Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
Pobjedili oružano, izgubili kulturno. :DMaximusDecimusMiridije wrote:Tja, to je ono šta ja znam realno glupo se sekirati oko toga. Mislim hipotetski ne možeš ti znati što netko sluša kod kuće. Što bi se onda nervirao oko toga? Isto vrijedi za radio stanice, ne čudi me da je došlo do toga. Split i Zagreb su u tim shemama već 20 godina. Mene čudi da nije ranije došlo do toga. Iz Mtk svi idu u Čapljinu na cajke. Ljudi vole i što ćeš...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa fakat za vrijeme YU se nikad nije u HR toliko uvozila i slušala muzika iz Srbije. Danas je kulturno homogenije :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Pobjedili oružano, izgubili kulturno. :DMaximusDecimusMiridije wrote:Tja, to je ono šta ja znam realno glupo se sekirati oko toga. Mislim hipotetski ne možeš ti znati što netko sluša kod kuće. Što bi se onda nervirao oko toga? Isto vrijedi za radio stanice, ne čudi me da je došlo do toga. Split i Zagreb su u tim shemama već 20 godina. Mene čudi da nije ranije došlo do toga. Iz Mtk svi idu u Čapljinu na cajke. Ljudi vole i što ćeš...
Nije bilo toliko vjerojatno rasprostranjeno i svakodnevno dostupno i jbg. Svak si odabere što mu ili njoj odgovara
Guest- Guest
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Turbofolk je glazbeni stil nastao u Srbiji u ranim 1990-ima. Nastao je iz pop-folk stila, popularnog među ruralnim stanovništvom.
Svetlana Ražnatović - Ceca, jedna od najpoznatijih izvođača turbofolk glazbenog stila
Naziv turbofolk smislio je crnogorski pjevač Rambo Amadeus:
"Folk je narod. Turbo je sustav ubrizgavanja goriva pod tlakom u cilindar motora s unutarnjim izgaranjem. Turbo folk je gorenje naroda. Turbo folk nije glazba. Turbo folk je miljenica masa. Pobuđivanje najnižih strasti kod homo sapiensa. Turbo folk je sustav ubrizgavanja naroda. Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime."
Za turbofolk se veže čitava supkultura definirana vulgarnošću. Tekstovi su često o muškarcima koji se opijaju zbog nesretne ljubavi ili ženama koje imaju problema s nevjernim muževima.
Svetlana Ražnatović - Ceca, jedna od najpoznatijih izvođača turbofolk glazbenog stila
Naziv turbofolk smislio je crnogorski pjevač Rambo Amadeus:
"Folk je narod. Turbo je sustav ubrizgavanja goriva pod tlakom u cilindar motora s unutarnjim izgaranjem. Turbo folk je gorenje naroda. Turbo folk nije glazba. Turbo folk je miljenica masa. Pobuđivanje najnižih strasti kod homo sapiensa. Turbo folk je sustav ubrizgavanja naroda. Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime."
Za turbofolk se veže čitava supkultura definirana vulgarnošću. Tekstovi su često o muškarcima koji se opijaju zbog nesretne ljubavi ili ženama koje imaju problema s nevjernim muževima.
Guest- Guest
Sumnja da ima i jedan jedini rvat koji voli cajke, a da se dibidus sički (silent 'p' and 'h' ) ne odvali na kakvom cajkaškom koncertu. A što misliš koliki je postotak onih koji se dosađuju u Lisinskom kad se svira Mahlera?MaximusDecimusMiridije wrote:Nije bilo toliko vjerojatno rasprostranjeno i svakodnevno dostupno i jbg. Svak si odabere što mu ili njoj odgovaraHektorović wrote:Pobjedili oružano, izgubili kulturno. :DMaximusDecimusMiridije wrote:Tja, to je ono šta ja znam realno glupo se sekirati oko toga. Mislim hipotetski ne možeš ti znati što netko sluša kod kuće. Što bi se onda nervirao oko toga? Isto vrijedi za radio stanice, ne čudi me da je došlo do toga. Split i Zagreb su u tim shemama već 20 godina. Mene čudi da nije ranije došlo do toga. Iz Mtk svi idu u Čapljinu na cajke. Ljudi vole i što ćeš...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ovo je nešto sasvim drugo.
Guest- Guest
Jeste. EKV, Orgazam, Disciplina...Hektorović wrote:Pa fakat za vrijeme YU se nikad nije u HR toliko uvozila i slušala muzika iz Srbije. Danas je kulturno homogenije :D
Naravno. Toma je kralj.Gnječ wrote:
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:A komisija za cenzuru?!
I višanje o bandere
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
dzango wrote:Naravno. Toma je kralj.Gnječ wrote:
Toma legenda, živio u bloku 60, odmah do 45 bloka , N. Beorad, nešto prije Bezanije .....................legenda cotava
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Narodni!!! najgluplji radio.... Na njemu uopće nema narodnjaka.... Uglavnom novohrvatske bedastoće...epikur37 wrote:
"Sve ono što ne prolazi na Narodnom" -
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Aha...to je neštzo drugo...
Pa ča???
Bolje i to nergo onaj Rasdio basnovina,koji nam već 20 g. prodaje lažnjake.
Pa ča???
Bolje i to nergo onaj Rasdio basnovina,koji nam već 20 g. prodaje lažnjake.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cijeli Zagreb parkirna zona
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» H-Alter: Titi se poklonio cijeli svijet, a hadezeovskom Franji samo jedan kozo'eb
» Centralizacija: samo Zagreb i četiri županije dostigle BDP iz 2008. godine
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» H-Alter: Titi se poklonio cijeli svijet, a hadezeovskom Franji samo jedan kozo'eb
» Centralizacija: samo Zagreb i četiri županije dostigle BDP iz 2008. godine
Page 2 of 2