Pitanja za manje poznatog Livaju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pitanja za manje poznatog Livaju
Previse je podlozna promjenama forme. Mijenjaj to.muckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
I to vas necu ja dirat, ne.
Makar biste jedva docekali.
Poslat cu vam cure da vas kazne.
Ako vam se ne svidja, morat cete se medjusobno tjesit.
Kao i obicno.
U Livnu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zaprijeti joj strijeljanjemmuckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
to mi je najgore sto svakih 2 mjeseca moram na sisanje. mada dobro je dok samponira kosu
Guest- Guest
niche daj mi par dobrih filmova, može novijih
End- Posts : 21177
2015-08-25
zarpijeti ću joj svakon edjeljnim streljanjem...operw wrote:zaprijeti joj strijeljanjemmuckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:
Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.
Kao i obicno.
to mi je najgore sto svakih 2 mjeseca moram na sisanje. mada dobro je dok samponira kosu
ja se šišam svaka 3 tjedna ili češće
pa kud ću u livno,prije bi došao u slovenijumaggie13 wrote:Previse je podlozna promjenama forme. Mijenjaj to.muckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:
Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.
Kao i obicno.
U Livnu.
starwars jer tu ima svjetlećih svemirskih brodova koji pucaju po svemiruEnd wrote:niche daj mi par dobrih filmova, može novijih
vježba završena sad kupanje,brijenja i na heineken od 0.25
Hell or high water...End wrote:niche daj mi par dobrih filmova, može novijih
Trainspotting 2...
100 metros...
Zadnji ti je španjolski film o navijaču Barcelone koji oboli od cerebralne paralize...
Feel good film, isplati ga se pogledat...
;)
Guest- Guest
u redu kapitanefridrih_niche wrote:Hell or high water...End wrote:niche daj mi par dobrih filmova, može novijih
Trainspotting 2...
100 metros...
Zadnji ti je španjolski film o navijaču Barcelone koji oboli od cerebralne paralize...
Feel good film, isplati ga se pogledat...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nefridrih_niche wrote:Evo pitanje za tebe: igraš li PUBG?
;)
Guest- Guest
Niche pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nista.izgleda da moram to instalirati i virtualno te ubiti .fridrih_niche wrote:Nisan se odavno navuka na nesto ka na PUBG...
<3
Guest- Guest
Ante, samo naprid...Desert_fox wrote:Niche, pusit cu kurac Hitleru
:D
Guest- Guest
Posto mi je laptop smeće, igran samo mobilnu verziju...Dybala wrote:Nista.izgleda da moram to instalirati i virtualno te ubiti .fridrih_niche wrote:Nisan se odavno navuka na nesto ka na PUBG...
<3
Al mobilna verzija je predobra...
Nemoguce da su he tako dobro napravili...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ante, samo naprid...moj frau te cekaDesert_fox wrote:Niche, pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju i zagrebackog tutleka
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju i zagrebackog tutleka
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4