Severina opet postala Ustasa:'Aleksandar je Hrvat i ucit ce o Vukovaru'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Severina opet postala Ustasa:'Aleksandar je Hrvat i ucit ce o Vukovaru'
Kermit wrote:Nadam se da nije debil na ocaSerbinho-3 wrote:Dete naravno niko ne pita, sutra kada odraste, bice zanimljivo...
Ima prvom prilikom da otrci tati, kada oseti lovu...
Nadam se da nije ni biser na majku
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kermit wrote:radila mi legica u privatnoj školi, na kraju svi moraju imati 4 ili 5 tako da je sve jasnokaja wrote:Dobro u toj privatnoj školi gdje bi on da ide bi postao debil , to je kraj mene, rugaju se ako netko nema tenisice od 400 eura na nogama ali dobro, u toj školi ih uglavnom imaju ..
I zato one sve hoce dati djecu u normalnu školu nadajući se da ce postati normalni , štogod to značilo.
Nije izbor na normalnoj školi zbog Vukovara..
kao i normalna škola na kraju koje većinom komunjare i polusr. imaju bolje ocjene i završavaju fax
ni kod mog popa nije bolje
immortal-
2014-04-16
seve i popović su mi bili ok
šteta što su ljubomorom razorili vezu
2014-04-16
majka je snalažljiva i oportuna kurva koja ne preza ni za čim da dođe do cilja, otac je glup ko cigla kojeg je iskoristila ova prva personaSerbinho-3 wrote:Kermit wrote:Nadam se da nije debil na ocaSerbinho-3 wrote:Dete naravno niko ne pita, sutra kada odraste, bice zanimljivo...
Kermit-
2014-04-17
hehehmortal wrote:seve i popović su mi bili ok
Kermit-
2014-04-17
Tipičan ženomrzaćki komentar. Koji vam je bre kurac?Kermit wrote:majka je snalažljiva i oportuna kurva koja ne preza ni za čim da dođe do cilja, otac je glup ko cigla kojeg je iskoristila ova prva personaSerbinho-3 wrote:Kermit wrote:Nadam se da nije debil na ocaSerbinho-3 wrote:Dete naravno niko ne pita, sutra kada odraste, bice zanimljivo...
Možda je na komšiju.Serbinho-3 wrote:Kermit wrote:Nadam se da nije debil na ocaSerbinho-3 wrote:Dete naravno niko ne pita, sutra kada odraste, bice zanimljivo...
Jadno, brate, jadno. Kad mali nadrogiran pokosi nevine prolaznike, bit će "što mu bi, sve je imal".dzango wrote:Prejebavaju se preko deteta. Neće to na dobro izaći.
Sami po sebi nisu problem, problem su budale koje se razračunavaju prjeko djeteta.mortal wrote:RayMabus wrote:Mješani brakovi
Za takve su i otvoreni vernovi.kaja wrote:Ma da, nemaju pojma o ničemu . Skupa škola gdje se malo uci a svi prođu.Kermit wrote:radila mi legica u privatnoj školi, na kraju svi moraju imati 4 ili 5 tako da je sve jasnokaja wrote:Dobro u toj privatnoj školi gdje bi on da ide bi postao debil , to je kraj mene, rugaju se ako netko nema tenisice od 400 eura na nogama ali dobro, u toj školi ih uglavnom imaju ..
I zato one sve hoce dati djecu u normalnu školu nadajući se da ce postati normalni , štogod to značilo.
Nije izbor na normalnoj školi zbog Vukovara..
Aso je protiv Istambulske konvencije.dzango wrote:Tipičan ženomrzaćki komentar. Koji vam je bre kurac?Kermit wrote:majka je snalažljiva i oportuna kurva koja ne preza ni za čim da dođe do cilja, otac je glup ko cigla kojeg je iskoristila ova prva personaSerbinho-3 wrote:Kermit wrote:Nadam se da nije debil na ocaSerbinho-3 wrote:Dete naravno niko ne pita, sutra kada odraste, bice zanimljivo...
Plitka glupača...blla i ostala...sad se samo inati ocu malog...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sukob između Severine i Milana prerastao u međunacionalni sukob!Severina Milanu:"Seljačino!Aleksandar je Hrvat i treba ići u hrvatsku školu"!
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Kada Hrvat piše (izmišlja????) o srpskoj povijesti nije Ustaša???? Zabranjeni pravednik???
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Kada Hrvat piše (izmišlja????) o srpskoj povijesti nije Ustaša???? Zabranjeni pravednik???
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
Page 3 of 3