ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krenuo val otkaza u Brodosplitu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Krenuo val otkaza u Brodosplitu - Page 2 Empty Re: Krenuo val otkaza u Brodosplitu

Post by Guest 26/4/2018, 01:14

Gnječ wrote:
Pinochet wrote:bosanci i vlaji koji su predvladavali u ovim lopovskim prevarantskim šemama, u početku bi najebali , jer bi morali na burzu rada i nebi mogli krasti iz državnih firmi itd, međutim kada bi se ista materijalistički pohlepna ekipa za par godina prilagodila novoj situaciji,  samo bi nicala poduzeća i poduzeća, bilo bi poslova i profita na sve strane,, jer isti ti bosanci-vlaji su najviše materijalistički nabrijani i najproduktivniji i najviše rade, i najpoduzetniji(samo nažalost većinom te vještine koriste za razjebavanje države u svoju korist), bili bi bogatiji od njemačke

ja sam ipak pristaša  kineskih metoda. dok vlajima ne pokosiš nekoliko stotina glava ništa od discipline.

Chinese mayor handed death penalty for corruption

nemoj se puno zanositi sa Kinom, jer tamo glave padaju ekipi koja nije u milosti komunističke partije. nemoran ti spominjati da svi kineski miljarderi su članovi i partije, pa ovo jednostavno neki Sanader ili netko takvog tipa, "krao je sa drugovima" ali se posvađa oko nečega, i onda mu podvale sranje i adio. iako da , nebi bilo loše , streljati par glava

Guest
Guest

Back to top Go down

Krenuo val otkaza u Brodosplitu - Page 2 Empty Re: Krenuo val otkaza u Brodosplitu

Post by Guest 26/4/2018, 01:14

ja bih ovu ekipu oko Lex Agrokora, sve bi ja to kineski riješio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2018, 01:23

Pinochet wrote:
pa jedina mogućnost napredovanja je uvođenje najokrutnijeg neoliberalnog kapitalizma u RH

hrvatsko brodogradilište u privatnom vlasništvu - to je primjer komunističkog mentaliteta

kineska državna tvrtka kojom upravlja komunistička partija, koja gradi Pelješki most - e to je primjer kapitalizma

treba HEP privatizirat, dat Debeljaku za kunu, ili malom Rimcu on se razumije u struju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics