Cijeli Zagreb parkirna zona
Page 1 of 1
Cijeli Zagreb parkirna zona
Sve ide u smjeru da bu HR, kak simpatično veli Asila, uskoro zečje jebalište.
Bandić uvodi naplatu parkiranja u cijelom gradu, sprema se i ukidanje karata od 4 kune
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-uvodi-naplatu-parkiranja-u-cijelom-gradu-sprema-se-i-ukidanje-karata-od-4-kune/1001712.aspx
Bandić uvodi naplatu parkiranja u cijelom gradu, sprema se i ukidanje karata od 4 kune
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-uvodi-naplatu-parkiranja-u-cijelom-gradu-sprema-se-i-ukidanje-karata-od-4-kune/1001712.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Cijeli Zagreb parkirna zona
pise da ce ukinuti kartu deset kuna koju ionako vise nitko nije ni kupovao u posljednje vrijeme...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
2017-03-21
Eva_ wrote:Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
jebi se glupačo. kupi si garažu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ja ju imama, lalallala i rentam ju kao i stan.Kavran wrote:Eva_ wrote:Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
2017-03-21
Eva_ wrote:Sve ide u smjeru da bu HR, kak simpatično veli Asila, uskoro zečje jebalište.
dno dna...ne bandić nego index...ni informacije iz članka ne znaju prenijeti u naslov...
Eva_ wrote:Ja ju imama, lalallala i rentam ju kao i stan.Kavran wrote:Eva_ wrote:Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
pa ''kaj'' jambraš onda .... tko zna taj zaradi. ako ti je krivo, odi zarađenu lovu dati u pravoslavnu općinu... ili gdje već daješ.
2017-10-12
Tko jamra? Ja se veselim.Kavran wrote:Eva_ wrote:Ja ju imama, lalallala i rentam ju kao i stan.Kavran wrote:Eva_ wrote:Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
pa ''kaj'' jambraš onda .... tko zna taj zaradi. ako ti je krivo, odi zarađenu lovu dati u pravoslavnu općinu... ili gdje već daješ.
2017-03-21
Eva_ wrote:Tko jamra? Ja se veselim.Kavran wrote:Eva_ wrote:Ja ju imama, lalallala i rentam ju kao i stan.Kavran wrote:Eva_ wrote:Treba ukinuti Zagrepčanima i tekuće račune, pa nek im plaća direkt sjeda na račun Holdinga.
ne seri .... suze roniš od brige za sirotinju.
2017-10-12
Eva_ wrote:Ne, zakaj? Jebi stoku
pa što se onda buniš ....?
2017-10-12
Jesi ti bil učenik Suvaga? Nisi baš najbistriji. Ja se veslim i guštam kao prase u cekeru.
2017-03-21
Eva_ wrote:Jesi ti bil učenik Suvaga? Nisi baš najbistriji. Ja se veslim i guštam kao prase u cekeru.
koji će ti kurac ''kao''?
2017-10-12
Eva_ wrote:Suvag škola, vidi se.
e sad si me sjebala skroz. puna mi te guzica. idem se israti. budi mi dobro. bok.
2017-10-12
Svatko se izražava kroz otvor u kojem je najbolji.
2017-03-21
Similar topics
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» Zona sumraka
» ZONA SUMRAKA ZA MIR U SVIJETU
» Hrvatska će u idućih 30 godina izgubiti cijeli jedan Zagreb
» Reiner: Cijeli Novi Zagreb izgrađen je na zemljištu otetom Crkvi
» Zona sumraka
» ZONA SUMRAKA ZA MIR U SVIJETU