sa pet činova
Ovaj vojni plan je otvoren tako da ga znaju jer će skužiti da je to točno
I šta ćemo sad?
Bjeljina Doboj trasa
Jedna od sposobnosti dobrih generala je da neprijateljevu energiju usmjeri tamo gdje on hoće
Kalesija
Goradže
I šta ćemo sad?
Bjeljina Doboj trasa
Jedna od sposobnosti dobrih generala je da neprijateljevu energiju usmjeri tamo gdje on hoće
Kalesija
Goradže
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam bio na West pointu nego general GF sa pet činova
I šta ćemo sad?
Bjeljina Doboj trasa
Kalesija
Goradže
uh .... jes' zajeban.
2017-10-12
Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe?
Stanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe?
pomalo ... evo ga gledamo. dolazi. enterprajz. vorp pet k'o iz pičke.
2017-10-12
Pa šta će mi?Stanojko wrote:Dobro bre sajentolog, svemirski brod jos nije stigao po tebe?
Ionako je ovo inkarnacija u kojoj samo izviđam teren
Nakon ove inkarnacije stižem sa flotom
2014-04-11
Šta će mi svemirski brod ?
Ako je netko u misiji izviđanja jel dolaziš na tenku ili se infiltriraš u neprijateljske redove?
Zato sam se inkarnira ovdje i zato mi netreba tenk
Kad dođem na tenku to znači da sam se inkarnirao na planeti GF
Ako je netko u misiji izviđanja jel dolaziš na tenku ili se infiltriraš u neprijateljske redove?
Zato sam se inkarnira ovdje i zato mi netreba tenk
Kad dođem na tenku to znači da sam se inkarnirao na planeti GF
2014-04-11
Ja već imam nekoliko vojnih baza ovdje
Za koje desetljeće doći će vam flota od par rasa
Sirijus koji su vam blizu i duhovna rasa jako
Alpha Centaurus koja vam je najbliža zvijezda i na njoj žive humanoidni reptili porijeklom s planeta Zemlje tj Lemurija koja je bila gdje je sad Indonezija
I još neki plus ja
Imate male greyse otmičare ovdje
Matična planeta tih malih greysa otmičara je u istom zvjezdanom sustavu gdje i moja
Planeta do planete
Zato sam ja ovdje
Za koje desetljeće doći će vam flota od par rasa
Sirijus koji su vam blizu i duhovna rasa jako
Alpha Centaurus koja vam je najbliža zvijezda i na njoj žive humanoidni reptili porijeklom s planeta Zemlje tj Lemurija koja je bila gdje je sad Indonezija
I još neki plus ja
Imate male greyse otmičare ovdje
Matična planeta tih malih greysa otmičara je u istom zvjezdanom sustavu gdje i moja
Planeta do planete
Zato sam ja ovdje
2014-04-11
Može vam biti čudno kako to u istom zvjezdanom sustavu ovi i oni no to vam je ono jedni su na Zemlji a drugi na Marsu i jedni su pozitivni a drugi negativni i u ratu su no ne mogu direktno nešto ko Rusija i Amerika sa atomskim
Tako da je meni sad planet Zemlja proxy rat sa njima
To je razlog mog dolaska ovdje
2014-04-11
ta oduvijek je tako, kad zagrebeš jugoslava uvijek iskoči četnikkofein wrote:Jugo oficir....o četničkom barjaku....hehehe
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kako jednom rece jedan srbin..kad okusis jednom srpsku karu postajes veci cetnik i od samog srbina.. ...tako d avecina ovih jugosa narocito postarijih je mahnito na dozu karolinja islo za vrijeme juge u beges...pa eto iz jugoslava uvijek onda cetnik(kara) iskocitre wrote:ta oduvijek je tako, kad zagrebeš jugoslava uvijek iskoči četnikkofein wrote:Jugo oficir....o četničkom barjaku....hehehe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E dosta , idem sad na prijedloge ..vuksadinare wrote:kako jednom rece jedan srbin..kad okusis jednom srpsku karu postajes veci cetnik i od samog srbina.. ...tako d avecina ovih jugosa narocito postarijih je mahnito na dozu karolinja islo za vrijeme juge u beges...pa eto iz jugoslava uvijek onda cetnik(kara) iskocitre wrote:ta oduvijek je tako, kad zagrebeš jugoslava uvijek iskoči četnikkofein wrote:Jugo oficir....o četničkom barjaku....hehehe
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
koje?kaja wrote:E dosta , idem sad na prijedloge ..vuksadinare wrote:kako jednom rece jedan srbin..kad okusis jednom srpsku karu postajes veci cetnik i od samog srbina.. ...tako d avecina ovih jugosa narocito postarijih je mahnito na dozu karolinja islo za vrijeme juge u beges...pa eto iz jugoslava uvijek onda cetnik(kara) iskocitre wrote:ta oduvijek je tako, kad zagrebeš jugoslava uvijek iskoči četnikkofein wrote:Jugo oficir....o četničkom barjaku....hehehe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa tako da u suštini em je ovo misija izviđanja kao što sam objasnio em vojni dio poput tih brodova nije ovdje da bi vas fascinirano nego radi drugog razlogaRayMabus wrote:Može vam biti čudno kako to u istom zvjezdanom sustavu ovi i oni no to vam je ono jedni su na Zemlji a drugi na Marsu i jedni su pozitivni a drugi negativni i u ratu su no ne mogu direktno nešto ko Rusija i Amerika sa atomskim
Tako da meni netrebaju u ovoj inkarnaciji svemirski brodovi niti ih ja zovem niti ću ih zvat
Mogu se i prošetati do svojih baza ako hoću no ne vidim razlog
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Danas 5 kompanija drži 90% medija u SAD-u
» "Toksična" Muževnost sad na udaru farmaceutskih kompanija..
» Austrijska kompanija Palfinger gradi pogon u Nišu
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
» Posrnula kompanija? Za samo dva meseca zaradili neverovatnih 419 miliona €
» "Toksična" Muževnost sad na udaru farmaceutskih kompanija..
» Austrijska kompanija Palfinger gradi pogon u Nišu
» Rampa za dolazak kineskih kompanija(investicija) u Evropu
» Posrnula kompanija? Za samo dva meseca zaradili neverovatnih 419 miliona €
Page 2 of 4