Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Page 11 of 27
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Od Marcelko nitko nikakve pameti nije dobio
Samo PROLJEV
Samo PROLJEV
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
desnica koja držiš sve u svojim rukama
Trosi vrijeme na pljuvanje SDP I DRUGIH OPOZICIJSKIH STRANAKA
jadno
Pljuc
Za to vrijeme narod bjezi glsvom bez obzira
Trosi vrijeme na pljuvanje SDP I DRUGIH OPOZICIJSKIH STRANAKA
jadno
Pljuc
Za to vrijeme narod bjezi glsvom bez obzira
Desnica msnipulira , laze . Preuveličava i drka po medijima
Toliko očevidno
Da vise ni male bebe to ne puse
Toliko očevidno
Da vise ni male bebe to ne puse
Rijec SRBIN kod pravog desnicara izaziva PAVLOVLJEV REFLEKS
ODMA MU IDU SLINE PA PLJUJE
A E
ISTO I JOS NEKE DRUGE RIJECI : konvencija , lustracija, komunisti
I NOUNARI onda pisu
A desnicari sline
Pljuv pljuv
ODMA MU IDU SLINE PA PLJUJE
A E
ISTO I JOS NEKE DRUGE RIJECI : konvencija , lustracija, komunisti
I NOUNARI onda pisu
A desnicari sline
Pljuv pljuv
Izgleda da je prolongiranje Šešelja u zvijezdu od hrvatskih političara već postalo pravilo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A da
No to je vec i slijepom jasno da se time dize rejting adzenjarama
Ajde ćuti gdje ćemo ja i kofein jesti najbolje škembiće, pleskavice, grahče tavče, punjene vešalice i piti kafice kod zgodnih biblioterkamarcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ajde ćuti gdje ćemo ja i kofein jesti najbolje škembiće, pleskavice, grahče tavče, punjene vešalice i piti kafice kod zgodnih biblioterkamarcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Brčko? :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Kermit wrote:Ajde ćuti gdje ćemo ja i kofein jesti najbolje škembiće, pleskavice, grahče tavče, punjene vešalice i piti kafice kod zgodnih biblioterkamarcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Brčko? :)
Radio sam tamo u zlatno doba distrikta i da srbadija ima sjajne rostilje i slicne spize. Od svatovskog kupusa do rolanih cevapa....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kermit wrote:Ajde ćuti gdje ćemo ja i kofein jesti najbolje škembiće, pleskavice, grahče tavče, punjene vešalice i piti kafice kod zgodnih biblioterkamarcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
ostaviš bajakovo u funkciji
stvar je više onako kulturološke prirode, metaforičke, da se bizantinske fore "nisam ja šešelj je" i cajka muzika ne prelijevaju ovdje
Moze, al da novinare narod.hr zaposlimo na programima pogranične suradnje, pa koliko suradnje odnosno muzike toliko para..marcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Sto ste danas dogovorili?
Ništa, žica, kraj, mrak.
Dobro, onda vam je placa za ovaj mjesec ništa. Al evo vam zastava za doma !
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Cajke se nisu mogle spriječiti ni kada su nas i Srbe dijelile borbene linije.marcellus wrote:
stvar je više onako kulturološke prirode, metaforičke, da se bizantinske fore "nisam ja šešelj je" i cajka muzika ne prelijevaju ovdje
Cajke nisu srpski ekskluzivizam,već balkanska,ili regionska datost i to nikakvi kordoni ne mogu spriječiti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sanitarni kordon ima dve strane.marcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
marcellus wrote:Kermit wrote:Ajde ćuti gdje ćemo ja i kofein jesti najbolje škembiće, pleskavice, grahče tavče, punjene vešalice i piti kafice kod zgodnih biblioterkamarcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
ostaviš bajakovo u funkciji
Opa pomalo...to da vi bas ne razlucujete cajku od narodne glazbe, to smo vec ustvrdili.
Ja nikome ne smetam da slusa MPT-a (idem i ja na njegove koncerte), pustite vi ''cajke'' na miru. :)
Sto se tice teme, deplasirano je da Hrvatska i Srbija isfuravaju nekakvo pomirenje. Pomirenja nema, niti ga moze biti, niti ce ga ikada biti. Ono sto je bilo simbolicno, jest da je HGK otvorila predstavnistvo u Beogradu usred cijele te frke. Srbija je jedna od rijetkih zemalja gdje mozemo izvoziti, i izvoziti skupo. Tako, mozemo raditi i zaradjivati, tko smo mi da branimo privatnicima od cijih davanja zivi proracun da posluju?
Ali politicki, civilizacijski i opceljudski, Hrvatska i Srbija su dva svijeta. Sto znaci rijec ''gost'' kod jednih, ne znaci kod drugih. Sto znaci ''obveza'' kod jednih, ne znaci kod drugih. Kod jednih ''Europa'' (ne EU) izaziva jednu reakciju, kod drugih drugu. Nas u fizickom svijetu dijeli samo granica, psiholoski ponor je puno veci...
Nema tu suradnje, pomirenja i ostalih bajki. Niti moze biti, previse je krvi proliveno, preko previse generacija.
Guest- Guest
dzango wrote:Sanitarni kordon ima dve strane.marcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Tako je.
Guest- Guest
Sora wrote:A da
Srpski politicari to maestralno rade.
A kad ni to nije dovoljno, onda i koaliraju sa njima.
Guest- Guest
jastreb wrote:Cajke se nisu mogle spriječiti ni kada su nas i Srbe dijelile borbene linije.marcellus wrote:
Cajke nisu srpski ekskluzivizam,već balkanska,ili regionska datost i to nikakvi kordoni ne mogu spriječiti.
Ma daj, pa ti bi valjda i Magazin zabranili...ili opcenito sve sto nije iz 1980-ih i rocka. Glazbeni fasizam :)
Jebigasad, ja danas citao o klavijaturistici EKV-a u JL, ona sva moguca sranja isprobala. Neka, nije to za mene.
Guest- Guest
dijagram wrote:Sinko, na nesto ovako se jebe mater i tocka.epikur37 wrote:dijagram wrote:a mislim stvarno, malo se obuzdajte, izgleda preglupoepikur37 wrote:Ja i kajica smo teenageri :)dijagram wrote:ajme ove balavurdije.
epi i kaja o srbaljima:)
ko fol oni ih poznaju
e djeco blesava
nista novo nikad nista novo, same budalastine
make love not war ...ja i kaja make...not war
mislim da je gluplje ovo paljenje na šešelja....
bokte, neka srpska budala prdne odmah izvanredno stanje u zemlji, glavni stanovi imaju izvanredne sastanke...samo se čeka hasanče...
radije s kajom po ovom pitanju
Nema nikakvog paljenja, tek gadjenje na poznati srpski ciganluk.
Palite se tek vi koji ovo relativizirate na nacin kako ne treba reagiratzi, ne treba ni primjetiti, ne treba nista osjetiti.
Mislim, idiotski.
A sto ,srblje u globalu misli o nama Hrvatima ja dobro znam a znam da i ti znas da dobro znam, a ti ne znas, pokusavas to sminkati sto je glupavo.
vala od vas nema vecih i gorih cigana
palite srpske zastave, urlate ZDS, sa dodatkom, ubi srbina i srbe na vrbe
na stadionima kada nema srba ni na vidiku. a o hr slavljima i da ne pricamo
ako smo mi cigani, nije problem, vi ste zlotvori ciganskog roda
Guest- Guest
pizzon wrote:dijagram wrote:Sinko, na nesto ovako se jebe mater i tocka.epikur37 wrote:dijagram wrote:a mislim stvarno, malo se obuzdajte, izgleda preglupoepikur37 wrote:
Ja i kajica smo teenageri :)
bokte, neka srpska budala prdne odmah izvanredno stanje u zemlji, glavni stanovi imaju izvanredne sastanke...samo se čeka hasanče...
Palite se tek vi koji ovo relativizirate na nacin kako ne treba reagiratzi, ne treba ni primjetiti, ne treba nista osjetiti.
Mislim, idiotski.
A sto ,srblje u globalu misli o nama Hrvatima ja dobro znam a znam da i ti znas da dobro znam, a ti ne znas, pokusavas to sminkati sto je glupavo.
hrvatsko srpski folklor cvjeta, narcizam malih razlika i brizno njegovana netrpeljivost ....psihoza u dvoje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pizon ne lažipizzon wrote:dijagram wrote:Sinko, na nesto ovako se jebe mater i tocka.epikur37 wrote:dijagram wrote:a mislim stvarno, malo se obuzdajte, izgleda preglupoepikur37 wrote:
Ja i kajica smo teenageri :)
Mislim, idiotski.
to cigani nikad u životu nisu radili, niti će
to radimo mi Hrvati
to je naš brend, đir, imidž, tradicija, Hrvatski eho, svetinja, ponos
2014-04-16
a na čemu bi surađivali i zašto?kaja wrote:Moze, al da novinare narod.hr zaposlimo na programima pogranične suradnje, pa koliko suradnje odnosno muzike toliko para..marcellus wrote:inače ja ovdje godinama pišem da oko rezervata srbistan treba napravit sanitarni kordon, dakle zid, električna ograda, i opkop s krokodilima
Sto ste danas dogovorili?
Ništa, žica, kraj, mrak.
Dobro, onda vam je placa za ovaj mjesec ništa. Al evo vam zastava za doma !
:)
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 11 of 27