Revolucija u Armeniji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Revolucija u Armeniji
Nije oprba proruska. To su tipovi slični Porošenku i njegovima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Upravo javilo da je ovaj lik koji je Putinov bliski suradnik odustao od predsjedničke foteljeMaximusDecimusMiridije wrote:Imam prijatelja baš dobrog jednog hr-armenca. Stari mu došao u škver raditi 70-ih i ostade tu. Davit se zove tip. Oj ne uvijek govorio da su oni ko narod dosta kohezivna skupina...ne vjerujem baš da će tu dođi do nekog sranja. Doduše temeljim to na izjavi lika koji voli više travu nego Boga vidit
Putin na aparatima
Svi su gore Putinovi ljudi. I vlast i oporba. Prisutnost Ruske vojske u Armeniji i obrambeni pakt koji imaju im osiguravaju sredstvo odvraćanja od potencijalnog napada Azera
Ako dođu na vlast Rusija će izaći iz nje. Neće Armeni zvanično u NATO radi problema sa Azerbajdžanom ali će kao i Gruzija dobiti proameričku vlast .
A koliko je Gruzija imala od toga ekonomske koristi, priča je za sebe.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo me opako podsjeca na slike iz jedne druge zemlje....cak je oprema ista
Guest- Guest
Ako ti misliš da je to BAŠ tako neka ti bude.Pinochet wrote:rusija je zato vojna super sila.. ekonomski patuljakKermit wrote:Tim gore po zapad jer su im se ovi dobro posrali na plan kalifata i oduziamnje crnomorske lukePinochet wrote:Hektorović wrote:Pinochet wrote:ili možda i sami rusi imaju očajan model vladanja svojim vazalima, svi njihovi vazali i satelitske zemlje imaju očajnu ekonomsku situaciju, dok američki vazali uglavnom prosperitet i rast standarda.
očito da Putin tu mora raditi pritisak na zemlje tipa armenija ili nekada ukraina ili druge, da se ekonomije tih zemalja liberaliziraju, da se posvete borbi protiv korupcije, da se stvori business friendly okruženje itd.. kao što zapad radi pritisak na svoje podanike(sranje je što nisu uspjeli kod nas, RH je po svim pogledima i načinu vođenja državom i načinu upravljanja ekonomijom - puuuuno bliža , ne bliža nego skoro ista kao rusija, nego li kao njemačka ili austrija)
uz to i sama rusija ima između 2 i 3% svjetskog BDPa, dok recimo USA + EU imaju 40-50% svjetskog bdp-a tu je ogromna razlika
evo još malo mapa; inače ovo je veličina Ruske ekonomije unutar EU.. znam da će hrpi ljudi ovo "biti šok", ali otprilike tolika je ekonomska moć Rusije.. kao zajedno Belgija i Nizozemska
2015-09-24
Ringo10 wrote:Nije oprba proruska. To su tipovi slični Porošenku i njegovima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Upravo javilo da je ovaj lik koji je Putinov bliski suradnik odustao od predsjedničke foteljeMaximusDecimusMiridije wrote:Imam prijatelja baš dobrog jednog hr-armenca. Stari mu došao u škver raditi 70-ih i ostade tu. Davit se zove tip. Oj ne uvijek govorio da su oni ko narod dosta kohezivna skupina...ne vjerujem baš da će tu dođi do nekog sranja. Doduše temeljim to na izjavi lika koji voli više travu nego Boga vidit
Putin na aparatima
Svi su gore Putinovi ljudi. I vlast i oporba. Prisutnost Ruske vojske u Armeniji i obrambeni pakt koji imaju im osiguravaju sredstvo odvraćanja od potencijalnog napada Azera
Ako dođu na vlast Rusija će izaći iz nje. Neće Armeni zvanično u NATO radi problema sa Azerbajdžanom ali će kao i Gruzija dobiti proameričku vlast .
Ma nema teorije.
Guest- Guest
nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
Guest- Guest
PA dobro onaj Sargasjan je odstupio kao i Janukovič. Sad ćemo vidjeti šta će biti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ovo me opako podsjeca na slike iz jedne druge zemlje....cak je oprema ista
2015-09-24
Tvoje činjenice su sranje. I ništa drugo.Pinochet wrote:nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
2015-09-24
Pa ne baš, naime Sargsyan je obećao da više neće voditi državu, međutim kada je zemlja sa predsjedničkog prešla na parlamentarni ovaj nikad nije sišao s vlastiRingo10 wrote:Kako se uzme. Još jedna gomila imbecila koja će razjebat svoju zemlju obojenom revolucijom.Pinochet wrote:koji su naši
Kermit-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Ringo10 wrote:Nije oprba proruska. To su tipovi slični Porošenku i njegovima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Upravo javilo da je ovaj lik koji je Putinov bliski suradnik odustao od predsjedničke foteljeMaximusDecimusMiridije wrote:Imam prijatelja baš dobrog jednog hr-armenca. Stari mu došao u škver raditi 70-ih i ostade tu. Davit se zove tip. Oj ne uvijek govorio da su oni ko narod dosta kohezivna skupina...ne vjerujem baš da će tu dođi do nekog sranja. Doduše temeljim to na izjavi lika koji voli više travu nego Boga vidit
Putin na aparatima
Ma nema teorije.
gruzija je imala jebačku ekonomsku korist, imaju jedno od najbrže rastućih ekonomija svijeta, zaustavili iseljavanje, srezali nezaposlenost, jednu od najslobodnijih ekonomija svijeta, ukratko - djelovanje sakašvilovih reformi .
Guest- Guest
nisu moje činjenice, stavio sam ti link, sa wiki, a wiki povlači brojeve sa svjetske banke.Ringo10 wrote:Tvoje činjenice su sranje. I ništa drugo.Pinochet wrote:nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
ili stavi ti svoje izvore, gdje dokazuješ da sam ja u krivu, jer mi se neda imati sa tobom bosansko-kafanske rasprave, to mi je gubitak vremena,
Guest- Guest
Ma neće ništa od toga biti, usput armeniji je jedini garant rusija pošto su azeri sa amerima i turcima, a turci su turci, armenci bi morali biti izuzetno debilni da naprave bilo što loše sa rusima, a oni nisu idiotiMaximusDecimusMiridije wrote:Ringo10 wrote:Nije oprba proruska. To su tipovi slični Porošenku i njegovima.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Upravo javilo da je ovaj lik koji je Putinov bliski suradnik odustao od predsjedničke foteljeMaximusDecimusMiridije wrote:Imam prijatelja baš dobrog jednog hr-armenca. Stari mu došao u škver raditi 70-ih i ostade tu. Davit se zove tip. Oj ne uvijek govorio da su oni ko narod dosta kohezivna skupina...ne vjerujem baš da će tu dođi do nekog sranja. Doduše temeljim to na izjavi lika koji voli više travu nego Boga vidit
Putin na aparatima
Ma nema teorije.
Kermit-
2014-04-17
stavio se debilnu sliku od debelog vojkovića koji o vanjskoj politici zna kurac na biciklu, pa na šta je ličio onaj proljev od članka leb te jeboPinochet wrote:nisu moje činjenice, stavio sam ti link, sa wiki, a wiki povlači brojeve sa svjetske banke.Ringo10 wrote:Tvoje činjenice su sranje. I ništa drugo.Pinochet wrote:nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
ili stavi ti svoje izvore, gdje dokazuješ da sam ja u krivu, jer mi se neda imati sa tobom bosansko-kafanske rasprave, to mi je gubitak vremena,
Kermit-
2014-04-17
Ma nije to podijeljen narod toliko zaboga. To što je eventualno jedan političar šupak ne znači da će se sutra krenuti ljudi među sobom na ulicama ubijati.
Guest- Guest
Ma to su vjerojatno klanovi određeni, a i Serzh je dosadio bogu i vraguMaximusDecimusMiridije wrote:Ma nije to podijeljen narod toliko zaboga. To što je eventualno jedan političar šupak ne znači da će se sutra krenuti ljudi među sobom na ulicama ubijati.
Kermit-
2014-04-17
Nemam namjeru ovdje ništa elabirirati jer bi to bilo beskorisno. Misli šta hoćeš boli me kurac.Pinochet wrote:nisu moje činjenice, stavio sam ti link, sa wiki, a wiki povlači brojeve sa svjetske banke.Ringo10 wrote:Tvoje činjenice su sranje. I ništa drugo.Pinochet wrote:nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
Ako ti misliš da nešto kao Beneluks može biti svjetska vojna sila, graditi infrastrukturne projekte poput kosmodroma ili mostova poput Krimskog, istovremeno biti i prisutna u svemiru, biti svetski energetski lider i sada i jedan od najvećih proizvođača hrane kao i lider u izgradnji nuklearnih centrala, a istrovremeno stabilizirati ekonomiju i parirati sa ekonomskom ratu i agresiji sa Zapada, da ne spominjem gomile ostalih parametara i podataka, onda neka bude kako ti kažeš.
Ti vjeruj u svako zapadnjačko sranje i dalje.
O jebo te s kime ja raspravljam.
2015-09-24
vidi se da ti je IQ 90poena, prosjek za bosnu i hrvatsku. nisi glup ali nisi baš pametan. ja nigdje ništa ne spominjem o nuklearnim bombama i svemirskom programu, nego samo govorim o ruskoj ekonomiji koja je očaj za jednu državu njezinog vojnog i tehnološkog kalibra.Ringo10 wrote:Nemam namjeru ovdje ništa elabirirati jer bi to bilo beskorisno. Misli šta hoćeš boli me kurac.Pinochet wrote:nisu moje činjenice, stavio sam ti link, sa wiki, a wiki povlači brojeve sa svjetske banke.Ringo10 wrote:Tvoje činjenice su sranje. I ništa drugo.Pinochet wrote:nije važno što ja mislim, važno je što su činjenice i brojevi. vjerujemo u znanost i matematiku
Ako ti misliš da nešto kao Beneluks može biti svjetska vojna sila, graditi infrastrukturne projekte poput kosmodroma ili mostova poput Krimskog, istovremeno biti i prisutna u svemiru, biti svetski energetski lider i sada i jedan od najvećih proizvođača hrane kao i lider u izgradnji nuklearnih centrala, a istrovremeno stabilizirati ekonomiju i parirati sa ekonomskom ratu i agresiji sa Zapada, da ne spominjem gomile ostalih parametara i podataka, onda neka bude kako ti kažeš.
Ti vjeruj u svako zapadnjačko sranje i dalje.
O jebo te s kime ja raspravljam.
i to sam više puta naglasio, a ti opet bosansko-kafanski način komunikacije što je gubljenje vremena za mene
Guest- Guest
Pinochet wrote:
vidi se da ti je IQ 90poena, prosjek za bosnu i hrvatsku. nisi glup ali nisi baš pametan. ja nigdje ništa ne spominjem o nuklearnim bombama i svemirskom programu, nego samo govorim o ruskoj ekonomiji koja je očaj za jednu državu njezinog vojnog i tehnološkog kalibra.
i to sam više puta naglasio, a ti opet bosansko-kafanski način komunikacije što je gubljenje vremena za mene
Ruska svemirska industrija 200.000+ ljudi.... Američka 70.000
Američka ima 5-6x veću produktivnost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Pinochet wrote:
vidi se da ti je IQ 90poena, prosjek za bosnu i hrvatsku. nisi glup ali nisi baš pametan. ja nigdje ništa ne spominjem o nuklearnim bombama i svemirskom programu, nego samo govorim o ruskoj ekonomiji koja je očaj za jednu državu njezinog vojnog i tehnološkog kalibra.
Ruska svemirska industrija 200.000+ ljudi.... Američka 70.000
Američka ima 5-6x veću produktivnost.
heheheh
Kermit-
2014-04-17
Neće, ja i neračunam na to nego na ono šta si spomenuo sa AzerbaijanomMaximusDecimusMiridije wrote:Ma nije to podijeljen narod toliko zaboga. To što je eventualno jedan političar šupak ne znači da će se sutra krenuti ljudi među sobom na ulicama ubijati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najbolje ih je napast sad dok slave i dok su politički podijeljeni
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Revolucija u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
» Opet se zapuškaralo u Armeniji
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Josep Borrell najavio veće prisustvo Evropske unije u Armeniji
» Turci tvrde da je Arkan živ i priložili njegovu sliku iz 2020 te da je viđen u Armeniji
Page 3 of 4