Kalifornija bi uskoro mogla zakonski zabraniti Bibliju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kalifornija bi uskoro mogla zakonski zabraniti Bibliju
9199
Počinje....
+ AAA -
POČETAK APOKALIPSE: Kalifornija zakonski zabranjuje Bibliju i kršćane!
Autor: Z.K. Utorak, 24. travanj 2018. u 11:18
Počeo je progon kršćana, jedan od znakova dolaska Isusa Krista!
Počinje....
+ AAA -
‘Prije svega toga metnut će na vas ruku i progonit će vas Predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena mojega.
Tu će vam se dati prilika, da položite svjedočanstvo.
Nemajte dakle nikakve unaprijed brige, kako ćete odgovarati!
Jer ću vam ja dati rječitost i mudrost, kojoj se neće moći oprijeti ni odoljeti svi vaši protivnici.
Dapače predavat će vas roditelji, braća, rođaci i prijatelji, i pobit će neke od vas.
Svi će zamrziti na vas zbog imena mojega.
Ali ni vlas s glave vaše neće propasti.
Postojanom ustrajnošću spasit ćete dušu svoju.’
Jer ću vam ja dati rječitost i mudrost, kojoj se neće moći oprijeti ni odoljeti svi vaši protivnici.
Dapače predavat će vas roditelji, braća, rođaci i prijatelji, i pobit će neke od vas.
Postojanom ustrajnošću spasit ćete dušu svoju.’
Ove riječi Isusa Krista koji učenicima objašnjava znakove vremena koji će uslijediti prije njegova drugog dolaska aktualnije su nego ikada. Progon kršćana čak i pod maskom demokracije, dakle u navodno slobodnim društvima dosegnuo je zastrašujuće razmjere i time nas opet podsjetio da ponovno dolaze dani velikog progona za sve Isusove učenike.
LGBTQ zajednica u Kaliforniji traži zakonsku zabranu Biblije, i svih kršćanskih knjiga i materijala jer tvrde da kršćani potiču mržnju i govor mržnje prema homoseksualnim i transrodnim osobama.
Zakon broj 2943 koji opasno prijeti slobodi vjeroispovijesti i pravima kršćana iz Prvog amandmana u Kaliforniji već je prošao državni parlament te je dan Senatu na glasovanje.
Kontroverzni zakon, koji također zabranjuje bilo koji oblik govora ili pisanog materijala koji promiče tradicionalna kršćanska gledišta o braku i seksualnosti iznimno je opasan i otvara vrata nevjerojatnom progonu kršćana na svim razinama.
Sve crkve, sve kršćanske obitelji, sve kršćanske knjige i materijali ovim bi zakonom mogli biti zabranjeni (ilegalni), a djeca bi kršćanskim obiteljima mogla biti oduzimana zbog kršćanske ‘indoktrinacije’ što se već događa primjerice u Norveškoj i nekim drugim skandinavskim zemljama.
Ovo je vrlo skupa tiranija i apsolutno uništavanje slobode govora, vjerske slobode i osnovnog izbora ljudi. Ovo je anti-sloboda, antiamerički zakon” – rekao je novinar Randy Thomasson za CBN News i dodao:
‘U osnovi, sve crkve i kršćanske škole koje dijele biblijsko poučavanje o toj temi bit će otvorene za tužbe.’
CBN News upitao Thomassona hoće li ovaj zakon dovesti do zabrane Biblije ili čak knjiga drugih vjerskih knjiga.
‘Ako ovaj zakon stupi na snagu bit će zabranjena Biblija kao i sve knjižare koje prodaju Bibliju ali i sve druge knjige o braku, predbračnoj čistoći itd’, obrazložio je Thomasson i dodao da mnogi zastupnici već sada jasno govore kako su te knjige uključujući i Bibliju – ilegalne.
Thomasson napominje da ako zakon bude izglasan na udaru su baš svi kršćani, od kršćanskih savjetnika do zdravstvenih djelatnika i znanstvenika.
Drugim riječima, zabranit će se kršćanstvo i djelovanje kršćana na svim područjima, te će se obistiniti ono što je pisano
Svatko tko ne bude poštovao zakon koji bi mogao biti izglasan prvo u Kaliforniji, ali kroz godine vidljivo je, i diljem svijeta, predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena Isusova.
Ali ne bojte se, jer to samo znači da se približilo Kraljevstvo nebesko i da gdje god se u svijetu nalazili ne trebamo se bojati progona koji će uslijediti, već upravo suprotno, radovati se jer je Isus Krist već pobijedio ovaj pokvareni svijet.
‘Tada će ugledati, gdje Sin čovječji dolazi na oblaku s velikom moći i slavom.
Kad to nastane, onda se uspravite i podignite glavu svoju! Otkupljenje se vaše približuje.”: “
Reče im prispodobu: “Promatrajte smokvu i sva druga drveta!
Kad vidite, da već tjeraju, znate, da je blizu ljeto.
Tako i vi, kad vidite, da se zbiva ovo, znajte, da je blizu kraljevstvo Božje!’
Kad to nastane, onda se uspravite i podignite glavu svoju! Otkupljenje se vaše približuje.”: “
Tako i vi, kad vidite, da se zbiva ovo, znajte, da je blizu kraljevstvo Božje!’
http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-crkve/pocetak-apokalipse-kalifornija-zakonski-zabranjuje-bibliju-i-krscane-1158339/
Kako se ono kaže,,iz tvojih usta u božije uši'' draga Zrinka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Kalifornija bi uskoro mogla zakonski zabraniti Bibliju
Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...סמאל wrote:9199
Počinje....
+ AAA -
Počeo je progon kršćana, jedan od znakova dolaska Isusa Krista!‘Prije svega toga metnut će na vas ruku i progonit će vas Predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena mojega.
Postojanom ustrajnošću spasit ćete dušu svoju.’Ove riječi Isusa Krista koji učenicima objašnjava znakove vremena koji će uslijediti prije njegova drugog dolaska aktualnije su nego ikada. Progon kršćana čak i pod maskom demokracije, dakle u navodno slobodnim društvima dosegnuo je zastrašujuće razmjere i time nas opet podsjetio da ponovno dolaze dani velikog progona za sve Isusove učenike.LGBTQ zajednica u Kaliforniji traži zakonsku zabranu Biblije, i svih kršćanskih knjiga i materijala jer tvrde da kršćani potiču mržnju i govor mržnje prema homoseksualnim i transrodnim osobama.Zakon broj 2943 koji opasno prijeti slobodi vjeroispovijesti i pravima kršćana iz Prvog amandmana u Kaliforniji već je prošao državni parlament te je dan Senatu na glasovanje.Kontroverzni zakon, koji također zabranjuje bilo koji oblik govora ili pisanog materijala koji promiče tradicionalna kršćanska gledišta o braku i seksualnosti iznimno je opasan i otvara vrata nevjerojatnom progonu kršćana na svim razinama.Sve crkve, sve kršćanske obitelji, sve kršćanske knjige i materijali ovim bi zakonom mogli biti zabranjeni (ilegalni), a djeca bi kršćanskim obiteljima mogla biti oduzimana zbog kršćanske ‘indoktrinacije’ što se već događa primjerice u Norveškoj i nekim drugim skandinavskim zemljama.Ovo je vrlo skupa tiranija i apsolutno uništavanje slobode govora, vjerske slobode i osnovnog izbora ljudi. Ovo je anti-sloboda, antiamerički zakon” – rekao je novinar Randy Thomasson za CBN News i dodao:‘U osnovi, sve crkve i kršćanske škole koje dijele biblijsko poučavanje o toj temi bit će otvorene za tužbe.’CBN News upitao Thomassona hoće li ovaj zakon dovesti do zabrane Biblije ili čak knjiga drugih vjerskih knjiga.‘Ako ovaj zakon stupi na snagu bit će zabranjena Biblija kao i sve knjižare koje prodaju Bibliju ali i sve druge knjige o braku, predbračnoj čistoći itd’, obrazložio je Thomasson i dodao da mnogi zastupnici već sada jasno govore kako su te knjige uključujući i Bibliju – ilegalne.Thomasson napominje da ako zakon bude izglasan na udaru su baš svi kršćani, od kršćanskih savjetnika do zdravstvenih djelatnika i znanstvenika.Drugim riječima, zabranit će se kršćanstvo i djelovanje kršćana na svim područjima, te će se obistiniti ono što je pisanoSvatko tko ne bude poštovao zakon koji bi mogao biti izglasan prvo u Kaliforniji, ali kroz godine vidljivo je, i diljem svijeta, predavat će vas u sinagoge i u tamnice i voditi vas pred kraljeve i namjesnike zbog imena Isusova.Ali ne bojte se, jer to samo znači da se približilo Kraljevstvo nebesko i da gdje god se u svijetu nalazili ne trebamo se bojati progona koji će uslijediti, već upravo suprotno, radovati se jer je Isus Krist već pobijedio ovaj pokvareni svijet.‘Tada će ugledati, gdje Sin čovječji dolazi na oblaku s velikom moći i slavom.
Tako i vi, kad vidite, da se zbiva ovo, znajte, da je blizu kraljevstvo Božje!’http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-crkve/pocetak-apokalipse-kalifornija-zakonski-zabranjuje-bibliju-i-krscane-1158339/Kako se ono kaže,,iz tvojih usta u božije uši'' draga Zrinka.
red wolf-
2016-02-10
Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
2015-07-23
Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...סמאל wrote:Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
red wolf-
2016-02-10
Dapače...Znala je da će je većina odbaciti i poglasiti luđakinjom...Takav je ljudski rod...Smrdljiv do bola...MaximusDecimusMiridije wrote:Krejzi lejdi
red wolf-
2016-02-10
Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.red wolf wrote:Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...סמאל wrote:Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
Evo primjerice,noć je tamna a dan svjetao,i po čemu bi jedna ljetna predivna noć bila zlo a dan oličje dobrote ?
2015-07-23
red wolf wrote:Dapače...Znala je da će je većina odbaciti i poglasiti luđakinjom...Takav je ljudski rod...Smrdljiv do bola...MaximusDecimusMiridije wrote:Krejzi lejdi
"violine u pozadini"
Guest- Guest
A nije ne...Zavedena si ''new age-om''...Puno Vas je palo pod tom doktrinom...סמאל wrote:Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.red wolf wrote:Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...סמאל wrote:Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
Evo primjerice,noć je tamna a dan svjetao,i po čemu bi jedna ljetna predivna noć bila zlo a dan oličje dobrote ?
red wolf-
2016-02-10
Pa progoni kršćana traju od prvih dana kršćanstva.סמאל wrote:
Najprije su ih progonili farizeji,među kojima i Savao,kasniji apostol Pavao.
Zatim ih progoni čitava plejada rimskih careva,počevši od Nerona,pa preko Dioklecijana,Kaligule itd itd.
Kršćane progone i budisti,muslimani,pripadnici raznih ist.gnoza. Isti zatim stradavaju u raznim revolucijama,građanskim ratovima,vjerskim ratovima,a u posljednje doba najviše ih progone džihadisti.
Prema tome za svaku bi se epohu moglo reći da su to "posljednji dani".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Po želji...MaximusDecimusMiridije wrote:red wolf wrote:Dapače...Znala je da će je većina odbaciti i poglasiti luđakinjom...Takav je ljudski rod...Smrdljiv do bola...MaximusDecimusMiridije wrote:Krejzi lejdi
"violine u pozadini"
red wolf-
2016-02-10
Da se razumijemo,nisam ja zaveden ni čim,znam ja jako dobro šta sam potpisao.red wolf wrote:A nije ne...Zavedena si ''new age-om''...Puno Vas je palo pod tom doktrinom...סמאל wrote:Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.red wolf wrote:Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...סמאל wrote:Znam i lajkamred wolf wrote:Budaletino...To je upravo ono što će se događati...Kako ste naivni, pa to je strašno...
2015-07-23
Znaš li? Jesi li potpisao srcem?סמאל wrote:Da se razumijemo,nisam ja zaveden ni čim,znam ja jako dobro šta sam potpisao.red wolf wrote:A nije ne...Zavedena si ''new age-om''...Puno Vas je palo pod tom doktrinom...סמאל wrote:Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.red wolf wrote:Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...סמאל wrote:
Znam i lajkam
red wolf-
2016-02-10
Krvlju,ako ćemo konkretno.red wolf wrote:Znaš li? Jesi li potpisao srcem?סמאל wrote:Da se razumijemo,nisam ja zaveden ni čim,znam ja jako dobro šta sam potpisao.red wolf wrote:A nije ne...Zavedena si ''new age-om''...Puno Vas je palo pod tom doktrinom...סמאל wrote:Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.red wolf wrote:
Aaaa, ti si na strani tame...Tako znači...Veselim se našem susretu u budućnosti...
2015-07-23
Kakvim si se ti glupostima vezao...Čovjek, Adam Kadmon, je slobodno biće...I tu slobodu mu nitko ne može oduzeti...Kao takav, nije u vlasti onog koji je je umislio da je Bog...סמאל wrote:Krvlju,ako ćemo konkretno.red wolf wrote:Znaš li? Jesi li potpisao srcem?סמאל wrote:Da se razumijemo,nisam ja zaveden ni čim,znam ja jako dobro šta sam potpisao.red wolf wrote:A nije ne...Zavedena si ''new age-om''...Puno Vas je palo pod tom doktrinom...סמאל wrote:
Svjetlo,tama,sve je to relativno.Nema svjetla bez tame,ni tame bez svjetla.Nešto što je tamno,ne znači nužno da je zlo.
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:Pa progoni kršćana traju od prvih dana kršćanstva.סמאל wrote:
Najprije su ih progonili farizeji,među kojima i Savao,kasniji apostol Pavao.
Zatim ih progoni čitava plejada rimskih careva,počevši od Nerona,pa preko Dioklecijana,Kaligule itd itd.
Kršćane progone i budisti,muslimani,pripadnici raznih ist.gnoza. Isti zatim stradavaju u raznim revolucijama,građanskim ratovima,vjerskim ratovima,a u posljednje doba najviše ih progone džihadisti.
Prema tome za svaku bi se epohu moglo reći da su to "posljednji dani".
užas. još uvijek ih ima 2.5 milijardi pa ne vidim kako su ugroženi.
Guest- Guest
Kaj buju citali vjerinici ako zabrane Bibliju
To je jedina knjiga o kojoj nesto znaju
Griješiš.Sora wrote:Kaj buju citali vjerinici ako zabrane Bibliju
Jako malo kršćana koje ja znam poznaje Bibliju. Kamo sreće da je poznaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Kaj buju citali vjerinici ako zabrane Bibliju
Glas Koncila.
Guest- Guest
Ja, kad god čujem da se njihova knjiga zove Kuran, meni padne na pamet da im se zove slično kao i kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbog depopulacije Hrvatska bi uskoro mogla ostati bez studenata
» “Uskoro će Kijev zabraniti i Sunce samo zato što izlazi s ruske strane”
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
» “Uskoro će Kijev zabraniti i Sunce samo zato što izlazi s ruske strane”
» Grdo za Koli!Zviždači optužili Kolindu:'Pomilovanja je dijelila kriminalcima i donatorima,uskoro bi mogla u zatvor'
» SDA bi uskoro mogla izgubiti vlast na cijeloj “Zapadnoj obali”, a Izetbegović postati oporbeni bošnjački lider
» Teologinje objavile "Žensku Bibliju"
Page 1 of 2