Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
da tebe ne sretoh pojma ne bi imoMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:stvarno?MaximusDecimusMiridije wrote:Da je i 700 puno je. Zločin je zločin.
pojma nisam imo
Nisi mi rekao još koja haljina.
ja mislio nije
doduse nije ni bila rijec o tome je li to zlocin nego je li broj toliki al sreca ti skrenu na to pa me nauci nesto novo vako tupa
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Re: Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
e maxo maxo
svakim novim postom otkrivas da si obicna mazohisticka guzica za napucavanje
bas kao sto sam ti i reko prvi put
a ti sad biraj sta god hoces
svakim novim postom otkrivas da si obicna mazohisticka guzica za napucavanje
bas kao sto sam ti i reko prvi put
a ti sad biraj sta god hoces
2014-04-18
vidi ga maxoMaximusDecimusMiridije wrote:
kas ti dostic ove moralne visove
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
SVe je to lajanje u prazno.
Ali ovo bar pokazuje određeno trajno stanje svijesti i po milijuniti put daje odgovor onima malobrojnim koji se zanose nekakvim novim integracijama na području bivše SFRJ o tome koliko je moguća bilo kakva zajednica na tim prostorima.
Ali ovo bar pokazuje određeno trajno stanje svijesti i po milijuniti put daje odgovor onima malobrojnim koji se zanose nekakvim novim integracijama na području bivše SFRJ o tome koliko je moguća bilo kakva zajednica na tim prostorima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
eh..nemoj jastreb ce se napiti... .....nego ne samo od neke obnove tipa jugovine nego izgleda ni's od 'dobrokomsijskih odnosa'...jer o cemu bi selo pricalo ako je u komsiluku sve bajno..Ringo10 wrote:SVe je to lajanje u prazno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa dobro, ako se ne mogu ostvariti ni dobrosusjedski odnosi, nema problema.vuksadinare wrote:eh..nemoj jastreb ce se napiti... .....nego ne samo od neke obnove tipa jugovine nego izgleda ni's od 'dobrokomsijskih odnosa'...jer o cemu bi selo pricalo ako je u komsiluku sve bajno..Ringo10 wrote:SVe je to lajanje u prazno.
Nije to dobro, ali ako neko hoce tako, pa neka bude.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne treba sad ni preuveličavat,zar je 750 000 malo ?vuksadinare wrote:ja kazem cca 1 500 000 pa se ti misli..סמאל wrote:Nije 700 000,već 750 000,eto tek toliko.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Ne treba sad ni preuveličavat,zar je 750 000 malo ?vuksadinare wrote:ja kazem cca 1 500 000 pa se ti misli..סמאל wrote:Nije 700 000,već 750 000,eto tek toliko.
Pristup....kad si već u natjecanju...
Guest- Guest
Dobro,ajde,nećemo sad sitničarit,tisuću gore-dolje.MaximusDecimusMiridije wrote:סמאל wrote:Ne treba sad ni preuveličavat,zar je 750 000 malo ?vuksadinare wrote:ja kazem cca 1 500 000 pa se ti misli..סמאל wrote:Nije 700 000,već 750 000,eto tek toliko.
Pristup....kad si već u natjecanju...
2015-07-23
U Hrvatskoj s proljećem ne dolazi cvijeće,već Jasenovac i Bleiburg,zašto onda ne bi smo napravili zabavni tematski park i ustašokomunjare kao turistički brend.
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nudi milijun kuna ako netko dokaze da je u Jasenovcu bilo preko 1 500 zrtava
» Srpski "Danas": Podsetnik na bezbroj tvrdnji o broju žrtava u Jasenovcu
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Srpski "Danas": Podsetnik na bezbroj tvrdnji o broju žrtava u Jasenovcu
» Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» Pupi nije četnik nego ustaša
Page 2 of 2