HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
Ovo je sve smijesno...ovi u srbiji narocito Suljo shvaca odnose sa hrvatskom kako je pesicka rekla kao utakmice zvezde protiv dinama ili hajduka..dakle u stilu ajmo im sacekusu napraviti...bolest
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
konacno
Za vreme kraljevine u mome selu je škola radila normalno.Eroo wrote:„Potičem iz veoma ruralnih krajeva. U vreme kraljevine i kapitalizma u mom selu niko se nije školovao, nije znao da piše. Onda su došli komunisti, i ne samo da su ljudi naučili da pišu, nego su postali doktori nauka, profesori, magistri, direktori… I kralj je mogao da opismeni narod, ali on to nije hteo.“ (A. Vulin)
Rom?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ovo je iz mog teksta od lani... sad im je tek došlo iz guzice u glavu a ja to pišem odavno:
"Umjesto da ga odavno proglase “nepoželjnom osobom”, daju mu diplomatski status “persona non grata” i stave mu rampu na granici, oni lupetaju o dobrosusjedskim odnosima i suzdržavanju: “Nemojte nas vrijeđati, vidite da mi vas ne vrijeđamo, eto slat ćemo u zatvor ljude ako našaraju ZDS na zid!” Srbima, naravno, ne pada na pamet slati u zatvor ikoga zbog srbovanja i stvarnog govora mržnje, tipa nož-žica-Srebrenica, ali eto mi smo Hrvati, fini smo kao da smo Finci, nismo mi barabe poput Srba!
Problem je što se s barabama poput Vulina ne može na finjaka, jer barabe to ne razumiju. Dotični je ministar u Srbiji inače poznat uglavnom po niskom stupnju inteligencije, visokom stupnju krkanluka i “tetki u Kanadi” za koju tvrdi da mu je “poklonila” nekih tristo tisuća eura za stan koje ne može objasniti svojim primanjima. Kad smo kod inteligencije dotičnog, kad su ga novinari pitali kako je te pare unio u zemlju s obzirom na to da nema nikakve transakcije koja bi svjedočila o postojanju “tetke iz Kanade”, a iz inozemstva nije dopušteno unijeti u gotovini više od deset tisuća eura, odnosno da nije valjda 28 puta letio za Kanadu i nazad po te pare, odgovorio je “a tko vam kaže da nisam upravo to napravio”.Elem ovo je iz mog teksta od lani... sad im je tek došlo iz guzice u glavu a ja to pišem odavno:
"Umjesto da ga odavno proglase “nepoželjnom osobom”, daju mu diplomatski status “persona non grata” i stave mu rampu na granici, oni lupetaju o dobrosusjedskim odnosima i suzdržavanju: “Nemojte nas vrijeđati, vidite da mi vas ne vrijeđamo, eto slat ćemo u zatvor ljude ako našaraju ZDS na zid!” Srbima, naravno, ne pada na pamet slati u zatvor ikoga zbog srbovanja i stvarnog govora mržnje, tipa nož-žica-Srebrenica, ali eto mi smo Hrvati, fini smo kao da smo Finci, nismo mi barabe poput Srba!
Problem je što se s barabama poput Vulina ne može na finjaka, jer barabe to ne razumiju. Dotični je ministar u Srbiji inače poznat uglavnom po niskom stupnju inteligencije, visokom stupnju krkanluka i “tetki u Kanadi” za koju tvrdi da mu je “poklonila” nekih tristo tisuća eura za stan koje ne može objasniti svojim primanjima. Kad smo kod inteligencije dotičnog, kad su ga novinari pitali kako je te pare unio u zemlju s obzirom na to da nema nikakve transakcije koja bi svjedočila o postojanju “tetke iz Kanade”, a iz inozemstva nije dopušteno unijeti u gotovini više od deset tisuća eura, odnosno da nije valjda 28 puta letio za Kanadu i nazad po te pare, odgovorio je “a tko vam kaže da nisam upravo to napravio”.
Problem je što se s barabama poput Vulina ne može na finjaka, jer barabe to ne razumiju. Dotični je ministar u Srbiji inače poznat uglavnom po niskom stupnju inteligencije, visokom stupnju krkanluka i “tetki u Kanadi” za koju tvrdi da mu je “poklonila” nekih tristo tisuća eura za stan koje ne može objasniti svojim primanjima. Kad smo kod inteligencije dotičnog, kad su ga novinari pitali kako je te pare unio u zemlju s obzirom na to da nema nikakve transakcije koja bi svjedočila o postojanju “tetke iz Kanade”, a iz inozemstva nije dopušteno unijeti u gotovini više od deset tisuća eura, odnosno da nije valjda 28 puta letio za Kanadu i nazad po te pare, odgovorio je “a tko vam kaže da nisam upravo to napravio”.Elem ovo je iz mog teksta od lani... sad im je tek došlo iz guzice u glavu a ja to pišem odavno:
Problem je što se s barabama poput Vulina ne može na finjaka, jer barabe to ne razumiju. Dotični je ministar u Srbiji inače poznat uglavnom po niskom stupnju inteligencije, visokom stupnju krkanluka i “tetki u Kanadi” za koju tvrdi da mu je “poklonila” nekih tristo tisuća eura za stan koje ne može objasniti svojim primanjima. Kad smo kod inteligencije dotičnog, kad su ga novinari pitali kako je te pare unio u zemlju s obzirom na to da nema nikakve transakcije koja bi svjedočila o postojanju “tetke iz Kanade”, a iz inozemstva nije dopušteno unijeti u gotovini više od deset tisuća eura, odnosno da nije valjda 28 puta letio za Kanadu i nazad po te pare, odgovorio je “a tko vam kaže da nisam upravo to napravio”.
Ma priglupi prostak nedostojan biti coban a ne ministar . Svaki put kada dođe dobije zaštitu jer svi znaju kakav je da ga netko ne pljune otprilike a on nas vrijeđa usred hrvatske. I onda se sav važan vrati u Srbiju kako nas izvrijeđao doma.
Kao da dođeš doma nekom i vrijeđaš ga a on ti neće ništa jer si kao kod njega pa mu glupo.
Kao da dođeš doma nekom i vrijeđaš ga a on ti neće ništa jer si kao kod njega pa mu glupo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
svakog gosta, tristo godina dostakofein wrote:Srbijanci su odlični domaćini i loši gosti.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Samo im pravimo nepotrebnu reklamu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne, njega stvarno treba proglasiti nepoželjnim i gotovo.jastreb wrote:Samo im pravimo nepotrebnu reklamu.
Radi on sam sebi reklamu doma jer nas eto vrijeđa usred hrvatske, jako si je važan.
Neka pošalju normalne ljude a ne budalu.
Osim toga prosrao bi se opet, naši takvi kao on bi jedva dočekali i opet bi bila trakavica u novinama od deset dana.
2015-08-15
vulin je dete baba jule, sto gore to bolje.
vulinov pristup jednostavno receneo nije mastovit.
deluje u okvrima vokabulara iz doba avnoja.
Guest- Guest
pizzon wrote:vulin je dete baba jule, sto gore to bolje.
Siguran sam da ce to visi mozgovi unutar zemlje shvatiti te će smijeniti istoga jer takva osoba ne zaslužuje imati tako visoku funkciju. Jerbo....Vuciceva grupa...ipak je to meritokracija
Guest- Guest
Pametno. Ne treba ih puštati sa lanca i ne treba im bacati koske. Inače tamošnja i ovdašnja pasmina Vulina mogu zajedno da naprave veliki belaj pa će gazde u Briselu da se ljute.Eroo wrote:Ako psi nisu socializirani pazimo da ne dolaze u kontakt.dzango wrote:Jedni Vulini brane dolazak drugim Vulinima. Vakjda se prepoznaju jedni u drugima pa im to smeta.
Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
2015-08-15
kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
Dobra tetka, ja ih imam tri...pa qrac. Uvijek donosile sranja neka....odjeću s likovima iz crtića,gumene bombone i šta ja znam...
Ova nekretnine kupuje manje sretnima jbmti!
Guest- Guest
Al takav stav nemaš kad su u pitanju naše pizdarije onda si spreman tjerati mak na konac i tražiti progone,zabrane i što god.jastreb wrote:Samo im pravimo nepotrebnu reklamu.
Komunjaro zadrta.
Donela ti majicu u tri boje bojenu? Danas je Igiju rođendan.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
Dobra tetka, ja ih imam tri...pa qrac. Uvijek donosile sranja neka....odjeću s likovima iz crtića,gumene bombone i šta ja znam...
Ova nekretnine kupuje manje sretnima jbmti!
Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
bome da...kad su ovi drugi u pitanju jastreb je blagonaklon..te uvijek im treba popustiti ta oni vise ono zajebavaju se..ali kad su drugi u pitanju ne mozes idjet da jastreb popusta..eto on se uhvatio keleminca kao nekog opasnog i brlo ozbiljnog kojeg treba u ludaru zatvor..a keleminec nije clan ni mjesne zajednice... ..ili alica bozidara..ali eto drugi poglavito kod srba takvi se sale ne treba ih ozbiljno shvacat..danni1 wrote:Al takav stav nemaš kad su u pitanju naše pizdarije onda si spreman tjerati mak na konac i tražiti progone,zabrane i što god.jastreb wrote:Samo im pravimo nepotrebnu reklamu.
Komunjaro zadrta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
2015-08-15
Ako nije, ti je emancipiraj.kaja wrote:Moze Longi osim ako nije emancipirana. A mogla biti u Kanadi.dzango wrote:Ko? Tetka? Imate valjda nekog bobojebca? Evo može Longi.kaja wrote:Jedino sto ima navodno neku zeznutu tetku u Kanadi sto mu je kupila stan pa da nam se ne osveti ..
I nemoj da se vataš po forumu.
Ja se ovoga sjećam iz onog dokumentarca o Nato bombardiranju....imao je dugu kosu, iza njega poster Guevare i priča kako ga u rat nisu htjeli primiti jer je bio pješadija pa onda priča kako je izvodio ljude na mostove sa natpisom "target" za vrijeme bombardiranja.
Guest- Guest
Onda je bio peace brothers fazi, sada ceka vrhovnog komandanta naredbu za juris “ Druže Vucko samo reci leticemo kao meci!MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se ovoga sjećam iz onog dokumentarca o Nato bombardiranju....imao je dugu kosu, iza njega poster Guevare i priča kako ga u rat nisu htjeli primiti jer je bio pješadija pa onda priča kako je izvodio ljude na mostove sa natpisom "target" za vrijeme bombardiranja.
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Ovaj nije normalan i čita li srpske medije!Vulin:Žalosno da je Srbija vječna tema u Hrvatskoj!
» Šator ostaje do daljnjeg
» Persona non grata ------- đoković
» Vulin po starom i opet prijeti Hrvatskoj:Hrvatska zeli srusiti Vucica
» Ovaj nije normalan i čita li srpske medije!Vulin:Žalosno da je Srbija vječna tema u Hrvatskoj!
» Šator ostaje do daljnjeg
» Persona non grata ------- đoković
Page 2 of 3