SRETAN ROĐENDAN
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
SRETAN ROĐENDAN
Našem voljenom i nikad prežaljenom Führeru
Nek ti je vječna slava i hvala voljeni vođo
Nek ti je vječna slava i hvala voljeni vođo
scorpion-
2014-04-18
Re: SRETAN ROĐENDAN
Nisi dostojan čak ni tog horoskopskog znakafridrih_niche wrote:Sram me je da smo isti horoskopski znak...
;)
Nije on dostojan...
Volija bi da je mali, iskompleksirani slikar, sa gay sklonostima i opsesijom da uništi sve oko sebe, bija rodjen ka bik, a ne ovan...
;)
Volija bi da je mali, iskompleksirani slikar, sa gay sklonostima i opsesijom da uništi sve oko sebe, bija rodjen ka bik, a ne ovan...
;)
Guest- Guest
LOVEČ - Navijači Levskog iz Sofije na utakmici sa Liteksom razvili su transparent na kome su čestitali 124. rođendan nacističkom vođi Adolfu Hitleru.
"Srećan rođendan, Hitleru. On je bio u pravu", pisalo je na paroli.
Hitler je rođen 20. aprila 1889. godine. Sudija nije prekinuo utakmicu, a ni tribina nije ispražnjena, iako su navijači svojim postupkom prekršili bugarski zakon.
Kakvi velikani Bože dragi. Najveći bugarski klub LEVSKI SOFIA
Hitler je rođen 20. aprila 1889. godine. Sudija nije prekinuo utakmicu, a ni tribina nije ispražnjena, iako su navijači svojim postupkom prekršili bugarski zakon.
Koji si ti klošar! Ti ćeš pričat za Hitlera nešto. Pa tebe se neće ni tvoja djeca sjećat kad umrešfridrih_niche wrote:Nije on dostojan...
;)
sretan rodendan najvecem ikad. mocnom fuhreru
hvala mu sto je postojao i postoji u nasim srcima i mislima svaki dan.
hvala mu sto je postojao i postoji u nasim srcima i mislima svaki dan.
Guest- Guest
Zamisli tek tih debila...
Pa da je živ, prvo bi ocistija svit od bugarskog untermensch ološa...
Tj. od navijača Levskog...
;)
Pa da je živ, prvo bi ocistija svit od bugarskog untermensch ološa...
Tj. od navijača Levskog...
;)
Guest- Guest
svaka im castscorpion wrote:LOVEČ - Navijači Levskog iz Sofije na utakmici sa Liteksom razvili su transparent na kome su čestitali 124. rođendan nacističkom vođi Adolfu Hitleru.
the world will know i was right
Guest- Guest
Jos uvik neman dice, al nadan se da ce me se bar ona sjećat kad umren...scorpion wrote:Koji si ti klošar! Ti ćeš pričat za Hitlera nešto. Pa tebe se neće ni tvoja djeca sjećat kad umrešfridrih_niche wrote:Nije on dostojan...
;)
Bolje da me se samo sjeća 5-6 pravih ljudi, nego horde i horde izgubljenih kretena...
Kvaliteta uvik ide isprid kvantitete...
Radije bi spava samo s Monicom Bellucci, nego s cilom hrvatskom estradom npr. ...
To ti je savršen egzemplar ovog sta ti pričan...
;)
Guest- Guest
Ne znam šta čekaš, nisi više u cvijetu mladosti. Čak i ja razmišljam kako mi je vrijemefridrih_niche wrote:Jos uvik neman dice, al nadan se da ce me se bar ona sjećat kad umren...
Bolje da me se samo sjeća 5-6 pravih ljudi, nego horde i horde izgubljenih kretena...
Kvaliteta uvik ide isprid kvantitete...
Radije bi spava samo s Monicom Bellucci, nego s cilom hrvatskom estradom npr. ...
To ti je savršen egzemplar ovog sta ti pričan...
;)
Nego Adolfa pamti povijest jer je to zaslužio. Milijuni ispranih mozgova ga pamte po lošem, ali kako ti kažeš, kvalitet je ispred kvantiteta. Zato ga mi inteligentni pamtimo kao velikana i čovjeka koji je pokušao spasit svijet
Trudim se...
Bit ce...
<3
Adolf je ima neke dobre zamisli...
Al je bija previše pomračen pa je sjeba sve...
;)
Bit ce...
<3
Adolf je ima neke dobre zamisli...
Al je bija previše pomračen pa je sjeba sve...
;)
Guest- Guest
Samo navali, možda odma blizance dobiješfridrih_niche wrote:Trudim se...
Bit ce...
<3
Jel tvoja žena ima genetske predispozicije za blizance? Čuo sam da je to nasljedno samo sa ženske strane i da ide svaka druga generacija. Ne znam koliko je to točnofridrih_niche wrote:Iman feeling da ce i bit tako...
:D
scorpion-
2014-04-18
SRETAN
RODJENDAN
NAJVECEM SINU
SIEG HEIL
RODJENDAN
NAJVECEM SINU
SIEG HEIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bracascorpion wrote:LOVEČ - Navijači Levskog iz Sofije na utakmici sa Liteksom razvili su transparent na kome su čestitali 124. rođendan nacističkom vođi Adolfu Hitleru.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šta će bracala reći? Jesu Bugari njihova braća?Desert_fox wrote:Bracascorpion wrote:LOVEČ - Navijači Levskog iz Sofije na utakmici sa Liteksom razvili su transparent na kome su čestitali 124. rođendan nacističkom vođi Adolfu Hitleru.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4