Jastrebe opasnost!Keleminec opasno prijeti:'Živog me više nikad neće uhititi'
Page 1 of 1
Jastrebe opasnost!Keleminec opasno prijeti:'Živog me više nikad neće uhititi'
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/keleminec-keleminca-vise-nece-uhicivati-zivog-20180424
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jastrebe opasnost!Keleminec opasno prijeti:'Živog me više nikad neće uhititi'
...jastreb se plasio da ce keleminec svu srpsku i antifasticku nejac pobiti..da je jako opasan lik..na kraju ce postati najopsniji sam sebi..ako nista drugo rijetko dosljedan covjek..pa mu vjerujem da bi se mogao roknuti
2015-09-08
Re: Jastrebe opasnost!Keleminec opasno prijeti:'Živog me više nikad neće uhititi'
..ili ga drotovi roknuti
2015-09-08
Sto su ga odveli, pizdarije pisao na paroli a ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nadajmo se da je tip čovjek od riječi.
Guest- Guest
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:)MaximusDecimusMiridije wrote:Nadajmo se da je tip čovjek od riječi.
Pa vuk kaže da je. Onda valjda..... nije.
2015-08-15
kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Nadajmo se da je tip čovjek od riječi.
Možda igra na kartu tragičnog junaka i to
Guest- Guest
A gle kužim ga, zna ustav i slobodu i kretanje i spreman je umrijeti za hrvatsku a ne poštuju ga.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:Nadajmo se da je tip čovjek od riječi.
Možda igra na kartu tragičnog junaka i to
Napisao je “ ustani trumpe, za dom spremni!” i krenuo u Jasenovac znajući da je rat na pomolu.
A policajac ko policajac , bacio mu je parolu , lupio nogu u guzicu i bacio ga u maricu.
U stanici je nastavio o Ustavu i Hrvatskoj al Pero nije bio raspoložen jer ima žgaravicu
- evo ti kazna, plati za tri dana i bjež van da te ne vidim !
I to nije u redu..
2015-08-15
E al sad će biti faca na okupljanjima ono.....alternativac i čovjek od direktne akcije
Guest- Guest
Pa mogli bi, on je dosta opasan tip.vuksadinare wrote:..ili ga drotovi roknuti
Ako jako udare jako nogom u dupe pa padne na koplje
2015-08-15
Da, ako ovi njegovi pozive do druge godine i okupljanja..MaximusDecimusMiridije wrote:E al sad će biti faca na okupljanjima ono.....alternativac i čovjek od direktne akcije
Moglo bi bit zajebano
2015-08-15
Neće se ubiti, kaže ide ponovo za dva tjedna u Jasenovac .
Za zastavom sa prvim bijelim poljem. Nadam se neće naletiti na seselja koji ce u znak protesta sjediti.
Jer to bi bio rat divova , ovaj naoružan bijelim poljem a ovaj uzvraća sjedenjem . To bi mogla samo neka antiteroristička riješiti..
Za zastavom sa prvim bijelim poljem. Nadam se neće naletiti na seselja koji ce u znak protesta sjediti.
Jer to bi bio rat divova , ovaj naoružan bijelim poljem a ovaj uzvraća sjedenjem . To bi mogla samo neka antiteroristička riješiti..
2015-08-15
A znam i ja da se neće ubiti. Takvi su ono....drž'te me da se ne ubijem
Guest- Guest
Keleminec je dio sada pokušao na sebe privući medijsku pozornost raznoraznim glupostima,ali ne samo da mu to nije polazilo za rukom,već je uspio samo to da se ljudi sa njime sprdaju.
No on ne odustaje. Nikad ne odustaje.
No on ne odustaje. Nikad ne odustaje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Komandant njemačke mornarice: Krim se više nikad neće vratiti u Ukrajinu
» Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
» Vucic: BiH nikad vise nece imati problema sa Srbijom
» Komandant njemačke mornarice: Krim se više nikad neće vratiti u Ukrajinu
» Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
» Krstičević odrješito:'Hrvatsku više nitko nikad neće ugroziti,spremni smo'
Page 1 of 1