Kalifornija bi uskoro mogla zakonski zabraniti Bibliju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kalifornija bi uskoro mogla zakonski zabraniti Bibliju
Ja, kad god čujem da se njihova knjiga zove Kuran, meni padne na pamet da im se zove slično kao i kurac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja, kad god čujem da se njihova knjiga zove Kuran, meni padne na pamet da im se zove slično kao i kurac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kršćanstvo i jest sranje i treba ga zabraniti jer propovijeda ljubav prema LGBTQ zajednici.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I prema liberalima, komunistima, feministicama, muslimanima...Uglavnom, kršćanstvo u ime dobra i milosrđa tolerira zlo, a tolerancija na zlo je i samo zlo.melkior wrote:Kršćanstvo i jest sranje i treba ga zabraniti jer propovijeda ljubav prema LGBTQ zajednici.
2015-08-09
Jedino što me priječi da vas pobijem je Biblija, i jedva čekam da ju zabrane. Majku vam jebem, što ću vam se napit krvi!
2015-08-09
Batina ima dva kraja,a kladim se na muslimane kako će prije pobit katolčad i ostale kršćane.melkior wrote:Jedino što me priječi da vas pobijem je Biblija, i jedva čekam da ju zabrane. Majku vam jebem, što ću vam se napit krvi!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
to se događa već podulje vrijemeסמאל wrote:Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
uskoro progoniteljima slijedi kraj !!
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog depopulacije Hrvatska bi uskoro mogla ostati bez studenata
» “Uskoro će Kijev zabraniti i Sunce samo zato što izlazi s ruske strane”
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
» “Uskoro će Kijev zabraniti i Sunce samo zato što izlazi s ruske strane”
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
Page 2 of 2