SRETAN ROĐENDAN
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRETAN ROĐENDAN
A kako drugo ce se zvat bratescorpion wrote:Ahahahaha sin ti se zove Jure Uopće ne moram pogađat, prelako je za pogodit A šta ćeš, djeca ko djeca, nek su živa i zdrava. Vidim odgoj si ostavio kao ženin zadatakDesert_fox wrote:Nisu blizanke. Graciela je na mater smirena stalozena tiha mirna poslusna. Rafaela i brat joj Jure a sta cu ti rec.... cacina dica galamdzije divlji nebi Bog smirio.scorpion wrote:Jbt ja cijelo vrijeme mislim ti imaš blizanke Rafaela ima predivno ime. Da pogodim: dobila je ime po Rafaelu Bobanu?Desert_fox wrote:Nisan ja dobio u jednonpotezuscorpion wrote:
Ajde, pa da ko brat Ante dobiješ dvije kćerkice u jednom potezu
Graciela je 2009 a Rafaela 2011
Malom ce u 6 misec 3 godine a jucer je uspio priko balkona uz tesku muku baciti kamionateskog 4 kila i stuka ga o beton i sidi na balkonu i crkaje od smija.
Izbalijo sve oko sebe i krevelji se dok ga mater nije omandrala po guzici
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma ona vodi svescorpion wrote:Ahahahaha sin ti se zove Jure Uopće ne moram pogađat, prelako je za pogodit A šta ćeš, djeca ko djeca, nek su živa i zdrava. Vidim odgoj si ostavio kao ženin zadatakDesert_fox wrote:Nisu blizanke. Graciela je na mater smirena stalozena tiha mirna poslusna. Rafaela i brat joj Jure a sta cu ti rec.... cacina dica galamdzije divlji nebi Bog smirio.scorpion wrote:Jbt ja cijelo vrijeme mislim ti imaš blizanke Rafaela ima predivno ime. Da pogodim: dobila je ime po Rafaelu Bobanu?Desert_fox wrote:Nisan ja dobio u jednonpotezuscorpion wrote:
Ajde, pa da ko brat Ante dobiješ dvije kćerkice u jednom potezu
Graciela je 2009 a Rafaela 2011
Malom ce u 6 misec 3 godine a jucer je uspio priko balkona uz tesku muku baciti kamionateskog 4 kila i stuka ga o beton i sidi na balkonu i crkaje od smija.
Izbalijo sve oko sebe i krevelji se dok ga mater nije omandrala po guzici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Istina. Ja sam kao dijete bio nemoguć. Mama svaki dan u osnovnoj morala na razgovor. Predviđali su mi mafijašku karijeru i zatvor sa 18 godina. A ja sportski tip sa dipmlomom i jedan od najnormalnijih iz generacijefridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
Kasnije ce bit mirniji...
;)
scorpion-
2014-04-18
Hitler jugend.scorpion wrote:Istina. Ja sam kao dijete bio nemoguć. Mama svaki dan u osnovnoj morala na razgovor. Predviđali su mi mafijašku karijeru i zatvor sa 18 godina. A ja sportski tip sa dipmlomom i jedan od najnormalnijih iz generacijefridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
;)
Guest- Guest
Netreba se cuditi ovome zadnjemu.scorpion wrote:Istina. Ja sam kao dijete bio nemoguć. Mama svaki dan u osnovnoj morala na razgovor. Predviđali su mi mafijašku karijeru i zatvor sa 18 godina. A ja sportski tip sa dipmlomom i jedan od najnormalnijih iz generacijefridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
;)
Zna se koga sljedis
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A to obavezno...Desert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolufridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
;)
I moran snjim poceti hrvatski radit
Nezna nista samo bali spanjolski
Njih dvi vec lipo govore on nista
Hrvatski moraju naučit...
(Y)
Guest- Guest
Josephova i Magdina djeca su sva imala imena sa HDesert_fox wrote:A kako drugo ce se zvat brate
E mater mu jebenfridrih_niche wrote:A to obavezno...Desert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolufridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
;)
(Y)
Papacito te amo.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Sve u svoje vrime...
Tako je bolje bit ‘divljak’ kad si mladi balavac, nego kad si već zagazija na faks ili jos kasnije...
;)
Tako je bolje bit ‘divljak’ kad si mladi balavac, nego kad si već zagazija na faks ili jos kasnije...
;)
Guest- Guest
6 svetaaca rodjeni od dvoje svetacascorpion wrote:Josephova i Magdina djeca su sva imala imena sa HDesert_fox wrote:A kako drugo ce se zvat brate
2015-09-13
:^ODesert_fox wrote:E mater mu jebenfridrih_niche wrote:A to obavezno...Desert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolufridrih_niche wrote:Ma bolje da je sad takav...
;)
(Y)
Papacito te amo.
Pivate li Despacito u duetu?
Hahahahaha...
:D
Guest- Guest
Jesu li dvoje ‘svetaca’ ubili 6 svetaca?Desert_fox wrote:6 svetaaca rodjeni od dvoje svetacascorpion wrote:Josephova i Magdina djeca su sva imala imena sa HDesert_fox wrote:A kako drugo ce se zvat brate
;)
Guest- Guest
Obavezno ga upiši na neki borilački sport (boks). Nemoj od sina pravit pičkicu kao ovi zapadnjački debili. Nek se mali zna obranitDesert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolu
Ide on meni na kung fuscorpion wrote:Obavezno ga upiši na neki borilački sport (boks). Nemoj od sina pravit pičkicu kao ovi zapadnjački debili. Nek se mali zna obranitDesert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolu
2015-09-13
Velika šteta, ali je to bilo za njihovo dobrofridrih_niche wrote:Jesu li dvoje ‘svetaca’ ubili 6 svetaca?Desert_fox wrote:6 svetaaca rodjeni od dvoje svetacascorpion wrote:Josephova i Magdina djeca su sva imala imena sa HDesert_fox wrote:A kako drugo ce se zvat brate
;)
Laz .fridrih_niche wrote:Jesu li dvoje ‘svetaca’ ubili 6 svetaca?Desert_fox wrote:6 svetaaca rodjeni od dvoje svetacascorpion wrote:Josephova i Magdina djeca su sva imala imena sa HDesert_fox wrote:A kako drugo ce se zvat brate
;)
Tko zna tko je pobio svece
2015-09-13
Ne virujen da bi falsificirali takvu činjenicu...
Ergo, dvoje manijaka je ubilo vlastitu dicu...
Užas...
Mater in jeben retardiranu...
;)
Ergo, dvoje manijaka je ubilo vlastitu dicu...
Užas...
Mater in jeben retardiranu...
;)
Guest- Guest
Kung fu mi je sranje. Najbolje boks ili tajlandski boks. To je najbolje za obranit se na uliciDesert_fox wrote:Ide on meni na kung fuscorpion wrote:Obavezno ga upiši na neki borilački sport (boks). Nemoj od sina pravit pičkicu kao ovi zapadnjački debili. Nek se mali zna obranitDesert_fox wrote:Ici ce on meni u vojnu skolu
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4