Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Zašto Putin neželi rat sa zapadom? Jer zna da nema šanse
A to ti oni tako uvijek rade, ono ističu resursi nije baš za zaron onda ih gurnu u te vukijebine na sjeveru u te široke zaljeve pa glumi rezervu par godina dok ne dođu noveLeviathan2 wrote:stace im, imaju krstareca torpeda, ne treba im podmornica da ih lansiraju, a dosegnu ameriku :)RayMabus wrote:A neznam, Rusi ih imaju 13 aktivnih s tim da su tri nove a tri su početak osamdesetih no oni imaju i Tihi i Atlantski ocean pa teško predbacivati a to gore Kamačatka i to pustopoljina pa bolje imat i plutajući lanser balističkih raketa nego ništaMaximusDecimusMiridije wrote:Koliko ti misliš da je potrebno nekoj državi tih podmornica da ugrozi pola planeta? 6-8 komada...više nego dovoljno.
Ono neznaju ni oni odakle bi mogle doći trzavice pa eto tako te starije ono neka ih dok se nove nenaprave da ih potpuno zamjene
Rusiji bi trebalo najmanje šest balističkih podmornica , tri za Tihi ocean i tri za Atlantski ocean
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
This Russian 5th Nuclear Bomb Can Destroy an Entire US Mainland,
Be Aware !!!
Da bi sve bilo 5 i da bi amerika pobjedila u N ratu govore debeli Vojki, Bolton, MCain, Njonjo i Eroslavije znači jebali bi ježa na livadiPinochet wrote:zapravo same nuklearne bombe nebi ubile planet.. recimo da bi izbrisao moskvu ili new york, i ubio cijelo stanovništvo, i rusija i amerika svaka bi trebala na takav tip grada baciti 15ak atomski bombi.. blast radius atomske bombe nije toliko ogroman.. većina planete vjerojatno nebi niti primjetila da je nuklearni rat..(osim što bi stala svjetska trgovina, ekonomija itd itd)..
međutim problem nastaje sa prašinom.. i nuklearnom zimom.. imaš najcrnije scenarije , gdje bi u zraku se toliko diglo prašine, da bi temperatura zemlje pala toliko, da bi većina populacije umrla od gladi i smrzavanja.. dok neki scenariji govore, da ništa od toga nebi bilo, da se nebi diglo puno prašine, itd
Kermit-
2014-04-17
https://m.vecernji.hr/vijesti/sirijske-snage-srusile-projektile-iznad-dviju-zracnih-baza-1239568
Jeben'mu, opet arapi kamenjima obaraju stare rokete iz skladišta.
Jeben'mu, opet arapi kamenjima obaraju stare rokete iz skladišta.
Zanimljivo Vojki nije spomenio da američki dug cca 22 trilijuna$ i raste
Kermit-
2014-04-17
Imaju moja vraga, tako stoji na wiki..kreneš malo kopat pa vidiš da ih je minimalno pola u kvaru i čeka da se neko siti poslat ih na overhaul and refueling,ali je odgođeno jer nam sredstava.RayMabus wrote:A neznam, Rusi ih imaju 13 aktivnih s tim da su tri nove a tri su početak osamdesetih no oni imaju i Tihi i Atlantski ocean pa teško predbacivati a to gore Kamačatka i to pustopoljina pa bolje imat i plutajući lanser balističkih raketa nego ništaMaximusDecimusMiridije wrote:Koliko ti misliš da je potrebno nekoj državi tih podmornica da ugrozi pola planeta? 6-8 komada...više nego dovoljno.
Ono neznaju ni oni odakle bi mogle doći trzavice pa eto tako te starije ono neka ih dok se nove nenaprave da ih potpuno zamjene
Rusiji bi trebalo najmanje šest balističkih podmornica , tri za Tihi ocean i tri za Atlantski ocean
se kladimo da nijeda od tih podmornica formalno aktivnih neće ići u novu misiju, nikad više.
Guest- Guest
Metuzalem se ne miri sa silaskom zapadnog hegemona.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel Metko naš dobri prijatelj iz Muća?epikur37 wrote:Metuzalem se ne miri sa silaskom zapadnog hegemona.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Jel Metko naš dobri prijatelj iz Muća?epikur37 wrote:Metuzalem se ne miri sa silaskom zapadnog hegemona.
Kserksonja....vjerojatno ili neki pacenik drugi...
2015-08-06
Yoda nije on je iz zagvozda
2015-08-06
Dobri Kserkso iz Mućaepikur37 wrote:Kermit wrote:Jel Metko naš dobri prijatelj iz Muća?epikur37 wrote:Metuzalem se ne miri sa silaskom zapadnog hegemona.
Kserksonja....vjerojatno ili neki pacenik drugi...
Kermit-
2014-04-17
Vis ti o a vlahorija i hercegovci prvi americki esalon :)
2015-08-06
A nego tko. Dovoljno je 5 sekundi da ga se prepozna po osebujnom stilu.Kermit wrote:Jel Metko naš dobri prijatelj iz Muća?epikur37 wrote:Metuzalem se ne miri sa silaskom zapadnog hegemona.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Rusi Geđe a Putin Sloboepikur37 wrote:Vis ti o a vlahorija i hercegovci prvi americki esalon :)
Kermit-
2014-04-17
Nema smisla pričati o nuklearnom arsenalu ako netko nekuži šta je nuklearna trijada
Nisam ni ja stručnjak za atomsko ratovanje iako mi je to struka u vojsci tj NBKO obrana pa onda ok taj dio ali barem neke stvari znam pa mogu se i u neku raspravu i upustiti ali tko nezna šta je nuklearna trijada đabe rasprava sa takvim o nuklearnom oružju
Nisam ni ja stručnjak za atomsko ratovanje iako mi je to struka u vojsci tj NBKO obrana pa onda ok taj dio ali barem neke stvari znam pa mogu se i u neku raspravu i upustiti ali tko nezna šta je nuklearna trijada đabe rasprava sa takvim o nuklearnom oružju
2014-04-11
Kermit wrote:Rusi Geđe a Putin Sloboepikur37 wrote:Vis ti o a vlahorija i hercegovci prvi americki esalon :)
Otprilike :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hrvatska ima nuklearno biološko kemijsku obranu
Ove velike sile znaju šta je atomski rat tako da ti je u praksi veća opasnost od
Malih zemalja koje to imaju a istodobno nemaju jaku konvencionalnu vojsku
Šporke atomske tj terorizam
Nuklearne nesreće u nuklearnim cenrralama
Radioaktivni otpad nepropisno skladišten i slično
Ove velike sile znaju šta je atomski rat tako da ti je u praksi veća opasnost od
Malih zemalja koje to imaju a istodobno nemaju jaku konvencionalnu vojsku
Šporke atomske tj terorizam
Nuklearne nesreće u nuklearnim cenrralama
Radioaktivni otpad nepropisno skladišten i slično
2014-04-11
Iskreno kog boli kurac šta on ne želi
Pregovori oko graničnog spora će propast jer Rusija ne želi prepustiti Dunav NATOu i EU i onda će im dati malo opreme i doći ovim Kilo podmornicama u Jadran
I onda će se naši idioti ipak sjetit da Hrvatskoj trebaju protupodmornički helikopteri
Pregovori oko graničnog spora će propast jer Rusija ne želi prepustiti Dunav NATOu i EU i onda će im dati malo opreme i doći ovim Kilo podmornicama u Jadran
I onda će se naši idioti ipak sjetit da Hrvatskoj trebaju protupodmornički helikopteri
2014-04-11
Rusija igra vrlo pokvarenu igru na Balkanu
Recimo kad njih pitate šta misle o Srbiji u EU onda je odgovor da to podržavaju
Lažu
Niti je žele u EU niti NATO
Delta Dunava izvire nasuprot Sevastopolja dakle Krima
Nepada im napamet Srbiji dat da uđe u EU zato je ovaj granični spor sa Hrvatskom odličan da oni opet Srbiji daju nešto oružja i eto mi smo za vas protiv zlih ustaša i NATO
Recimo kad njih pitate šta misle o Srbiji u EU onda je odgovor da to podržavaju
Lažu
Niti je žele u EU niti NATO
Delta Dunava izvire nasuprot Sevastopolja dakle Krima
Nepada im napamet Srbiji dat da uđe u EU zato je ovaj granični spor sa Hrvatskom odličan da oni opet Srbiji daju nešto oružja i eto mi smo za vas protiv zlih ustaša i NATO
2014-04-11
Srbija neće u EU radi Rusije
Kad bi Srbija ušla u EU onda podmornice koje Njemačka proizvodi na sjeveru Njemačke a to su te podmornice manje za Crno more ovi na Krimu bi dobili vojni problem jer bi mogli očekivati desetak podmornica iz pravca delte Dunava pošto te podmornice mogu plovit Dunavom
I tu vam sva rasprava završava kao i zašto su spremni poslati podmornicu u južni Jadran prema Hrvatskoj
Pa štite sebe
Čisto vojno razmišljanje
Kad bi Srbija ušla u EU onda podmornice koje Njemačka proizvodi na sjeveru Njemačke a to su te podmornice manje za Crno more ovi na Krimu bi dobili vojni problem jer bi mogli očekivati desetak podmornica iz pravca delte Dunava pošto te podmornice mogu plovit Dunavom
I tu vam sva rasprava završava kao i zašto su spremni poslati podmornicu u južni Jadran prema Hrvatskoj
Pa štite sebe
Čisto vojno razmišljanje
2014-04-11
to što je rusija ekonomski patuljak je manje bitno jer je ruski seljak navikao biti gladan, i ne valja kad je sit. ameri su drugo, prosvjeduju kad nema cole...
Similar topics
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
» Plenki:'Nema sanse da je ovo Sanaderov HDZ ovo je moj HDZ'
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» nema šanse da ga je neko napao, mi volimo splićane...
Page 10 of 13