Pitanja za manje poznatog Livaju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Pitanja za manje poznatog Livaju
1. Drkaš li na Beckhama s obzirom da ti je debeli austrijanac najbolji nogometaš?
2.Je li tvoj imenjak koji se uhljebio u oba milanska kluba gay?
3. Znaš li za koliko evrića je monica belluci prodavala tijelo u los angelesu ?
4.da si straight, bi li rekao megi da je glupa kuja?
5.koji brat karamazov ti je najdraži ?
6. Tko ima najbolju rabonu?
7.jesu li grudi lidije bačić silikonske?
8.koliko si zaradio dilanjem ?
9.piješ li još kavu na rivi sa antom tomićem ?
10.koji menađer ti je upropastio karijeru u baluna?
11. Puši kurac
2.Je li tvoj imenjak koji se uhljebio u oba milanska kluba gay?
3. Znaš li za koliko evrića je monica belluci prodavala tijelo u los angelesu ?
4.da si straight, bi li rekao megi da je glupa kuja?
5.koji brat karamazov ti je najdraži ?
6. Tko ima najbolju rabonu?
7.jesu li grudi lidije bačić silikonske?
8.koliko si zaradio dilanjem ?
9.piješ li još kavu na rivi sa antom tomićem ?
10.koji menađer ti je upropastio karijeru u baluna?
11. Puši kurac
Guest- Guest
Re: Pitanja za manje poznatog Livaju
Je li to tvoj konačan odgovor ?fridrih_niche wrote:
Nedjelja se bliži ...
Guest- Guest
najbolji je stari karamazov i grupni dolazak kod oca zosime boze kakav show
Guest- Guest
Po pitanjima tvoga zivota to je realnostPhoebeBuffay wrote:11 nije pitanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Ne moze.
Placi.
2014-04-12
Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Guest- Guest
Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
mici je usao u vojvoda mod.
toliko o njegovoj ,,intelektualnoj superiornosti''
toliko o njegovoj ,,intelektualnoj superiornosti''
Guest- Guest
Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
I to vas necu ja dirat, ne.
Makar biste jedva docekali.
Poslat cu vam cure da vas kazne.
Ako vam se ne svidja, morat cete se medjusobno tjesit.
Kao i obicno.
2014-04-12
Serbia Strong wrote:Livaja, najgluplje prezime svih vremena...
Guest- Guest
maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
Da me dira nešto nečisto ?
Ne ,hvala .
Osim toga momci će presresti te tvohe b.a.b.e diverzantice i poslati ih natrag u 19to stoljeće.
Guest- Guest
Meggi cakula pije tursku kavu gata iz salica i ogovara susideDybala wrote:maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
Da me dira nešto nečisto ?
Ne ,hvala .
Osim toga momci će presresti te tvohe b.a.b.e diverzantice i poslati ih natrag u 19to stoljeće.
2015-09-13
ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
TakoI mene tvoja keva pita di je put za rasko polje a svi znamo sta znaci tomuckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
2015-09-13
Previse je podlozna promjenama forme. Mijenjaj to.muckodjubre wrote:ne sviđa mi se kako me moja frizerka šiša jer nekada ispadne odlično,a drugi puta drugačije iako tražim isti friz---gdje imaš salon da dođem?maggie13 wrote:Osisat cu vas k'o ovce obojicu.Desert_fox wrote:Kakvo samaranje ove usidjelice I frizerske cakule.Dybala wrote:Pitanja su postavljena poznatom splitskom trubaduru i velikoj nadi hr nogometa koju je ugasio z.m. stoga trk u kokošinjac kad se već užasavaš kuhinje.maggie13 wrote:Koja patnja postati straight.
Ne moze.
Placi.
Kao i obicno.
U Livnu.
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju i zagrebackog tutleka
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
» Samo za Livaju
» Samo za Livaju i zagrebackog tutleka
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Hrvati sve manje idu na mise i sve manje vjeruju crkvi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4