Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Page 9 of 27
Page 9 of 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Pa gle, kad je ona otišla bilo je neugodno.
Ne možes ostati kad ti u skupštini netko jebe majku ustašku.
Takve primitivce oni moraju riješiti i izolirati.
Naši sute i sigurno ne jebu majku ustašku vučicu usred sabora.
Takvih ima ali su ograđeni policijom i ne smiju blizu jer bi ih u maricu utrpali.
Tako da, i ja bi se okrenula..
Takvih ima ali su ograđeni policijom i ne smiju blizu jer bi ih u maricu utrpali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Marcel Holjevac:Dužnosnici Srbije i Pupovac u navodnim "osudama" izjednačavaju Šešeljevo divljanje i doček Vučića
Ne bi seselj i stevo dlaka njima ništa fizički , on je klaun ali neugodno je .
2015-08-15
mrak kaze prvo sto joj je upalo u oci nikakvo osiguranje kad dolazi strana delegacija u parlament...swto je uobicajno makar pojacano..drugo..nereagiranje srpskih parlamentaraca kad ej vec seselj divljao i galamio i prijetio u hodniku..obicaj je makar da netko izađe i vidi sto se desava i pozove osiguranje..drugo kad je seselj poceo vrijeđati i prijetiti cro parlamentarcima nitko se nije zbog toga suprostavio seselju do srpske strane i sto mrak kaze da je stekla dojam bas nakon toga da je sve ovo bilo unaprijed izrezirano...a Suljo se pravi zekoslav mrkva i jos jucer kaze 'sto to nisu dobro napravili pripadnici osiguranja'..naravno po njemu su dobro napravili dopustili seseljevo gazenje zastave i vrijeđanje nase delegacije..ako se radi o tome..onda doista dobro obavljen posao..kaja wrote:Pa gle, kad je ona otišla bilo je neugodno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pokupili se oni kojima mater bila ustaška...znao sam...pošten antifašista bi ovo sa osmijehom izdurao
2014-04-15
ma performans za zastavom je pitanje je li bio ali to je čak u drugom planu.vuksadinare wrote:mrak kaze prvo sto joj je upalo u oci nikakvo osiguranje kad dolazi strana delegacija u parlament...swto je uobicajno makar pojacano..drugo..nereagiranje srpskih parlamentaraca kad ej vec seselj divljao i galamio i prijetio u hodniku..obicaj je makar da netko izađe i vidi sto se desava i pozove osiguranje..drugo kad je seselj poceo vrijeđati i prijetiti cro parlamentarcima nitko se nije zbog toga suprostavio seselju do srpske strane i sto mrak kaze da je stekla dojam bas nakon toga da je sve ovo bilo unaprijed izrezirano...a Suljo se pravi zekoslav mrkva i jos jucer kaze 'sto to nisu dobro napravili pripadnici osiguranja'..naravno po njemu su dobro napravili dopustili seseljevo gazenje zastave i vrijeđanje nase delegacije..ako se radi o tome..onda doista dobro obavljen posao..kaja wrote:Pa gle, kad je ona otišla bilo je neugodno.
Dopustiti da ti stranu delegaciju opkole u skupštini i jebu im majku ustašku u posjeti je stvarno van svake pameti
2015-08-15
Da sam ja premijer i da to netko napravi Srbima u saboru letili bi kroz prozor sabora u maricu .
Ovima to normalno izgleda, nije ljudima ali njihovoj vlasti
2015-08-15
ako me sjecanje ne vara..da se vratimo u ne bas daleku proslost..slican scenario se desio stipi mesicu i janezu drnovseku 1991 godine tamo pred rat u Sloveniji i Hravtskoj...kada su dolazili u zgradu tadasnjeg predsjednistva sfrj-ota danas upravo tog srpskog parlamenta..nije bilo gotovo nikakvog osiguranja a u tom scenariju opet je svoju ulogu odigrao tko drugi nego seselj i tadasnje njegove pristalice..koje su im priprjecili ulaz u zgradu...pa su ov i shvatili da je najbolje dati petama vjetra i usli u auta odmah i vratili se u hrvatsku tj sloveniju..i to autima jer im cak ni tada nije garantirana sigurnost ni na aerodromu..pa je vozac koji je vozio mesica i drnovseka rekao da je morao ici zaobilaznim putevima plaseci se mogucih postavljenih sacekusa..
2015-09-08
mrak taritaš ga je mogla sama srediti samo da mu se unjela u facu i još dodala da je u srbiji i hrvatskoj štiti IKkaja wrote:Ne bi seselj i stevo dlaka njima ništa fizički , on je klaun ali neugodno je .
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Dobro sad je 2018 , neće njima nitko ništa ali nepristojno je .vuksadinare wrote:ako me sjecanje ne vara..da se vratimo u ne bas daleku proslost..slican scenario se desio stipi mesicu i janezu drnovseku 1991 godine tamo pred rat u Sloveniji i Hravtskoj...kada su dolazili u zgradu tadasnjeg predsjednistva sfrj-ota danas upravo tog srpskog parlamenta..nije bilo gotovo nikakvog osiguranja a u tom scenariju opet je svoju ulogu odigrao tko drugi nego seselj i tadasnje njegove pristalice..koje su im priprjecili ulaz u zgradu...pa su ov i shvatili da je najbolje dati petama vjetra i usli u auta odmah i vratili se u hrvatsku tj sloveniju..i to autima jer im cak ni tada nije garantirana sigurnost ni na aerodromu..pa je vozac koji je vozio mesica i drnovseka rekao da je morao ici zaobilaznim putevima plaseci se mogucih postavljenih sacekusa..
Kao da zoveš goste doma i das da im vrati otvori ludak koji ih mrzi.
Tako se ne ponaša..
2015-08-15
no mene zanima sad vise sto ce se desiti u hrtkovcima 6.5...na dan progona hrvata iz tog sela a seselj je vec prijavio miting za sto je interesantno dobio dozvolu od vlasti..a prije toga je izrekao nit prijetnji prema preostalim hravtima u hrtkovcima..da ce isto napraviti kao prije 26 godina..i onda jos dobije dozvolu...sto je jos tragicnije i to ocito pokazuje spregu seselaj i vucica...kao sto je napisano i u ovom komentaru
https://www.lupiga.com/kolumne/oteto-iz-tmine-vojislav-seselj-na-kratkom-lancu
2015-09-08
I mi smo mogli pustiti Božidara i družinu na večeru pa da vučka gađaju praznom flašom od konjaka i raditi se ludi.
Mislim, takve stvari predvidis i spriječis , makneš lude unaprijed
Mislim, takve stvari predvidis i spriječis , makneš lude unaprijed
2015-08-15
Ma nis se neće desiti, malo cirkusa da se pise o njemuvuksadinare wrote:no mene zanima sad vise sto ce se desiti u hrtkovcima 6.5...na dan progona hrvata iz tog sela a seselj je vec prijavio miting za sto je interesantno dobio dozvolu od vlasti..a prije toga je izrekao nit prijetnji prema preostalim hravtima u hrtkovcima..da ce isto napraviti kao prije 26 godina..i onda jos dobije dozvolu...sto je jos tragicnije i to ocito pokazuje spregu seselaj i vucica...kao sto je napisano i u ovom komentaru
2015-08-15
dakle nije seselj samo luđak samotnjak koji radi sve mimo vlasti kako zbori blesasti pizzon..ocito ono sto je strasnije seselj zapravo treba ovoj vlasti u srbiji kao placenik za obavljanje prljavih psolova sa tim da postoji aneks u ugovoru da kao s atim njegovim sranjima zapravo vlast i Suljo 'nemaju nista' naravno ta uloga je prvenstveno namjenjena prema međunarodnoj zajednici
2015-09-08
nenad čanak nakon pokusaja fizickog napada seselaj i njegovog osiguranaj na njega prekjucer:'Šešelj je najpre savest ove vlasti i Vucica koje oni nemaju.Seselj radi ono sta bi i oni radili ali oni su vlast i ne smeju ali zato imaju tu Šešelja koji ce odraditi njihove prljave poslove.Sve je to ista bagra proizasla iz iste stale Slobodana Milosevića,na žalost tu cenu će opet platiti srpski narod'.
2015-09-08
Jel znate vi kako se na mađarskom kaže: srijeda, četvrtak, petak, subota ?
szerda, csütörtök, péntek, szombat
Hahaha, kakvi glupani, mi smo ih morali naučiti govoriti.
szerda, csütörtök, péntek, szombat
Hahaha, kakvi glupani, mi smo ih morali naučiti govoriti.
crvenkasti-
2014-04-17
evo nama naseg dobrog starog crvenog...koji se i dan dans cese po kosi i pita 'sto li sam ja zapravo'..enigma koju ne mogu odgonetnuti ni najbolji engleski desifranti cak ni oni iz drugog svjetskog rata..
2015-09-08
Vesna Pešić:'Aleksandar Jupiter Bem shvata političke odnose između Hravtske i Srbije kao duele nekadašnje 'velik četvorke' u jugosolovenskom fudbalu kada su se sastajali hrvatski i srpski klubovi.On na te odnose gleda kao na fudbal.to je veoma neozbiljno od njega jer iz njega izgleda nije izasao taj navijacki trans kao navijaca Zvezde a politika i međudrzavni odnosi se ne mogu voditi na fudbalski nacin.,narocito ne sa komsijama gde imamo niz veoma vaznih problema pa i saradnje.Odnosi između Hravtske i srbije nisu utakmice Zvezde protiv Dinama ili Hajduka.Licno ne verujem da bi Jupiter Bem brzo promenio takav politički diskurs prema Hrvatskoj'.
2015-09-08
kaja wrote:Da sam ja premijer i da to netko napravi Srbima u saboru letili bi kroz prozor sabora u maricu .
Problem je u tome što je Šešelj također dio vlasti u Srbiji. Doduše vaninstitucionalno, ali ipak dio vlasti i vladajuće politike i njega je besmisleno prikazivati kao nekakvu opoziciju.
Dapače, neka vrsta srbijanske političko-moralne vertikale koja ih povremeno opomene kakvu politiku zapravo trebaju voditi kada malo skrenu sa pravog puta.
Guest- Guest
Pa dobro, i kod nas je hrast dio vlasti i Glavaš.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Da sam ja premijer i da to netko napravi Srbima u saboru letili bi kroz prozor sabora u maricu .
Problem je u tome što je Šešelj također dio vlasti u Srbiji. Doduše vaninstitucionalno, ali ipak dio vlasti i vladajuće politike i njega je besmisleno prikazivati kao nekakvu opoziciju.
Dapače, neka vrsta srbijanske političko-moralne vertikale koja ih povremeno opomene kakvu politiku zapravo trebaju voditi kada malo skrenu sa pravog puta.
Koji bi ih pribili na križ a vitez reiner im odsjekao glavu.
Ali sute i ne javljaju se jer ne smiju.
Kod njih smiju, u tom je problem.
2015-08-15
kaja wrote:Pa dobro, i kod nas je hrast dio vlasti i Glavaš.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Da sam ja premijer i da to netko napravi Srbima u saboru letili bi kroz prozor sabora u maricu .
Hrast više nije.
I to nema smisla uspoređivati, jer je Šešelj praktički politički otac cijele srbijanske vlasti i većeg dijela njihove političke elite i to onog koji stalno pobjeđuje na izborima. Da ne spominjem da je nekada po njegovim vlastitim riječima bio omiljeni političar Slobodana Miloševića.
Glavaš, a posebno ne male strančice poput Hrasta nikada nisu imale takav politički utjecaj i nikada neće.
Last edited by slidingdoorsoperator on Fri 20 Apr - 10:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
'i batine su za ljude.'..jedan od komentara na t-portalu za jandrokovica sto ej otisao iz bg-a...ok...ali vidio bi mnoge takve komentatore da li su i oni spremni dobiti batine..biti razbijene njuske..cisto sumnjam..lako je lajati kao kera iz jakobsfelda ali ako se nađes u prilici da popijes batine ili da bjezis i izbjegnes batine zanimao bi odgovor takvih...
2015-09-08
Page 9 of 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Similar topics
» Marcel Proust i Marcel Holjevac o katedralama
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» TV Bujica!GOST:Marcel Holjevac
» Marcel Holjevac i opet u sridu...
» MARCEL HOLJEVAC: Hrvati, Severina i Treći svjetski rat