pitanje za straight ničea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pitanje za straight ničea
Zezam te.Desert_fox wrote:Obitelj od Puzamaggie13 wrote:Očito ti je omiljena knjiga "U iščekivanju Godota".Desert_fox wrote:Tebi je bolje da uzmes kuvacu u ruke i radis nestomaggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Nisam to čitala, ili se ne sjećam.
Provjerit ću.
2014-04-12
da.kic wrote:
Čehov je i meni poseban.. kao kvalitetan papir za origami je..
k'o svila koja mazi možđane.
2014-04-12
Ahahahahahahahahhahahahahahahahaa!!!!Desert_fox wrote:Fjodor je kralj.fridrih_niche wrote:Dobar je...maggie13 wrote:Nemaš pojma, Čehov je car.
Al Fjodor je iznad svih...
;)
Mada je bracalin otac jos veci kralj
Naime Fjodor je Idiota pisao 4 godine
A bracalin cale napravio idiota za 20 minuta
Guest- Guest
Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
Al Ranko i Meša su mi nekako vise u srcu...
I Tin i Dobrisa...
<3
Guest- Guest
Sad si me sitila...maggie13 wrote:Očito ti je omiljena knjiga "U iščekivanju Godota".Desert_fox wrote:Tebi je bolje da uzmes kuvacu u ruke i radis nestomaggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Dok san sluzija vojsku u Sinju bija san jedini vojnik koji je uzima knjige u vojnoj knjižnici...
Uzea san cjelokupna djela (tj. sta su imali) Ionesca i Becketta i sve ih procita za vikend...
:D
Guest- Guest
Da je zivija u bracalino vrime dobio bI 90000 nobela.fridrih_niche wrote:Ahahahahahahahahhahahahahahahahaa!!!!Desert_fox wrote:Fjodor je kralj.fridrih_niche wrote:Dobar je...maggie13 wrote:Nemaš pojma, Čehov je car.
Al Fjodor je iznad svih...
;)
Mada je bracalin otac jos veci kralj
Naime Fjodor je Idiota pisao 4 godine
A bracalin cale napravio idiota za 20 minuta
Jer fjodor bi u svakom braccalinom postu koji izasere nasao inspiration
Za noovog idiota
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hahahah...
Pa mogu ti rec da bi Fjodor iz koncepcije foruma izvuka toliko toga...
Moran spomenit i pisca najboljeg romana svih vrimena...
Bulgakov je genije...
Rusi su najveci pisci na kugli zemaljskoj...
Toliko jada i patnje su prošli da su jednostavno morali postat tako dobri pisci...
;)
Bulgakov je genije...
Toliko jada i patnje su prošli da su jednostavno morali postat tako dobri pisci...
;)
Guest- Guest
Glupane dostojevski dolazi iz velikaske kucefridrih_niche wrote:Hahahah...
Bulgakov je genije...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
E, i?
A kakav mu je život bija?
Koliko je godina provea u Sibiru?
Koliko je para i živaca izgubija na ruletu?
Koliko simulacija smaknuća je ima?
Beleca od života...
A kakav mu je život bija?
Koliko je godina provea u Sibiru?
Koliko je para i živaca izgubija na ruletu?
Koliko simulacija smaknuća je ima?
Beleca od života...
Guest- Guest
Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
2014-04-12
Najbolji nacin za ne poludit.fridrih_niche wrote:Sad si me sitila...maggie13 wrote:Očito ti je omiljena knjiga "U iščekivanju Godota".Desert_fox wrote:Tebi je bolje da uzmes kuvacu u ruke i radis nestomaggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Dok san sluzija vojsku u Sinju bija san jedini vojnik koji je uzima knjige u vojnoj knjižnici...
Uzea san cjelokupna djela (tj. sta su imali) Ionesca i Becketta i sve ih procita za vikend...
Povuc se u svijet maste.
2014-04-12
Volin ga i ja...maggie13 wrote:Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
I Josipa...
I Juru...
<3
Guest- Guest
Bas to...maggie13 wrote:Najbolji nacin za ne poludit.fridrih_niche wrote:Sad si me sitila...maggie13 wrote:Očito ti je omiljena knjiga "U iščekivanju Godota".Desert_fox wrote:Tebi je bolje da uzmes kuvacu u ruke i radis nestomaggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Povuc se u svijet maste.
<3
Guest- Guest
maggie13 wrote:Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
Desi mala
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Da.fridrih_niche wrote:Volin ga i ja...maggie13 wrote:Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
I Josipa...
I Juru...
<3
I A.B.
Slavka.
Vesnu.
2014-04-12
Na putu za spavanac.river_jude wrote:maggie13 wrote:Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
Desi mala
Lnoc.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Volin sve klasike od pjesnika...maggie13 wrote:Da.fridrih_niche wrote:Volin ga i ja...maggie13 wrote:Tin i Dobrisa, da.fridrih_niche wrote:Gigant...maggie13 wrote:Ja sam Krležinka u domaćim okvirima.
Stoji iznad svih...
I Tin i Dobrisa...
<3
Volim i A.G.
I Josipa...
I Juru...
<3
I A.B.
Slavka.
Vesnu.
<3
Guest- Guest
Čovjek bi pomislio da cijelo vrijeme čitate,idete na izložbe,eruditi i intelektualci .
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5