HDZ krenuo u demografsku obnovu popljačkanje i razjebane slavonije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ krenuo u demografsku obnovu popljačkanje i razjebane slavonije
crvenkasti wrote:Kad Srbi vide tu tolike muslimane, neće im pasti na pamet da se vraćaju. Nisu ludi.
To je naš plan.
Kladim se da će za koju godinu kad se kozoljubi razmnože kao pantigane domobljubi plakati za srbima.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
catabbath wrote:crvenkasti wrote:Kad Srbi vide tu tolike muslimane, neće im pasti na pamet da se vraćaju. Nisu ludi.
To je naš plan.
Kladim se da će za koju godinu kad se kozoljubi razmnože kao pantigane domobljubi plakati za srbima.
Ko će mislit tako daleko.? Ja jedva i za sutra smislim što ću.
Ni za danas, ustvari, ne znam...
Ma šta danas? Ne znam ni jučer šta je bilo!
crvenkasti-
2014-04-17
a jeste genijalci i ti i taj tvoj napušeni nizozemac,vi znate naše probleme u poljoprivredi.Nek slavonci 24 sata rade da se zagreb i njegovi uhljebi grade.I da,ne mogu oni na more jer na more ide ova bagra iz holdinga i ostala gnijezda neradnika koja si produžuju vikend ako je utorak neradni dan.Eto sad će van lijene i nesposobne slavonce sve više mijenjati ovi što dolaze turskom expres pa će oni raditi više i bolje da nećete vi tamo u zegeju gladovati,samo pazite da ne produže do vas ako im prekipi.vuksadinare wrote:sto si ti fetiš na slavonce..ma pusti njih...nema dugo isoa sam sa obiteljskim prijateljom nizozemcem u vukovar i nizozemac sam poljoprivrednik tvrdi da nema boiga da se ne moze zivjeti od poljoprivrede ma bilo sto bilo..i on je 20 godian na plac non stop hodao od jutra do sutra na zemlji on i obitelj a ovdje ljudi ne voloe bas raditi..treba se prilagođavati..znaju oni sve o nama ne boj..se..dobijamo poticaje dobre kaze opn..a slabo s ena zemlji radi..treba raditi kaze on od 0 do 24..zaboravi godisnje,more jedno vrijeme..i to ej tocno..rajse odu konobariti u njemacku ili negdje drugdje nego raditi na zemljiPinochet wrote:di je taj Orban da nas okupira/oslobodi od ove gamadi, da nas mađari spase, dok međusobno se ne uništimo
vili40-
2015-08-02
normalno, država je ubila slavoniju porezu i , regiju razjebala točno sa 120 općina i grada.. slavonija koja ima 700 000 stanovnika, ima 120 općina i gradova, to je znači prosječni grad ima 6000stanovnika.. doslovno svaka selendra ima svoga HDZovog načelnika, pročelnika i birokratsku hordu uhljeba koje treba hraniti, koji će kočiti svaku investiciju, i kada nahraniš toliko parazita, logično da neće ostati za ulaganje u infrastrukturu.. 5županija, gledao sam proračune tih županija 60-70% proračuna tih županija doslovno ide na plaće..vili40 wrote:a jeste genijalci i ti i taj tvoj napušeni nizozemac,vi znate naše probleme u poljoprivredi.Nek slavonci 24 sata rade da se zagreb i njegovi uhljebi grade.I da,ne mogu oni na more jer na more ide ova bagra iz holdinga i ostala gnijezda neradnika koja si produžuju vikend ako je utorak neradni dan.Eto sad će van lijene i nesposobne slavonce sve više mijenjati ovi što dolaze turskom expres pa će oni raditi više i bolje da nećete vi tamo u zegeju gladovati,samo pazite da ne produže do vas ako im prekipi.vuksadinare wrote:sto si ti fetiš na slavonce..ma pusti njih...nema dugo isoa sam sa obiteljskim prijateljom nizozemcem u vukovar i nizozemac sam poljoprivrednik tvrdi da nema boiga da se ne moze zivjeti od poljoprivrede ma bilo sto bilo..i on je 20 godian na plac non stop hodao od jutra do sutra na zemlji on i obitelj a ovdje ljudi ne voloe bas raditi..treba se prilagođavati..znaju oni sve o nama ne boj..se..dobijamo poticaje dobre kaze opn..a slabo s ena zemlji radi..treba raditi kaze on od 0 do 24..zaboravi godisnje,more jedno vrijeme..i to ej tocno..rajse odu konobariti u njemacku ili negdje drugdje nego raditi na zemljiPinochet wrote:di je taj Orban da nas okupira/oslobodi od ove gamadi, da nas mađari spase, dok međusobno se ne uništimo
naravno svugdje HDZ uhljebi i lopine na vlasti.. i onda ono malo robe i dobara što stvore i prodaju, PDV 25% ,a PDV ide iskuljučvio u zagreb
Guest- Guest
doslovno to se desilo u Njemačkoj, itd, prije su im slaveni bili "niža rasa", sada ono kada su došli kozojebi, sada ljube i hrvate i poljake i srbe, kao "vi ste odlični"žcatabbath wrote:crvenkasti wrote:Kad Srbi vide tu tolike muslimane, neće im pasti na pamet da se vraćaju. Nisu ludi.
To je naš plan.
tako ćemo mi kukati za srbima :D crvenkasti u pravu jbt život :/ :D
Guest- Guest
soru su i protjerali iz bosne u zagreb i to ni manje ni više nego USTAŠE!!!prckov wrote:ma kakiKermit wrote:I u Zadar dolaze, treba što više po otocima i malim varošicama po moru ipak je to mediteranski narod
u zagreb
oni to vole
danas na forumu imamo i njene sljedbenike iako su ih prije toga sorini zvali ustašama i ustaškim kurvama, neki za to banove dobijali a danas se takvi međusobno ližu ko krava tele nakon što se krava oteli.
mozda se jos i pobratimite sa srbima
samo postoji problem, ocete li imat ustaskocetnicke skupove ili cetnickoustaske :)
samo postoji problem, ocete li imat ustaskocetnicke skupove ili cetnickoustaske :)
recimo slavonija 2050(za 30ak godina).. 500 000 stanovnika..... 350 000 hrvata(uglavnom starci) i 150 000 kozoheba(uglavnom mlađa populacija). kozohebi će tu biti agresivniji i jači i mogu uspostaviti svoj kalifat - .. RH doslovno će tada imati 2,5milijuna staraca, neće biti moguće mobilizirati više od 20 000 muškaraca koji će se biti željni boriti za čardak.. (i to je upitno).. kozojebi će moći dignuti 30 000 vojnika i praktički ćemo biti vojno izjednačeni..
od srbije tada nećemo dobiti podršku, nego obrnuto, ja bih na mjestu srbima kozojebima slao i prodavao oružje da nas oslabe, a onda ako bude prilika , ulaziš sa srpskom vojskom i stavljaš pola RH pod svoju kontrolu. tako će i biti.. ako i nebude to, samo šalješ kozojebima oružje, dovoljno je da pogine u takvom sukobu par tisuća hrvata, biti će kukanje, i jednostavno ćemo morati predati ogorman komad teritorija.. mislim ovo pari kao "SF", ali i nije, HDZ gleda sve razjebati i popljačkati, tuđman kada je stvarao državu, razmišljao je za idućih 50--100godina, ovi HDZovci razmišljaju samo kako ukrasti za iduće 4godine kao da sutra ne postoji
Guest- Guest
hdz je i udesio tu Slavoniju
ako što i poprave nije im na slavu
ako što i poprave nije im na slavu
2014-04-16
ovisi tko bude glavni organizatorLeviathan2 wrote:mozda se jos i pobratimite sa srbima
kao u Jugi na satu književnog jezika Hrvatsko-srpski ili Srpsko-hrvatski, ovisilo o nacionalnosti nastavnice
immortal-
2014-04-16
Sreća naša što se zadnjih par godina u svijetu događa drastičan pad nataliteta,odnosno TFR-a.
Tako je recimo Meksiko,Kolumbija,Malezija,Azerbajdžan,Kosovo zaronili zadnjih godina ispod dva djeteta po ženi.
Brojne države su pale na razinu proste repordukcije koja varira od 2.1-2.3, tipa Indija,Bangladeš,Šri Lanka, Vijetman,Turska,Tunis,Argentina,Salvador,Indonezija itd...
Tako je recimo Meksiko,Kolumbija,Malezija,Azerbajdžan,Kosovo zaronili zadnjih godina ispod dva djeteta po ženi.
Brojne države su pale na razinu proste repordukcije koja varira od 2.1-2.3, tipa Indija,Bangladeš,Šri Lanka, Vijetman,Turska,Tunis,Argentina,Salvador,Indonezija itd...
Guest- Guest
Pinochet wrote:srbije
Sjenica
Duga Poljana
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Evo ja.Leviathan2 wrote:joj, i nase neke forumasice su odnekud tamo, nek se paze da ne budu taharusane, il mozda nek se ne paze
Kod mojih u selu doktor Sirijac već godinama.
Upoznala ga jesenas kad mi je mati bila bolesna pa dolazio u kućne posjete.
Trinity-
2014-04-17
Btw.
Šta netko pomisli kad pročita "HDZ krenuo u demografsku obnovu Slavonije" ?
Guest- Guest
zvuči kao perverzijaMaximusDecimusMiridije wrote:Btw.
immortal-
2014-04-16
Hektorović wrote:Pinochet wrote:srbije
Sjenica
Duga Poljana
nađi kakav islamski centar planiraju u Dubrovniku
gradu starom 800 godina gdje nikad kroz povijest nisu ostavili značajniji trag
osobno mislim da tom izgradnjom ako ju ostvare razbijaju veliku i značajnu tradiciju grada Dubrovnika
to bi svakako morali spriječiti
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» portal 'narod' udruge 'u ime obitelji' u borbi za demografsku obnovu....
» Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Katastrofalan pad nataliteta zaoštrava ionako ozbiljnu talijansku demografsku krizu
» Pelješki most umjesto Slavonije
» Umro borac za demografsku obnovu,- nije imao potomke
» Vlada porezmom reformom želi poboljšati demografsku sliku Hrvatske?
» Katastrofalan pad nataliteta zaoštrava ionako ozbiljnu talijansku demografsku krizu
» Pelješki most umjesto Slavonije
Page 4 of 4