Kolinda za "istinu"; "A da Merkel to predloži za Aušvic?"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kolinda za "istinu"; "A da Merkel to predloži za Aušvic?"
Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Ako sad nije vrijeme za zamrzniti odnose onda ja ne znam...
Bilo je lani al kad sam pisao o tome bilo je pričam gluposti treba da se mirimo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Treba ih napasti kao odgovor na njihovu buduću agresiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Sa Srbijom do daljnjega ne treba imati nikakve odnose, a posebno ne političke.
......Dok god se im ne promijeni politička garnitura iz 90.-ih.
......Dok god se im ne promijeni politička garnitura iz 90.-ih.
To ne, ali bi žilet-žica na granici itekako dobro došla.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Z4 ?
Šteta krajine u pizdu materinu....
Šteta krajine u pizdu materinu....
Guest- Guest
Eroo wrote:To ne, ali bi žilet-žica na granici itekako dobro došla.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Ma kurac. Sad su izmislili onaj internet. Ljudi će opet sve čuti. Ne možeš ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbija je u velikom qrtzu. Nek se oni najprije sami sa sobom dogovore što će i kako će...crvenkasti wrote:Eroo wrote:To ne, ali bi žilet-žica na granici itekako dobro došla.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Ma kurac. Sad su izmislili onaj internet. Ljudi će opet sve čuti. Ne možeš ništa.
2016-07-22
crvenkasti wrote:Eroo wrote:To ne, ali bi žilet-žica na granici itekako dobro došla.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Zašto bi vas napali, to je uvijek bila vaša politika da preventivno napadnete hrvatsku radi ustaša. Srbija je "shithole country" i tamo nema ničeg zbog čega bi je bilo vrijedno osvajati. Mi bar imamo nešto obale, vi ni to.
marcellus wrote:aušvic je prekopan, istražen, i zna se što je s njim bilo nakon 45...
i jasenovac. subnor dubice ga sondirao uzduž i poprijeko. našli nekih četiri stotine kostura, ali avaj .... za jedan dio nisu znali komu pripadaju, drugi dio izgleda datira iz logora poslije 1945. našli ''ndh dugmiće'' na žrtvama. uz to srpske kurvetine u beogradskom arhivu nezakonito drže pedantno vođene knjige logorske uprave. i ne vraćaju hrvatskoj. 2+2=48653.000598695656565
onaj cvijet i ostalo ... bagerima poravnati pička im materina. pa neka kukuleleče jebem im mater.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Trebo bi mu neko objasnit da je Aušvic u Poljskoj
marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
kaj on zna gdje je aušvic? njemu je to i danas njemačka. dete kreten.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa imaš i sad ovdje teških dilajla koji tako pričaju i od drveća ne vide šumu...marcellus wrote:Bilo je lani al kad sam pisao o tome bilo je pričam gluposti treba da se mirimoEroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
tolika pamet, a opet bi na iste grablje po ne znam koji put
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Imate ih i u Saboru.Noor wrote:pa imaš i sad ovdje teških dilajla koji tako pričaju i od drveća ne vide šumu...marcellus wrote:Bilo je lani al kad sam pisao o tome bilo je pričam gluposti treba da se mirimoEroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
2016-07-22
ima, ali ovdašnji se smiju iz tih saborskih, a iste gluperdeEroo wrote:Imate ih i u Saboru.Noor wrote:pa imaš i sad ovdje teških dilajla koji tako pričaju i od drveća ne vide šumu...marcellus wrote:Bilo je lani al kad sam pisao o tome bilo je pričam gluposti treba da se mirimoEroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Eroo wrote:To ne, ali bi žilet-žica na granici itekako dobro došla.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Uvijek moraš ispravno odreagirati navrijeme. Bez suvišne priče i lamentiranja.
Zašto bi vas napali, to je uvijek bila vaša politika da preventivno napadnete hrvatsku radi ustaša. Srbija je "shithole country" i tamo nema ničeg zbog čega bi je bilo vrijedno osvajati. Mi bar imamo nešto obale, vi ni to.
Ne mi, nego NATO.
A mi i Šiptari smo NATO.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Kakve veze ima što je Poljskoj, glupane?
crvenkasti-
2014-04-17
Kako nema, glupane..Tako je i Vulin mislio da je Jasenovac u Srbiji i prc milojka...crvenkasti wrote:marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Čujem da ne smije ni na Kosovo, a još malo neće smjeti ni u Niš..
2016-07-22
Eroo wrote:Kako nema, glupane..Tako je i Vulin mislio da je Jasenovac u Srbiji i prc milojka...crvenkasti wrote:marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Mi i Kosovo ćemo zajedno napasti Srbiju.
Čim dođe zapovijed.
crvenkasti-
2014-04-17
NATO nikad ne napada ako za to ne postoje razlozi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kako nema, glupane..Tako je i Vulin mislio da je Jasenovac u Srbiji i prc milojka...crvenkasti wrote:marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Čim dođe zapovijed.
2016-07-22
oksimoron idiotecrvenkasti wrote:Eroo wrote:Kako nema, glupane..Tako je i Vulin mislio da je Jasenovac u Srbiji i prc milojka...crvenkasti wrote:marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Čim dođe zapovijed.
četnici i šiptari nikada skupa ne mogu napasti srbiju
Eroo wrote:NATO nikad ne napada ako za to ne postoje razlozi.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kako nema, glupane..Tako je i Vulin mislio da je Jasenovac u Srbiji i prc milojka...crvenkasti wrote:marcellus wrote:Inače fenomenalna mi je Jovićeva opaska "a što bi bilo da Merkel predloži da se prekopa Aušvic"
Čim dođe zapovijed.
Zar nije i više nego dovoljan razlog to što po Srbiji vršljaju Rusi i Kinezi kako im se prohtije?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» KOLINDA U UN-u: Slikala se s Angelom Merkel, a s Nikolićem kritizirala hrvatsku vladu
» Ispraćaj Peresa u Jeruzalemu: Stigli Obama, Merkel, Clinton... Kolinda...
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Šok za Vesnu i Zokija:Kolinda i Merkel mučki preveslali Vesnu Pusić!?
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Ispraćaj Peresa u Jeruzalemu: Stigli Obama, Merkel, Clinton... Kolinda...
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Šok za Vesnu i Zokija:Kolinda i Merkel mučki preveslali Vesnu Pusić!?
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
Page 2 of 3