HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
Onda je bio peace brothers fazi, sada ceka vrhovnog komandanta naredbu za juris “ Druže Vucko samo reci leticemo kao meci!MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se ovoga sjećam iz onog dokumentarca o Nato bombardiranju....imao je dugu kosu, iza njega poster Guevare i priča kako ga u rat nisu htjeli primiti jer je bio pješadija pa onda priča kako je izvodio ljude na mostove sa natpisom "target" za vrijeme bombardiranja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
I nemoj da se vataš po forumu.
2015-08-15
kaja wrote:Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
Seksualna predatorica
Guest- Guest
Ma jok, samo se pravim hrabra..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:
Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.
Seksualna predatorica
2015-08-15
Štipni i njega. Da ga mine želja.kaja wrote:Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
Konačno. Bilo je i vrijeme da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Kao PRVO : NABIJEM sve dosadašnje HR političke strukture koje nisu imali HRABROSTI - ZNANJA -- POLITIČKOG UMIJEĆA nakon što smo PORAZILI SRBOČETNIKE - neka im to imenom i prezimenom uđe u njihovu noviju hrvatsku povijest kao NESPOSOBNIH I USPUT u stvari IZDAJNIKA -- PRODANIH --- Hrvatske kojima je NAJVAŽNIJI politički doseg bio " CEMENTIRATI i ARMIRATI SABORSKU STOLICU - UKRASTI ŠTO VIŠE za svoju OBITELJ i sebe OSOBNO !!
JEBEM im NANU SVIMA i neka im se njihova IZDAJA VIŠESTRUKO NAPLATI !!
Ovaj srpski FAŠISTA iz ČEDOSLAVIJE godinama SERE protiv Hrvatske i Hrvata u samoj " HRVATSKOJ " - nitko mu s naše strane ( od političkih institucija ) ne odgovara i dozvoljava mu da provodi svoje eskapade na štetu HR države i nas Hrvata !
OTKADA ja PIŠEM i vičem ZID -- ZID --- idoti hrvatski - ŠTO je uopće HR postigla svih ovih godina nakon AGRESIJE srbočetnika na Hrvatsku - postigla je to da nas danas JEBU oni koji 91 četničkim KAMAMA i ETNIČKIM ČIŠČENJIMA -- koje tada na svu sreću nisu ostvarili - JEBU SOFISTICIRANOM POLITIKOM svih ovih godina -- a naši " MINKEN " političari se UOPĆE ne SNALAZE u tome jer nisu na " NIVOU ZADATKA " !! )!
Što se ČEKA -- koji HR politički MLATIMUDAN danas uopće ima " HRABROSTI " potegnuti 96 -- sporazum Granić - Milutinović -- o naknadi RATNE ŠTETE koju je SRBIJA POTPISALA !
Što se čeka s UKIDANJEM " ERDUTSKOG SPORAZUMA " -- koji je odavno ISTEKAO - a srbočetnici u HR svakodnevno PIRUJU ??
JESU li ove odlike - preference jedne PRAVNE države koja ustvari " ŽELI BITI DRŽAVA ??
SERE mi se od ovakve DRŽAVE - gdje nas godinama zastupaju dezerteri i foteljaši na najvišim nivoima !!
Trenutni slučaj ovog jadnika iz Srbije samo pokazuje svu APSURDNOST i NESPOSOBNOST HR političara da čak i na svome " TERENU " imaju što za reći --- ovaj " IZNUĐENI " potez su napravili samo radi toga što su ovaj puta bili pritjerani uza ZID -- i to DEBELO -- i kao evo ONI su sada " ZAŠTITNICI " HR države i hrvatsva -- a preko 20 godina USPJEŠNO POPUŠTAJU ČETNICIMA usput " zaboravljajući " na ŽRTVE vlastitog naroda -- stoga NABIJEM IH - i da postoji PRAVDA za ovo bi netko trebao ODGOVARATI s HR strane !!
PLJUC !!
JEBEM im NANU SVIMA i neka im se njihova IZDAJA VIŠESTRUKO NAPLATI !!
Ovaj srpski FAŠISTA iz ČEDOSLAVIJE godinama SERE protiv Hrvatske i Hrvata u samoj " HRVATSKOJ " - nitko mu s naše strane ( od političkih institucija ) ne odgovara i dozvoljava mu da provodi svoje eskapade na štetu HR države i nas Hrvata !
OTKADA ja PIŠEM i vičem ZID -- ZID --- idoti hrvatski - ŠTO je uopće HR postigla svih ovih godina nakon AGRESIJE srbočetnika na Hrvatsku - postigla je to da nas danas JEBU oni koji 91 četničkim KAMAMA i ETNIČKIM ČIŠČENJIMA -- koje tada na svu sreću nisu ostvarili - JEBU SOFISTICIRANOM POLITIKOM svih ovih godina -- a naši " MINKEN " političari se UOPĆE ne SNALAZE u tome jer nisu na " NIVOU ZADATKA " !! )!
Što se ČEKA -- koji HR politički MLATIMUDAN danas uopće ima " HRABROSTI " potegnuti 96 -- sporazum Granić - Milutinović -- o naknadi RATNE ŠTETE koju je SRBIJA POTPISALA !
Što se čeka s UKIDANJEM " ERDUTSKOG SPORAZUMA " -- koji je odavno ISTEKAO - a srbočetnici u HR svakodnevno PIRUJU ??
JESU li ove odlike - preference jedne PRAVNE države koja ustvari " ŽELI BITI DRŽAVA ??
SERE mi se od ovakve DRŽAVE - gdje nas godinama zastupaju dezerteri i foteljaši na najvišim nivoima !!
Trenutni slučaj ovog jadnika iz Srbije samo pokazuje svu APSURDNOST i NESPOSOBNOST HR političara da čak i na svome " TERENU " imaju što za reći --- ovaj " IZNUĐENI " potez su napravili samo radi toga što su ovaj puta bili pritjerani uza ZID -- i to DEBELO -- i kao evo ONI su sada " ZAŠTITNICI " HR države i hrvatsva -- a preko 20 godina USPJEŠNO POPUŠTAJU ČETNICIMA usput " zaboravljajući " na ŽRTVE vlastitog naroda -- stoga NABIJEM IH - i da postoji PRAVDA za ovo bi netko trebao ODGOVARATI s HR strane !!
PLJUC !!
Guest- Guest
kaja wrote:Ma jok, samo se pravim hrabra..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:
Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.
Seksualna predatorica
ne treba tu nekakve hrabrosti, rijetko koji će baš muški nakon toga doću kući, zatvoriti se na wc i naricati 2 sata uz kontinuirano izvikivanje "ja sam njima samo komad mesa"
Guest- Guest
:) istina...MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Ma jok, samo se pravim hrabra..MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Samo tebe cu da ušcipnem malo, al dok Vuku ne gleda ..inače ce odma da me proglasi za veleizdajnika i agenta MI 6 i sorosa i radu boricdzango wrote:
Ako nije, ti je emancipiraj.
Seksualna predatorica
ne treba tu nekakve hrabrosti, rijetko koji će baš muški nakon toga doću kući, zatvoriti se na wc i naricati 2 sata uz kontinuirano izvikivanje "ja sam njima samo komad mesa"
Eventualno prcko
2015-08-15
Eroo wrote:Za vreme kraljevine u mome selu je škola radila normalno.Eroo wrote:„Potičem iz veoma ruralnih krajeva. U vreme kraljevine i kapitalizma u mom selu niko se nije školovao, nije znao da piše. Onda su došli komunisti, i ne samo da su ljudi naučili da pišu, nego su postali doktori nauka, profesori, magistri, direktori… I kralj je mogao da opismeni narod, ali on to nije hteo.“ (A. Vulin)
Rom?
Džango, jesam li pogodio?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
slika govori vise od bilo cijeg priznanja :)Eroo wrote:Eroo wrote:Za vreme kraljevine u mome selu je škola radila normalno.Eroo wrote:„Potičem iz veoma ruralnih krajeva. U vreme kraljevine i kapitalizma u mom selu niko se nije školovao, nije znao da piše. Onda su došli komunisti, i ne samo da su ljudi naučili da pišu, nego su postali doktori nauka, profesori, magistri, direktori… I kralj je mogao da opismeni narod, ali on to nije hteo.“ (A. Vulin)
Rom?
Džango, jesam li pogodio?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nece kosovo nigde
što rece, 24m sa kesicem.
mozda je bilo bolje da mu zabranite povratak u srbiju.
mozda je bilo bolje da mu zabranite povratak u srbiju.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Ovaj nije normalan i čita li srpske medije!Vulin:Žalosno da je Srbija vječna tema u Hrvatskoj!
» Šator ostaje do daljnjeg
» Persona non grata ------- đoković
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Ovaj nije normalan i čita li srpske medije!Vulin:Žalosno da je Srbija vječna tema u Hrvatskoj!
» Šator ostaje do daljnjeg
» Persona non grata ------- đoković
Page 3 of 3