Europa se trese, stiže moćni ruski T-80BVM
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Europa se trese, stiže moćni ruski T-80BVM
ЗГАЗИТИ НАПАДАЧА: Елитна руска дивизија добија „млазне“ тенкове T-80БВМ
http://www.srbijajavlja.rs/2017/10/згазити-нападача-елитна-руска-дивизи/
http://www.srbijajavlja.rs/2017/10/згазити-нападача-елитна-руска-дивизи/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Europa se trese, stiže moćni ruski T-80BVM
Lijepa konzerva...
darth_vader-
2014-04-17
A dobro tenkovi ko tenkovi, Rusija ima i jako veliku kopnenu granicu te površinu tako da ono moraju to imat i usavršavat a sad tenk ko tenk u doktrini ratovanja 21 stoljeća nije zamišljen kao masovno nešto nego u kombinaciji sa drugim sistemima pa onda ga trebaš promatrati tako
Neznam sad taj razvoj tenkova, njihov kalibar i to, dometi ... nekako to sve opet mali domet s obzirom na razvoj protutenkovskog oružja, dalekometnih raketa i tako to
Ono ....
Neznam sad taj razvoj tenkova, njihov kalibar i to, dometi ... nekako to sve opet mali domet s obzirom na razvoj protutenkovskog oružja, dalekometnih raketa i tako to
Ono ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaju Ukrajinci svoj tenk razvijen na toj istoj osnovi.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/T-84
Nešto se kod nas baš i nespominje nabava novih tenkova ali za ove neke naše potrebe ovo sasvim ok
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/T-84
Nešto se kod nas baš i nespominje nabava novih tenkova ali za ove neke naše potrebe ovo sasvim ok
2014-04-11
Leviathan2 wrote:jel leti kad je na mlazni pogon :)
Sad vidiš šta sam jučer reka, trola poznaš po temama koje otvara.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
a gromobran ????
2014-04-16
Ti zaista u skladu s IKYehudim wrote:Leviathan2 wrote:jel leti kad je na mlazni pogon :)
Sad vidiš šta sam jučer rekla, trola poznaš po temama koje otvara.
immortal-
2014-04-16
jebes tenk...tu je tek glava na panju...male sanse su da se izvuces ziv ili citav ako ga strefi protuoklopni projektil
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da , to je više ovako za pojačavanje obranevuksadinare wrote:jebes tenk...tu je tek glava na panju...male sanse su da se izvuces ziv ili citav ako ga strefi protuoklopni projektil
Dobra je to stvar samo šta nije to danas ono ide prvi zbog tog razvoja protutenkovskog naoružavanja i dalekometnih raketa precizno navođenih
2014-04-11
Hektorović wrote:
Dio koji još nitko ovdje nije primjetio... rusi još uvijek koriste francuske thalesove optičke sustave.
2018-04-10
ovo je baš tip teme sa kojim su nas spamali serbinjo, epikur, itd ekipa, ono "osama i strealama obrali tomahawke" , "tenkovi na mlazni pogon".. pa sićam se "pogledajte video kako je ruska avijacija mingunom uništila islamiste" a ono prikazuju video nekih amera što pucaju u pustinji.. pa cigani iz indije,brazila, jara(brics) će kao uništiti dolar i poraziti kapitalizam, marudo cigan iz venezuele će nacionalizacijom zadati udar neoliberalnoj ideologiji.. i onda kada ja bih malo kritizirao , pričao da su to ipak nerealne stvari, onda "ti si amero-cinoistički-vehabija, liberal-peder, mrziš rusiju i putina" itd..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
jebes tenk...tu je tek glava na panju...male sanse su da se izvuces ziv ili citav ako ga strefi protuoklopni projektil
S time što bi radije bio u ovome, koji je nakcan reaktivnim oklopim, nego u našim M-84. Od ovoga inferiorniji T-90 nije tako loše prolazio u Siriji u susretima sa TOW.
2018-04-10
Leviathan2 wrote:jel leti kad je na mlazni pogon :)
Poprilično mobilan, samo što turbine prže gorivo.
2018-04-10
Tenk se danas sveo na top na gusjenicama tako da je ona samohodna haubice šta smo mi uzeli prava stvar gusjeničar, van dometa protutenkovskog naoružanja a top velikog dometa i preciznosti
A vidio si u Vukovaru kako su tenkovi završavali seoske lole u patikama ih rješavali
A vidio si u Vukovaru kako su tenkovi završavali seoske lole u patikama ih rješavali
2014-04-11
RayMabus wrote:Tenk se danas sveo na top na gusjenicama tako da je ona samohodna haubice šta smo mi uzeli prava stvar gusjeničar, van dometa protutenkovskog naoružanja a top velikog dometa i preciznosti
Tenk se ne koristi u urbanim zonama bez pješadijske potpore koja čisti ispred njega. No tenkovi su idealni za ravnice, tundre i pustinje, tipa invazije Iraka 2003.
2018-04-10
Sremski front
Mađarska uopće nema tenkove , valjda bi Orban uzeo Leopard 2 samo eto neće radi Merkel nego čeka da baba ode
Vjerojatno i mi uzet to za još tu jednu tenkovsku brigadu i tako to
S tenkom nećeš u NATO misije po Aziji i Africi dakle vezan si uz Evropu pa onda isti tip tenka, lakše održavanje i obuka
Mađarska uopće nema tenkove , valjda bi Orban uzeo Leopard 2 samo eto neće radi Merkel nego čeka da baba ode
Vjerojatno i mi uzet to za još tu jednu tenkovsku brigadu i tako to
S tenkom nećeš u NATO misije po Aziji i Africi dakle vezan si uz Evropu pa onda isti tip tenka, lakše održavanje i obuka
2014-04-11
Leopard 2
Koliko vidim mi bi nekih 50 komada
Dosta ga zemalja koristi u Evropi i ima dosta i inzetesiranih
Njemački tenk ali ono ako počne treći svjetski rat pa nas Švabe napadnu tu ti neće pomoć ni američki tenk pa sve da su ga i od zlata napravili.
Koliko vidim mi bi nekih 50 komada
Dosta ga zemalja koristi u Evropi i ima dosta i inzetesiranih
Njemački tenk ali ono ako počne treći svjetski rat pa nas Švabe napadnu tu ti neće pomoć ni američki tenk pa sve da su ga i od zlata napravili.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ukrajina izbačena iz igre : Mađarskoj preko Srbije stiže ruski plin
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» BLUDNICA SE TRESE...
» Moćni Todorić
» Orban: Trese se i Berlin
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» BLUDNICA SE TRESE...
» Moćni Todorić
» Orban: Trese se i Berlin
Page 1 of 2