Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Page 25 of 27
Page 25 of 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
da.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:e da uštipnem ja malo internet wariorse da se resetiraju ili da mi normalni odemo na drugu temu...
Kajo jesam ja tebi normalan?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
vuksadinare wrote:blaza kraljevica nije toliko ni zanimala politika u to ratno vrijeme koliko obrana.....
Je, zato je odbio suradnju sa HVO-om, a prihvatio sa Armijom BiH. Naivčino.
Guest- Guest
znas tko je tad drmao hvo-om u hercegovini?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:blaza kraljevica nije toliko ni zanimala politika u to ratno vrijeme koliko obrana.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:znas tko je tad drmao hvo-om u hercegovini?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:blaza kraljevica nije toliko ni zanimala politika u to ratno vrijeme koliko obrana.....
Znaš li ti tko je tada drmao Armijom BiH u Hercegovini?
Guest- Guest
znam ali odgovorit cu ti na pitanje akd ti neces..naletilic tuta krimos i suradnik udbe...tko bio normalan sa njim surađivao a nije niti on bio voljan surađivat svi su ga se plasili osim kraljevica...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:znas tko je tad drmao hvo-om u hercegovini?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:blaza kraljevica nije toliko ni zanimala politika u to ratno vrijeme koliko obrana.....
2015-09-08
sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
2015-09-08
vuksadinare wrote:znam ali odgovorit cu ti na pitanje akd ti neces..naletilic tuta krimos i suradnik udbe...tko bio normalan sa njim surađivao a nije niti on bio voljan surađivat svi su ga se plasili osim kraljevica...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:znas tko je tad drmao hvo-om u hercegovini?slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:blaza kraljevica nije toliko ni zanimala politika u to ratno vrijeme koliko obrana.....
Gle, meni je dovoljna činjenica da je Kraljević bio za suradnju sa Armijom BiH a protiv suradnje sa HVO-om. To ga čini veleizdajnikom, a znamo kako takvi prolaze u ratnim vremenima. Pa budala je mogla izazvati građanski rat među ionako malobrojnim Hrvatima u BiH i to se moralo izbjeći pod svaku cijenu, a bome se i izbjeglo.
Guest- Guest
..no tutu nitko nije smio dirati jer je imao lovu i nabavljao tj svercao oruzje i zato je imao neogranicenu slobodu djelovanja...
2015-09-08
vuksadinare wrote:sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
A je li bio oduševljen sa strukturama Armije BiH kao Blaž Kraljević?
Guest- Guest
....građanskog rata ne bi bilo to je laz...kao prvo hos je imao tri puta manje ljudi na terenu od hvo-a...trece hos je bio samoinicjativna postrojba surađivao je na bojistu i sa hvo-om i sa armijom bh-a ovisno o terenu nista novo...kraljevic bi s ahos-om otisao na drugi teren kao sto je rekao prkacin a bili su u pripremi prebacivanaj vecine postrojbe na posavsko ratiste tj na pdorucje orasja i brckog..prije samog ubojstav kraljevica..nekoliko dana prioje ubojstav oko dvjesto hos-ovaca je vec otislo na posavsko ratiste kao i jedna manji dio na podrucje jajca..tek je u hercegovini ostala jedna satnija hos-a i kraljevicslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:znam ali odgovorit cu ti na pitanje akd ti neces..naletilic tuta krimos i suradnik udbe...tko bio normalan sa njim surađivao a nije niti on bio voljan surađivat svi su ga se plasili osim kraljevica...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:znas tko je tad drmao hvo-om u hercegovini?slidingdoorsoperator wrote:
Gle, meni je dovoljna činjenica da je Kraljević bio za suradnju sa Armijom BiH a protiv suradnje sa HVO-om. To ga čini veleizdajnikom, a znamo kako takvi prolaze u ratnim vremenima. Pa budala je mogla izazvati građanski rat među ionako malobrojnim Hrvatima u BiH i to se moralo izbjeći pod svaku cijenu, a bome se i izbjeglo.
2015-09-08
Sora wrote:
O kretencino glupa
Bosanski muslimani su dio zapadnog civilizacijskog kruga vise nego tvoji kamenjarci i kozojebi
U hercegovni
Nije islam nista vise njih ustupio nego Hrvate katolicizam
Da da...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
2015-09-08
vuksadinare wrote:
....građanskog rata ne bi bilo to je laz...kao prvo hos je imao tri puta manje ljudi na terenu od hvo-a...
Kakve to veze ima? Građanskog rata je moglo biti i da ih je bilo 10 puta manje, bitno je da su se stavili na jednu stranu, a protiv druge.
Na stranu muslimana, a protiv Hrvata. I to usred ratnih zbivanja.
Barem kad je riječ o vojnom zapovjedništvu na čelu sa Kraljevićem i političkim na čelu sa za dom zdravlja (hvala Tanji Torbarini) uvijek spremnim Dobroslavom Paragom.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..
Pravaško trollanje
2018-04-10
vuksadinare wrote:samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
Jebo tebe veleizdajnik Blaž Kraljević onako iz groba ravno u glavu maloumnu, skupa sa drugim veleizdajnikom Paragom. Taman si pašete jedan drugom tako pravaški maloumni i zatucani.
Pa zar ti nije dovoljno da ga ova smrdljiva kravetina Sora brani pa da shvatiš kako stoje stvari?
Shvati da je Blaž dobio što je zaslužio, a meni je samo žao da i neki drugi nisu podijelili istu sudbinu zbog veleizdaje, a što su zaslužili.
Last edited by slidingdoorsoperator on 23/4/2018, 15:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
sram te biloslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
Jebo tebe veleizdajnik Blaž Kraljević onako iz groba ravno u glavu maloumnu, skupa sa drugim veleizdajnikom Paragom. Taman si pašete jedan drugom tako pravaški maloumni i zatucani.
Shvati da je Blaž dobio što je zaslužio, a meni je samo žao da i neki drugi nisu podijelili istu sudbinu zbog veleizdaje, a što su zaslužili.
2015-09-08
vuksadinare wrote:sram te biloslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:sam janko bobetko je bio razocaran hvo-om u hercegovini...i to u svom izvjescu tuđmanu nije krio..'u strukturama hvo-a u hercegovini sudjeluju ljudi necasnih namjera a i zivota,sa takvim ljudima je tesko surađivati njih jedino interesira vlastiti dobitak na racun ratnih zbivanja'
Nosi se na Drinu i ostani tamo. Možeš i zauvijek, što se mene tiče.
Guest- Guest
ajde dezerteru ti meni nemas sto pricati..jebote njonjo i plenkovic u supakslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:sram te biloslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:samo ti brani udbasa i kriminalca jebote on u guzicu da te jebo..u hagu se druzio samo sa srbima..slidingdoorsoperator wrote:
Nosi se na Drinu i ostani tamo. Možeš i zauvijek, što se mene tiče.
2015-09-08
Auuuuu...koliko vama nije dobro... :)
vuksadinare wrote:
ajde dezerteru ti meni nemas sto pricati..jebote njonjo i plenkovic u supak
pravaške gej fantazije :D
2018-04-10
Vučino jel ti žena zna za ove sklonosti?
2018-04-10
Page 25 of 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat