INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
Kermit wrote:Glupost, njonjo bi se podao Šekiju i sa njim gazio zastavuPinochet wrote:šešelj bi ga doslovno izmesario, uopće nebi bila fer oklada :DLeviathan2 wrote:aaaaaah, jebo oklade kad znas da bi seselj sjebo njonju , jedino koliko bi sekundi nonjo izdrzaoPinochet wrote:sada jedan ratni-dezerter njonjo , koji je glup ko točak i u životu nije digao ništa teže od olovke i papira(a ne zna niti to koristiti) , i na račun toga što su ga Sanader i ostali guzili ima mjesečno 30 000kn(dok većina populacije se tare za 3000kn) se svađa sa ratnim zločincem sa druge strane koji isto tako živi ko bubreg u loju. jebe me se, najbolje bi bilo da ih stavimo obojicu u ring, jednom sjekiru, a drugom mačetu i udremo okladeLeviathan2 wrote:
al vidis,
te ljude koji se bore s problemima uglavnom udave kao da su teoreticari zavjere
cak i sami ljudi za koje se bore i dalje glasaju za hdz il sdp koji ih gurnu u to
al bilo bi zabavno :)
njonjo je nebitan u toj priči. jedino ne kužim vojku što je tzv. hrvatskoj delegaciji jeb'o ''ustašku mater''. da im je jeb'o partizansku/antifašističku mater to bi i imalo smisla ... nekakvog.
ovako .... ''ustaše''?
a tko? a gdje?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: INTERVJU – Danijel Galović: “Ovršni zakon je danas glavni motor iseljavanja iz Republike Hrvatske”
Ja sam napisao za Hrvate. Pročitaj naslov teme. Našem narodu je uvijek bilo "in" napustititi zemlju. Još od pretprošlog stoljeća. Onda misle da su važniji, pametniji i ostvarili sve životne ciljeve. Takav smo narod...Nebi nitko umro od gladi da je ostao. U to sam uvjeren, jer ih je dosta ostalo i preživilo.Kermit wrote:Česi i slovaci masovno bježecassanowa wrote:Koji glupi naslov... Samo onaj tko neće ne vidi da se glavni motor iseljavanja mladih upalio kad smo ušli u EU i na njeno tržište rada...
Svaki drugi razlog je glup, nedokaziv i iskrivljuje realnost.
Guest- Guest
Ne bi umrli od gladi ali bi radili za 2000 kn to jest za režije i parizer, jbg-a neki ljudi imaju planove jesti šunku, ćevape u somunu ili otići na izletcassanowa wrote:Ja sam napisao za Hrvate. Pročitaj naslov teme. Našem narodu je uvijek bilo "in" napustititi zemlju. Još od pretprošlog stoljeća. Onda misle da su važniji, pametniji i ostvarili sve životne ciljeve. Takav smo narod...Nebi nitko umro od gladi da je ostao. U to sam uvjeren, jer ih je dosta ostalo i preživilo.Kermit wrote:Česi i slovaci masovno bježecassanowa wrote:Koji glupi naslov... Samo onaj tko neće ne vidi da se glavni motor iseljavanja mladih upalio kad smo ušli u EU i na njeno tržište rada...
Kermit-
2014-04-17
U svakoj zemlji ima siromašnih i bogatih. Nije Hrvatska u tome nikakav izuzetak.Kermit wrote:Ne bi umrli od gladi ali bi radili za 2000 kn to jest za režije i parizer, jbg-a neki ljudi imaju planove jesti šunku, ćevape u somunu ili otići na izletcassanowa wrote:Ja sam napisao za Hrvate. Pročitaj naslov teme. Našem narodu je uvijek bilo "in" napustititi zemlju. Još od pretprošlog stoljeća. Onda misle da su važniji, pametniji i ostvarili sve životne ciljeve. Takav smo narod...Nebi nitko umro od gladi da je ostao. U to sam uvjeren, jer ih je dosta ostalo i preživilo.Kermit wrote:Česi i slovaci masovno bježecassanowa wrote:Koji glupi naslov... Samo onaj tko neće ne vidi da se glavni motor iseljavanja mladih upalio kad smo ušli u EU i na njeno tržište rada...
Onda takvi nek idu u Irsku jesti ćevape i šunku i nek tamo plaćaju smještaj i poreze. A ako uhvate slobodnog vremena neka i izletuju. Njihova stvar...
Meni još draže što odlaze. Tako se kod nas riješava problem nezaposlenosti, nezadovoljstvo frustriranih i pozitivno se filtrira nacija i narod koji želi i voli ovdje živjeti.
Guest- Guest
Da, i sto smo clanica EU pa se moze sasvim jednostavno otici vani delati za veze novceke nego doma.MaximusDecimusMiridije wrote:Glavni motor iseljavanja je....štu su plaće negdje drugo veće nego ovdje, i što ti više ostane nakon što sve podmiriš. I ama baš ništa drugo.
dijagram-
2015-08-09
MaximusDecimusMiridije wrote:Glavni motor iseljavanja je....štu su plaće negdje drugo veće nego ovdje, i što ti više ostane nakon što sve podmiriš. I ama baš ništa drugo.
upravo .... da ljudi imaju dovoljni budžet ne bi bilo nepodmirenih dugovanja /barem ne u tolikoj mjeri/ pa tako niti razloga za pokretanja ovrhe.
Druga stvar je što su ovrhe kod nas užasno skupe, i još nešto - ovrha može stajati "na čekanju" kod javnog bilježnika i duže od desetak godina....... tako da ljudi misle da je neki dug u debeloj zastari, a on zapravo čami čekajući na realizaciju ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ostaju uhljebi i penzioneri i malo privatnika koji rade za iste, a oni koji žele raditi odlaze to se inače zove negativna selekcija i put u propastcassanowa wrote:U svakoj zemlji ima siromašnih i bogatih. Nije Hrvatska u tome nikakav izuzetak.Kermit wrote:Ne bi umrli od gladi ali bi radili za 2000 kn to jest za režije i parizer, jbg-a neki ljudi imaju planove jesti šunku, ćevape u somunu ili otići na izletcassanowa wrote:Ja sam napisao za Hrvate. Pročitaj naslov teme. Našem narodu je uvijek bilo "in" napustititi zemlju. Još od pretprošlog stoljeća. Onda misle da su važniji, pametniji i ostvarili sve životne ciljeve. Takav smo narod...Nebi nitko umro od gladi da je ostao. U to sam uvjeren, jer ih je dosta ostalo i preživilo.Kermit wrote:Česi i slovaci masovno bježecassanowa wrote:Koji glupi naslov... Samo onaj tko neće ne vidi da se glavni motor iseljavanja mladih upalio kad smo ušli u EU i na njeno tržište rada...
Onda takvi nek idu u Irsku jesti ćevape i šunku i nek tamo plaćaju smještaj i poreze. A ako uhvate slobodnog vremena neka i izletuju. Njihova stvar...
Meni još draže što odlaze. Tako se kod nas riješava problem nezaposlenosti, nezadovoljstvo frustriranih i pozitivno se filtrira nacija i narod koji želi i voli ovdje živjeti.
Kermit-
2014-04-17
Eo prostog primjera zašto ljudi odlaze, moja stranka aplicirala na natječaj PFOS (prehambeni faks) sa 15 god iskustva vani i ovdje te magisterijem međutim PFOS ide protiv samog natječaja i primi nesvršenu studenticu 3. godine jer je rodica iz Mostara
Kermit-
2014-04-17
Ima i toga ali rijetko, glavna je stvar što ovrha ne zastarjeva nikada i što nakon obustave ovrhovoditelj ponovno može pokrenuti koliko i kad hoće. Međutim isto tako OZ se štite ovršenici prevaranti ali to je duga priča...orion wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Glavni motor iseljavanja je....štu su plaće negdje drugo veće nego ovdje, i što ti više ostane nakon što sve podmiriš. I ama baš ništa drugo.
upravo .... da ljudi imaju dovoljni budžet ne bi bilo nepodmirenih dugovanja /barem ne u tolikoj mjeri/ pa tako niti razloga za pokretanja ovrhe.
Druga stvar je što su ovrhe kod nas užasno skupe, i još nešto - ovrha može stajati "na čekanju" kod javnog bilježnika i duže od desetak godina....... tako da ljudi misle da je neki dug u debeloj zastari, a on zapravo čami čekajući na realizaciju ....
Kermit-
2014-04-17
šteta je počinjena i teško da se može popraviti.Vani,a valjda ja dobro znam jer to gledam,pola je ljudi potjerao brutalan ovršni zakon a drugu polovicu nepravda oko zapošljavanja podobnih.Nikome se van ne ide samo zbog veće plaće nego ljude tjera ovaj nakaradni sistem i pljačka humanista kako bi ih naša kraljica nazvala.Da,svugdje se pare moraju vratiti ali jedino kod nas moraš vratiti nekoliko puta više nego te zadesilo,milijarde su u pitanju i nikom ništa jer se zabavljamo sa bolesnikom Šešeljom i istambulskom konvencijom.
vili40-
2015-08-02
kofein wrote:Hrvatska, administrativna, okamenjena u srcu
Bezdušna za probleme "svojih" ljudi
....jedan je od motora iseljavanja, a taj motor je neuništiv.
ništa nije neuništivo
ali smo previše podjeljeni između sebe dok se ovi na vrhu drže oko love i položaja i dok im je tako razlike ih ne smetaju
immortal-
2014-04-16
Obična floskula. Znam dosta ljudi koji nisu ni penzioneri, ni uhljebi niti rade za privatnika, a žive sasvim solidnim životom.Kermit wrote:Ostaju uhljebi i penzioneri i malo privatnika koji rade za iste, a oni koji žele raditi odlaze to se inače zove negativna selekcija i put u propast
Druga je stvar što postoje nesposobni ljudi, koji su ljubomorni na sposobne, pa im sve u državi smeta. I onda pobjegnu vani...
Guest- Guest
pola milijuna ljudi je otišlo u par godina, odlaze sve više i imaš prazni prostor od siska do Iloka, nema nikakvih reformi ili bilo čega 3. suvislog osim uhljebljivanja, sve se nastavlja po starom, ne znam koji dio ti nije jasan, evo ti i đodin graf od MMF-a:cassanowa wrote:Obična floskula. Znam dosta ljudi koji nisu ni penzioneri, ni uhljebi niti rade za privatnika, a žive sasvim solidnim životom.Kermit wrote:Ostaju uhljebi i penzioneri i malo privatnika koji rade za iste, a oni koji žele raditi odlaze to se inače zove negativna selekcija i put u propast
Druga je stvar što postoje nesposobni ljudi, koji su ljubomorni na sposobne, pa im sve u državi smeta. I onda pobjegnu vani...
Ovo je put u propast u slici...
Kermit-
2014-04-17
dobro je vama, dobro
Po ovim rovačima države propadamo već 18 godina...Nikako propast jebemumišamaloga...Kermit wrote:pola milijuna ljudi je otišlo u par godina, odlaze sve više i imaš prazni prostor od siska do Iloka, nema nikakvih reformi ili bilo čega 3. suvislog osim uhljebljivanja, sve se nastavlja po starom, ne znam koji dio ti nije jasan, evo ti i đodin graf od MMF-a:cassanowa wrote:Obična floskula. Znam dosta ljudi koji nisu ni penzioneri, ni uhljebi niti rade za privatnika, a žive sasvim solidnim životom.Kermit wrote:Ostaju uhljebi i penzioneri i malo privatnika koji rade za iste, a oni koji žele raditi odlaze to se inače zove negativna selekcija i put u propast
Guest- Guest
Pa propadamo barem 10 zato i masovno sele ljudi da se vratimo na izvor temecassanowa wrote:Po ovim rovačima države propadamo već 18 godina...Nikako propast jebemumišamaloga...Kermit wrote:pola milijuna ljudi je otišlo u par godina, odlaze sve više i imaš prazni prostor od siska do Iloka, nema nikakvih reformi ili bilo čega 3. suvislog osim uhljebljivanja, sve se nastavlja po starom, ne znam koji dio ti nije jasan, evo ti i đodin graf od MMF-a:cassanowa wrote:Obična floskula. Znam dosta ljudi koji nisu ni penzioneri, ni uhljebi niti rade za privatnika, a žive sasvim solidnim životom.Kermit wrote:Ostaju uhljebi i penzioneri i malo privatnika koji rade za iste, a oni koji žele raditi odlaze to se inače zove negativna selekcija i put u propast
Kermit-
2014-04-17
I kad ćemo po tebi propast? Reci nam da se znamo spremit za propast...Kermit wrote:Pa propadamo barem 10 zato i masovno sele ljudi da se vratimo na izvor teme
Guest- Guest
Ko te jebe kad nisi vitez ..Kermit wrote:Eo prostog primjera zašto ljudi odlaze, moja stranka aplicirala na natječaj PFOS (prehambeni faks) sa 15 god iskustva vani i ovdje te magisterijem međutim PFOS ide protiv samog natječaja i primi nesvršenu studenticu 3. godine jer je rodica iz Mostara
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» kako funkcionira ovršni zakon
» Ovršni zakon je nepravedan i neodrživ
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
» kako funkcionira ovršni zakon
» Ovršni zakon je nepravedan i neodrživ
» Novi Ovršni zakon: opet u ništa
» banditski ovršni zakon - ukradeno 50 milja kuna preko lažnih ovrha
Page 2 of 2